waga

(63 wyniki)
  • Witam zaczełam swoja diete wiem że bedzie ciężko ale wyjazd z pracy na gorące żźródełka z dzieckiem mnie mobilizuje aby chociaż troche lepiej wyglądać mam nadzieje że podołam dzisiaj mój drugi dzień startuje z wagą 72kg masakra przez zime 7kg przybyło .Trzymajcie kciuki bede zdawała relacje z mojego mam nadzieje ubytku kg:)Buziaczki
  • Czesc,kochane!Waga stoi,już od 2 dni,mimo,że byłam wczoraj na basenie,nawet sauna nie pomogła...Ale wiem,że tak poprostu jest,trzeba poczekac,i nie poddawac sie.Już nie moge sie doczekac konca,przerzucam sie potem na diete 1000klc,jak przed 7-latami,ona była dla mnie najlepsza,schudłam na niej ponad 30 kilo,w ciągu roku,bez efektu jojo.Dpoiero bedąc drugi raz w ciąży przytyłam.Niestety na wekkend,musze zrobic przerwe,bo jade na zjazd,a przecież nie wezme ze sobą miesa,ani sałaty...
  • 26 wrzesien!!!!!!!! Zaczynam,kto ze mna??? 162 cm wzrostu,60 kg-cel 53kg Diete stosuje poraz 3.Niestety poprzednim razem udalo mi sie wytrwac tylko do polowy.Poddalam sie bo doslownie umieralam z glodu poza tym mialam mroczki,zachwiania rownowagi co bylo straszne.Teraz jestem pelna nadzieji poniewaz mam wolne i siedze w domu. Chce schudnac bo fatalnie sie czuje w swoim ciele.Jestem obrosnieta tluszczem choc nie waze duzo(chude nozki chude raczki-cienkie kosci).Poza tym robie to tez z kw...
  • witam mam na imię Michał :) nigdy tej diety nie stosowałem - dzisiaj start waga 110 kg przy wzroscie 174 cm wiec jest czego się pozbyć - bede pisał "co czuje" :) pozdrawiam wszystkie Panie
  • Witam mam do zrzucenia 10 kg - zostało mi po ciąży. MUSZĘ schudnąc ponieważ po prostu nie moge na siebie patrzeć, a w styczniu idę do nowej pracy... Wygram ze swoim apetytem. Robię to dla siebie. Będę tu relacjonować każdy dzień, i , mam nadzieję że to mnie zmobilizuje:) i nie poddam się. dziś 1 dzień jestem po kawce czuje się świetnie. pozdrawiam wszystkich dietujących. miłego i owocnego dnia:):):)
  • Witam W diecie są 2 dni bez kawy. Nie wyobrażam sobie tego, szczerze mowiac.... Ktoras wypila jednak kawe w te dni?
  • Od 4 dni stosuję dietę, biorę bio CLA i ćwiczę 1 godz. dziennie a schudłam tylko 1 kg. Co jest?? może w następnych dniach się coś ruszy. Jak myślicie?
  • kochane ....dzis ostatni dzien,nie wiem ie schudłam,ale musze podzielic sie sostrzezeniami,zaczełam chudnac dopiero przy 8-9 dniu,nie waze sie bo nie mam wagi i jakos nie chce i sie jej szukac,to ze scgudłam raptem dostałam olsnienia kiedy zmierzyłam jinsy w ktore juz nie za bardzo właziłam...no wiec wygładam o niebo lepiej,czuje sie super,wcale nic mi nie dolega,i nie zasłabłam ,raz nawet zjadlam kromke suchego chleba wieczorem,bo nie wytrzymałam,ale boje sie po tych oststnich ...
  • Dieta kopenhaska Diety24 Czer 2007 2:52 Dieta kopenhaska to dieta 13-dniowa przeznaczona dla osób, które potrafią się zmotywować do przestrzegania jej zaleceń i tylko dzięki temu można osiągnąć pozytywne wyniki. Opis diety KawaDieta kopenhaska (dieta 13), określana również jako „kopenchadzka” bądź „kopenhadzka”, ma bardzo rygorystyczne zasady, których należy przestrzegać przez dokładnie 13 dni i dlatego też nadaje się tylko dla ludzi z silną motywacją. Ze ...
  • mysle o rozpoczeciu tej diety ale mam pytanie? kto utrzymal efekt schudniecia i przez jaki czas?
  • jak narazie udało się wytrzymać najgorsze pierwsze dwa dni. dzięki wskazówkom weter anki jakoś te posiłki smakują lepiej. Oby do przodu :)
  • witajcie,a ja jutro kończę dietkę.....uff wreszcie,zrzuciłam 5kg,tyle chciałam,jestem zadowolona bardzo,jakoś dałam radę,trzymałam się ścisle jedzenia,jednym odstępstwem było to,że piłam kawę więcej niż jedną dziennię,niestety z kawy zrezygnowac nie potrafiłam,ale udało się zrzucić parę kilo,trzymam kciuki za Was,pozdrawiam
  • Witam. Dziewczyny, ja to już chyba weteranką tej diety jestem! Robię ją co roku na wiosnę juz od paru ładnych lat. Należę do osób które ciagle się odchudzają, ale zawsze w zimę, jak chodze w swetrach to musze przyznac że nie zastanawiam się nad tym co jem i zawsze po zimie zostaje mi parę kg na +. Zazwyczaj robiłam tą diete tak pod koniec kwietnia, ale w tym roku normalnie czuje się taka przeżarta i gruba, że postanowiłam przyspieszyc troche ten proces :) A więc od jutra, niedzieli za...
  • Cześć dziewczyny dziś piąty dzień a mi nadal nic nie ubyło . I ta ryba nie jadam kupiłam sobie tyńczyka w sosie własnym ale co się okazało że ma sól w składzie więc ją odłożyłam i nie będe nic jadła . Piję od rana zieloną herbatę chyba 5 z kolei ale przynajmiej dobrze sie po niej czuje .
  • Witam :) pewnego dnia pomyslalam trzeba sie wziasc za siebie, niby nie jestem gruba bo waze 63 - 65 kg na 170 cm ale nie czuje sie najlepiej ze swoja waga, a napewno z moim brzuchem W pierwszym tygodniu zrezygnowalam calkowicie ze slodyczy cukru i podobnych, tzn jesli np w ketchupie jest cukier to go jem, bo nie jestem w stanie kupic bez cukru ketchupu ani tez wydlubac cukru z niego, ale nie slodze i nie jem cukru w drugim tygodniu zrezygnowalam z kolacji, jem ostatni posile...
  • Zaczynam od jutra tj.2.11.08...startuje z wagi 69.50kg.Chyba wytrwam!?..hmm Kto dołączy?
  • Witam, właśnie sie tu zarejestrowałam. Od poniedziałku planuje rozpocząć ta diete. Mam nadzieje, ze dam rade!! Poczytałam tu trochę, ale zawsze piszecie że coś chudniecie....mam pytanie czy widać ten spdek wagi po was?? Tracicie np. brzuszek czy co tam chcieliście zgubić, czy tylko opróżniacie żołądek?? Prosze odpiszcie!!!!
  • Co o tym myslicie?????? W moim przypadku to chyba prawda :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się