waga

(260 wyników)
  • Witajcie, Czy możecie podpowiedzieć, dlaczego jest tak, że odkąd po tygodniu spadł mi 1 kg, waga na razie nie rusza, ale za to wyraźnie czuję po ubraniach, ze mam mniej w biodrach, udach i brzuchu?
  • Mam pytanko: wiem, że wahania wagi w ciągu dnia są normalne, ale nie wiem jak duże mogą być takie różnice? oje wahania wagi w ciągu dnia lub w przeciągu 2-3 dni mnie przerażają! Jesto to nawet różnica 3-4 kg w ciągu 2 dni! Czy to normalne? Nie sądze ;/ Co może być przyczyną?
  • Witam od niedzieli jestem w 2 fazie i nagle waga stanęła. za każdym razem gdy wchodze na waga boję się że poszła w górę skoro nie spada. nie jem więcej niż wczesniej, dziś np dodałam dwie łyżki brązowego ryżu a reszta jak w 1 fazie. no i zdarzyły mi się grzeszki tzn i dziś i wczoraj po kawałku sernika ale nie duży ten kawałek.czemu waga stoi czy to normalne? dodam że w 1 fazie schudłam prawie 7 kg.
  • dziewczyny pomocy. Może znajdziecie przyczynę dla której mój mąż nie chudnie na SB. Dzisiaj mija 5 dzień I fazy. Jak dotąd sie nie złamał mimo iż jest diabetykiem (insulinozależnym). Przykładowe menu z 2 dni: ś (9.00): jajecznica z 3 jaj z polędwicą sopocką i połowa pomidora (bez oliwy) 2ś(11.00-12.00): sałatka z fetą (sałata lodowa, papryka, ogórek, pomidor i oliwa z oliwek z ziołami + ocet balsamiczny) o (15.00-16.00): pierś kurczaka duszona z cebulą + sałatka ze świeżego pomidora i...
  • Ja zaczynam diete od jutra a zakladam ten watek jako dodatkowa mobilizacje. To swietnie dziala na podswiadomosc ;) Zamierzam zrzucic max 5 kilo do 1 lipca, glownie splaszczyc brzuch i troche wyszczuplic uda. Myslicie, ze wiekszy sens ma wazenie sie czy mierzenie obwodow?
  • dziś 5 dzien. rano waga 0,5 kg do góry. fakt ze wczoraj zjadłam ze 3 kostki czekolady 70 % i moze troche za dużo siemienia lnianego (o 1 łyżkę wiecej niż dozwolone) ale żeby aż tak? no chyba ze to pz to ze wczoraj waga była po wypróżnieniu a dziś nie. ale to i tak dziwne. myślicie ze to pz tą czekoladę?
  • Przepraszam za niesdyskretne pytanie, ale chciałam się zorientować.. Kto nie chce, niech nie pisze. Bo ja na DSB chudnę raczej wolno (prawie 2 tyg. I fazy i jakieś 2 kg tylko mniej) Może to kwestia tego, że nie mam jakiejś b.dużej nadwagi? co nie zmienia faktu, że fałdki (które wykluczają dobre samopoczucie w bikini) - są... :/ Ja chyba już podawałam swoje wymiary, ale powtórzę: 162 cm, waga wyjściowa 56 kg, waga obecna 54, waga docelowa --> powiedzmy 50 kg ;) Lat prawie 26. ...
  • Przez 2 tygodnie 1 fazy zgubiłam 9 kg! To duzo ale mam łacznie do stracenia aż 30! Teraz do półtora tygodnia jestem dalej na 1 fazie bo sadziłam, że skoro tak ładnie mi poszło przez te 2 pierwsze tygodnie, to mogę sobie zafundować jeszcze następne 2. Ale to jest totalna klapa!! Bo nie schudłam ani grama przez te półtora tygodnia. Dziewczyny poradzcie co mam robić dalej?? Bo zaczynam tracić zapał!! Wydaje mi sie, ze odzywiam sie prawidlowo. Jem 3 posiłki dziennie. Śniadanie to sere...
  • a więc jestem po raz pierwszy na tym forum ale na tej diecie juz chyba po raz czwarty o to moje doświadczenia podobne do waszych moze wam sie przydadzą nie liczcie kalorii!!!!!!!! jeśli będziecie to robić i ograniczać ilość jedzenia a póżniej nagle coś zjecie kalorycznego to wasz organizm zrobi sobie zapasy odkładająć to wszystko co by to nie było tez raz tak robiłam o póżniej po zakonczeniu diety kiedy zaczełam stopniowo wprowadzac owoce wciągu dwoch dni wrócilo mi cale 6 kg op...
  • czy to nie jest tak ze im mniej do stracenia tym ciezej idzie...jak czytam ze dziewczyny chudna po 5 -6 kg w 1 fazie to jestem zachwycona dieta....zaczelam stosowac i ani drgnie waga.... jak u was z waga startowa i koncowa tz ile chcecie schudna??? ja mam 160 waze 52 ale chce tak jak przed ciaza 48 i nic nie pomaga ......chyba zaszyje sobie usta to moze na ekstremalnej glodowie schudne tylko kto potem zajmies ie moim dzieckiem jak wyladuje na kroplowie...co robic pomocy!!!!!!!!!!
  • Dziewczyny mam pytanie... jestem juz 17 dzien na diecie, waga -6 kg, w biuscie -5, w pasie-6, w biodrach -4.. jest dobrze:)) ale od jakiegos czasu waga nie spada..nie zebym sie denerwowala,ale pytam jak to u was jest?jak postepowal spadek wagi??? dzieki za odpowiedzi:))) i pozdrawiam
  • czesc dziewczynki dzis mam troche dola bo waga od jakiegos czasu mi sie zatrzymala i nic nie chudne. nie wiem czy to kwestia tego ze zaczelam dodawac wegle? poradzcoe co robic - kontynuowac 2 faze czy znowu przejsc do 1?
  • WAGA!(6)

Zaczynajac diete wazyłam 60 kg, pod koniec I fazy waga spadła do 53 kg. Super!!. Teraz jestem w II fazie z tym, że nadal jem to co w I fazie i wzbogacam sobie posiłki niektórymi rzeczami z II fazy, nadal nie jem chleba pod zadna postacią i tu mam problem, gdyz waga stanęła i nic ( 2 tygodnie II fazy juz mineły) a waga nadal jest na tym samym poziomie 53 kg, chciałabym schudnąc do 50 kg ( byłabym juz szczęśliwa). Poradźcie co robić, żeby zgubic jeszcze te 3 kilogramki, może ja cos źle robie. L...
  • Cześć wszystkim. Tak oto wygląda moja waga, aż 114 kg, przy 170 cm wzrostu. Czyli do zrzucenia jakieś 50 kg. Tak sie jakoś narobiło, ze w ciąży mi się sporo przytyło a i waga wyjściowa nie była najmniejsza. Teraz jestem prawie 2 miesiące po porodzie i tragedia, ledwo się ruszam, kręgosłub mi wysiada. Ćwiczyć nie mogę jeszcze, bo miałam cesarke. Muszę szybko zrzucić tyle ile się da kg, głównie dla zdrowia. Zaczełam od poniedziałku DSB, dzisiaj kończe drugi dzień. Pytanko: czy dobr...
  • Dziewczyny jestem troszke zawiedziona - dzis mija 6 dzien ditki SB, a waga stanela i ani mysli isc do przodu. Schudlam ok.1-1,5 kg i koniec. Co robie zle i dlaczego tak sie dzieje?? Podam moze przykladowe ogolne) menu co jadam, a w Kochani, doradzcie, co nie tak. SNIADANIE (ok.godz.8-9): Jajecznica z pieczarkami lub z pomidorami, zielona herbata PRZEKASKA: trojkacik serka topionego light OBIAD (ok. 14): piers kurczaka z warzywami (baklazan, papryka, kalafior, cebula...), zielona...
  • Po pierwszym tygodniu schudłam 4 kg. W ciągu następnego tygodnia nic. Przedłużam właśnie sobie pierwszą fazę (juz 4 dni), a moja waga stoi w miejscu. Przestrzegam zasad diety a na ćwiczenia nie mam czasu. Czy ktoś z Was miał taki przypadek?? Pzdr agulus
  • Przeczytałam książkę, stosowałam się ściśle do zasad I fazy, jedynym odstepstwem było posłodzenie kawy jedną łyżeczką cukru raz w ciągu 10 dni. Dlaczego nie chudnę? Czy ktoś z Was też miał takie trudności?
  • hej kochana! Pamietam jak kiedys pisalyamy, ja jezdzilam na rowerze do pracy i musialam dolaczyc wegle. Pisalas, że jestes na dwojce i jedynce na raz. Z jakimi rezultatami? Ja od tygodnia jestem na jedynce, ale poza wizualnym efektem, niestety na wadze to ja chyba niecaly kg zrzucilam, fakt, ze ja ciagle w ruchu, a od poniedzialu wracam po lecie na silownie, wiec powinno z kopytka pojechac
  • czesć kochani! dziś zaczynam 10 tydzien z sb, wynik : -11,2 kg :))) nareszcie zobaczyłam na wadze 72,8 kg. nie pamiętam, kiedy tyle ważyłam. mój mąż schudł 12 kg i bez problemu trzyma wage, choc pozwala sobie na rózne rzeczy. a ja trwam dalej, do 65 kg zostało jeszcze 7,8 kg .. dam radę!! trzymajcie kciuki, pozdrowienia
  • sierpień 2010 - 120 kg, dzisiaj 84.9 kg. Pamiętam, jak wyczekiwałem, aż pojawi się 110, pozniej mniej niz 100, pozniej 95 i na tym pierwotnie miałem poprzestać, ale nic z tego:) nowy plan, nowy cel. zobaczyć sprzodu 7, czyli 79 to jest nowy cel!!! na pocztątku grudnia ważyłem niecałe 90 więc moje spadki wagi obecnie się są duże ok. 5 kg w 3,5 miesiąca. Tym lepiej. Liczę na długotrwałowy efekt, a na 79 mam czas.....Bo jedno jest w tym wszystkim kluczem....i nie jest tym liczenie co się je.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się