warszawa

(33 wyniki)
  • Witamy wiosnę. Cała masa atrakcji. Jedziemy w Beskid Ślaski i Żywiecki, cała masa atrakcji. Dołączcie do nas. Jedziemy autokarem z Warszawy. Szczegóły znajdziecie na www.silesia2.blox.pl Ewentualne pytania proszę kierować na adres jelizawietka@gazeta.pl . Kontakt telefoniczny znajdziecie na stronie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Ela
  • Jestem 32 letnią kobietą z Warszawy i poszukuję towarzyszki do podróży. Lubię aktywny wypoczynek - ale przetrwam jakoś kilkudniowe lenistwo:-) Termin do wspólnego ustalenia.
  • Czesc, poszukuje ludzi z Warszawy (zarowno kolezanek jak i kolegow) ktorzy lubia spontaniczne wyjazdy w nieznane, bez biura a z plecakiem i dobrym humorem. Poszukuje tez osob ktore chca o podrozach po prostu pogadac, wymienic sie doswiadczeniami z dalekich i bliskich krain. Dajcie znac na maila: milka_dm@gazeta.pl Pozdrawiam wszystkich podroznikow! Milka
  • ZAPROSZENIE NA KULIG!!! :-) 11 lutego zapraszam na kulig w Lasy Chojnowskie w okolice Żabieńca kilka kilometrów za Piasecznem. Z Warszawy wyjeżdżamy autokarem. Będzie prawdziwa wojskowa grochówka z kuchni polowej, ognisko, pieczenie kiełbasek, zabawy na śniegu, muzyka na żywo (akordeon lub gitara) no i oczywiście konie, które pociągną nas w saniach przez las. Po kuligu dla chętnych imprezka w ruskiej bani (rodzaj sauny). Szczegóły na stronie kuligowej: www.kulig.blox.pl Liczba miejsc ogra...
  • Witajcie ! Szukam osób w wieku ok. 35 - 50 lat, najchętniej z Warszawy, do wspólnych wędrówek po Polsce i wypraw z plecakim w dalsze rejony. Wygląd, płeć, stan cywilny bez znaczenia, ważny przyjazny światu charakter. W grę wchodzą wyjazdy tylko niskobudżetowe i raczej aktywne. Ponieważ mam dość ograniczony dostęp do Internetu trudno jest mi godzinami wyszukiwać te ciekawe. Może zebralibyśmy kontakty e-mailowe i jeśli ktoś szukałby kogoś na dany termin po prostu powiadomił pozos...
  • Chętni na tanie podróżowanie z Warszawy poszukiwani :) Kierunki: czekam na propozycje. Koszty: tanie loty, przyzwoite hostele, tanie hotele. Cel: poznawanie nowych miejsc, kultury, ludzi, zwiedzanie, czasami leniuchowanie Terminy: dowolne (jakoś się pogodzimy :) Jestem z Warszawy mam 32 lata Piszcie na maila gazetowego.
  • Wyjazd pociągiem, dzisiaj o 21:05 kierunek Wiedeń lub Budapeszt. 1. Jeśli Budapeszt, to o 8 rano jesteśmy tam, można powędrować przez 7 godzin i dalsza podróż do Wenecji, w Wenecji jesteśmy o 7 rano w sobotę. Powrót o 14:56 z Wenecji, na miejscu w Warszawie jesteśmy o 7 rano. 2. Bezpośrednio jedziemy do Wenecji, z przesiadką w Wiedniu (27 minut na przresiadkę :)), więc Wiednia nie zwiedzimy, ale za to w Wenecji jesteśmy w piątek (14.03) o 13:18, powrót podobnie jak w punkcie 1 a...
  • Szukam fajnych ludzi na wyjazd krajowy: Suwalszczyzna, Mazury, morze, góry, Sandomierz, Kazimierz Dolny - do ustalenia. Weekendowo, albo dłużej. Kobieta, 45 lat, z Warszawy. Pisz na mail: ramonesca@poczta.onet.pl
  • Szukam towarzyszki na urlop w czerwcu. Chciałabym polecieć gdzieś na tydzień w drugiej połowie czerwca - są jeszcze fajne oferty biur podróży, a nie mam z kim lecieć. :) Myślałam o Chorwacji, Czarnogórze, Grecji, Hiszpanii. Chętnie jakaś objazdówka po Bałkanach i nie tylko. :) Mile widziane osoby ok. +/- 30l.
  • Szukam fajnej wesołej towarzyszki lub towarzysza w wieku 35 - 45 lat. Chciała bym polecieć w 2 połowie czerwca lub w lipcu na 2 tygodnie. Lubię zwiedzać, bawić się, na plaży to nie za długo :) bo się nudzę. Zawsze mnie spotykają jakieś przygody więc to gwarantuję ;) Trochę podróżowałam, jestem zaradna, samodzielna, nie marudzę.
  • Cześć wszystkim. Jestem 25letnią dziewczyną i szukam towarzyszki podróży. Chciałabym wylecieć z Warszawy 8 listopada (ewentualnie 7 lub 9) na jeden tydzień. Miejsce do ustalenia, ale chciałabym wykorzystać jakąś okazję cenową. Najlepiej gdyby znalazło się więcej singli chętnych na ten termin, bo w większej grupie zawsze weselej. :) Magda
  • Poszukuję towarzyszki na wyjazd do Tunezji z Warszawy ok 30 lat.Jeśli interesuje Cię clubbing i plazowanie odezwij się
  • Szukamy miłego towarzystwa, najchętniej z dzieckiem w zbliżonym wieku, na wyjazd pod koniec czerwca lub w lipcu - najlepiej na ok. 3 tygodnie. Możemy jechać samochodem, wynająć apartamenty lub mieszkać na campingach, pod namiotami albo wykupić wycieczkę samolotową np na wyspę grecką czy do Portugalii (wtedy na 2 tygodnie). Lubimy zwiedzać i trochę plażować, jesteśmy aktywni:). Mieszkamy w Warszawie.
  • Witam wszystkich :) W ostatnim tygodniu października organizujemy wyjazd z ekipą nurków do Mars Alam ... jeśli ktoś jest chętny na przeżycie nowej przygody w świetnym towarzystwie ... zapraszam do nas :) Osoby,które nie mają z kim lecieć mile widziane :) Jeśli macie jakieś pytania ... zapraszam odpowiem na każde .
  • Witam, mam 3o lat, chciałabym pojechac na północ Afryki, w sumie obojętne gdzie, bo nigdy tam nie byłam. Jestem bezkonfliktowa, pogodna, z dużym poczuciem humoru i na poziomie. Idealnym rozwiązaniem byłoby leżakowanie na plaży + zwiedzanie. Termin - koniec marca, na tydzień. Mieszkam w Warszawie. Zapaszam do kontaktu dziewczyny w zbliżonym wieku o podobnych zaintresowaniach turystycznych. Pozdrawiam Magda
  • Praga(7)

Witam:) Może ktoś chciałby pojechać do Pragi, tak w połowie marca na 3-4 dni. Taki dłuższy weekend. Chciałbym się choć na chwile wyrwać z Warszawy:) Pozdrawiam Grzesiek (gsmigiera@wp.pl)
  • Witajcie :) Zrobiłam dziś coś szalonego, ale to dlatego, że oferta mnie po prostu zachwyciła!!! Zarezerwowałam bez namysłu (no prawie ;)! Pobyt w Alanya, w 3***+ hotelu naprzeciw plaży Kleopatry (50 m.), z wyżywieniem All Inclusive, 2 tygodnie (17.06-01.07), w pokoju SGL - za 1399 zł!!! Wylot z Warszawy. Jeśli znajdzie się tu jakaś równie zdecydowana singielka i zechce do mnie dołączyć - będzie mi bardzo miło. :) Wiadomo, że razem jest raźniej. Jestem z Warszawy, mam 38 lat...
  • Szukam osób najchętniej z Opolszczyzny lub z Warszawy do wspólnych wypadów tych małych i dużych. Zameczki, górki, dolinki, nordic walking..... Ja K46
  • szukam chętnych na wypady w góry, polskie i nie tylko, doświadczenie średnie, ale energii i chęci mnóstwo:))))))
  • Na tydzień szukam kolezanki 30-40 lat. Egipt Turcja preferowany hotel 5*.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się