Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      waga

waga

(5 wyników)
    • Po raz pierwszy tutaj więc Witam wszystkich! Jestem nałogowym alkoholikiem od 20 lat. Bardzo rzadko uchlewam się tak żeby następny dzień był wyłączony z życia. Piję z reguły jakieś 200 g wódki/whisky dziennie w weekend może dwa razy więcej. Pracuję na etacie, wstaję wcześnie rano, nie zaniedbuję rodziny, staram się dbać o formę fizyczną - choć czasem to wszystko wymaga wielkiego wysiłku. Wiem powinienem się leczyć... wszystko wiem, depresja -nerwica, stany lękowe po odstawieniu zaczynają mi t...
    • Kochani, bardzo proszę Was o pomoc w odpowiedzi na pytanie ile musi wypić kobieta aby miała we krwi 4 promile? Czy np. jedna butelka wódki wystarczy...? Proszę nie pytajcie po co mi takie wiadomości, ale serdecznie Was proszę - jeśli macie jakąkolwiek wiedzę o tym, pomóżcie mi...
    • Rzucilam palenie dwa miesiace temu i juz przytylam 6 kg :(. Jestem na diecei, staram sie nie podjadac, duzo sie ruszam (biegam, plywam), a i tak waga rosnie :(( Pomozcie...
    • ja rzuciłam 2 miesiące temu i przybrałam na wadze conajmniej 3kg. staram sie nie jesc dużo, unikam słodyczy, chodzę 2 razy w tyg. na basen a mimo to uytłam. niesprawiedliwe.
    • Witam.Juz ponad rok nie pale,a mimo to co jakis czas mam wielka ochote na papieroska-nie ulegam narazie.Czy tez tak macie,a co z waga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się