waga

(6 wyników)
  • Witam jestem po 12 zastrzyku interferonu 120mg jeszcze zostało mi 12 strzałów czyli półmetek ,tylko problem w tym że spadłem na wadze waże 73kg i mam obawy że doktor tym razem obniży mi juz dawke interferonu (ostatnio nawet cos o tym wspominał)przed terapią ważyłem 79kg a wydaje mi sie ze dobrze leciec na jak najwiekszej dawce ,ostatnio jak mnie ważyli to troche zakombinowałem grubo sie naubierałem wypiłem duzo wody itp ,ale od tamtej pory tez troche wagi mi ubyło a teraz niemam juz pom...
  • Witam! Jestem po 5 zastrzyku i odczuwam brak apetytu a co z tym sie wiaze spadek wagi. Czasami moge jesc i jest ok, ale wiekszosc czasu nie mam wogole apetytu i jem na sile. Jak wy przechodziliscie ta utrate wagi i czy po leczeniu waga wroci do normy? Pozdrawiam!
  • jutro mam piaty strzał interferonu 120 mikrogramów, wyniki krwi są dobre (tak mówi lekarz), efekty uboczne interferonu dotyczą mnie w niewielkim stopniu, waga nie spadła. Za dwa tygodnie mam wizytę u lekarza i chciałbym go poprosić o większą dawkę interfronu, podobno większa jest skuteczniejsza. Czy ma to sens ?
  • Od czego zależy,że jedni dostają Pegasys a drudzy Pegintron? Jest jakaś różnica czy to poprostu inna nazwa interferonu?
  • Witam wszystkich- muszę się pochwalić po 12 tyg leczenia wirusa w mojej krwi nie wykryto!Teraz zaczynam 5 m-c leczenia. Jak na razie wszystko jest ok.Tylko jedno mnie smuci nie schudłam ani kilograma.Przygotowując się do terapii przytyłam na własne życzenie i tak mam te zbędne kilogramy na sobie. Pozdrawiam wszystkich i życzę samych minusów !
  • Witam wszystkich bardzo serdecznie! Jak w tytule dziś zakończyłam 48 tyg. leczenia.Miesięcznie łykałam 240 tabletek/ tj 3x 3 rybki i 2x1 GS/ i 4 szpryce po 180 czyli pełne dawki. Jestem trochę osłabiona, wyniki w normie.Biorę udział w badaniu klinicznym więc nie mam za bardzo dostępu do wyników.Leczenie zniosłam nadzwyczaj dobrze, efektów ubocznych było mało.Teraz pozostaje mi czekać 2 m-c na pierwsze wyniki po leczeniu czyli po miesiącu badanie na obecność intruza co wg lekarza prowadząceg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się