warszawa

(35 wyników)
  • dziewczyny! Prosze dajcie jaies namiary na miejsce, gdzie mozna zrobić usg 3d w warszawie. Chodzi mi o jakiegos dobrego fachowca ;-). Jezeli same robiłycie, to napiszcie i prosze ile zapłaciłyscie i czy mozna było nagrac całe badanie na płytkę? Z góry wielie dzieki!
  • Witajcie przyszłe i obecne mamy! Mam koleżankę która jest w 33 tyg ciąży ja mam córcię urodzoną w kwietniu 2003 właśnie przez cesarkę. Ja musiałam bo mała była źle ułożona a ona chce i to koniecznie bo się boi. Ja jeszcze długo nie mogłam dojść do siebie psychicznie po cesarce bo za wszelkie skarby chciałam urodzić naturalnie a ona mi zazdrości i mówi że nie moze nawet o tym myśleć. Osobiście myślę że każda z nas chciałaby urodzić właśnie tak jak tego pragnie, Koleżanka nie ma te...
  • czy ktos moze mi polecic jakies dobre i tanie sklepy gdzie moge skompletowac wyprawke??
  • Hej Drogie Panie, zbliza sie czas kiedy musze wybrac szkole rodzenia. Ktora polecalybyscie w Warszawie? Niestety w Fundacji Rodzic po Ludzku nie ma juz miejsc dlatego jestem w kropce. Pozdrawiam, Ania
  • Witam! zastanawiam sie nad zapisaniem sie na zajęcia jogi lub jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży? mieszakam w Warszawie może są w śród was jakieś kobitki z warszawy które moga mi coś doradzić?! Pozdrawiam!
  • Z GORY PRZEPRASZAM ZE PISZE NIE NA TEMAT Czy ktos moze mi polecic jakas dobra sale weselna w Warszawie lub okolicach? W cenie do 300 zl za osobe, i zeby przede wszystkim bylo SMACZNE JEDZENIE. Piszcie, blagam, jesli mozecie cos polecic, bo zaczynam popadac w panike, nic fajnego nie moge znalezc, wszyscy znajomi ktorzy juz sie pobrali narzekali na marne żarcie podczas wesela.
  • Witam wszystkie mamy oraz przyszle mamy. za pare miesiecy na swiat przyjdzie moje Malenstwo i nie bardzo wiem jaki szpital wybrac. moze podzielicie sie ze mna swoimi doswiadczeniami i radami. chcialabym rodzic w sali jednoosobowej i byc razem z mezem. gdzie sa dobrzy lekarze i mile i uczynne polozne? gdzie jest czysto i milo? jesli wiecie to podajcie mi rowniez ceny takiego porodu. czy ktoras z Was moglaby mi takze polecic jakas dobra szkole rodzenia na warszawskim ursynowie or...
  • Witam! Dziś i jutro (14-15.05) w warszawie na Torwarze odbywają sie targi dla kobiet w ciąży i młodych rodziców. Organizatorem jest Instytut Matki i Dziecka w W- wie. Mozna miedzy innymi zrobic sobie bezplatne usg, ktg, bez skierowania oczywiscie. Ja bylam dzisiaj, zrobilam sobie usg, nie czekalam dlugo, bo jakies 10 min, mysle ze warto. Konsultacji udzielaja lekarze IMiD-u. Sa tez oczywiscie innwe atrakcje, typu pokazy mody ciazowej, oferty akcesoriow dla dzieci, konkursy i inne....
  • dziewczyny jestem w tragicznej sytuacji, jestem w 6 tyg. ciąży, staramy sie z mezem od 9 lat o dziecko, poprzednie 2 ciąże skończyły się poronieniami; mój lekarz prowadzacy nie chce slyszeć o wystawieniu L4 mimo, ze mam ciagle bóle brzucha i plamienia oraz wywiad wskazujący na zagrożoną ciążę; nie moge stracić tego dziecka! potrzebuję namiarów na ginekologa w Warszawie, który bez problemu wystawi L4, może być prywatnie i za dodatkową zapłatą, byle tylko nie trzeba było żebrać i s...
  • witam , mamuski mam do Was dużo prośbę , jestem aktualnie w 38 tygodniu wiec prawie juz koniec;)))), zaplanowałam poród na Karowej , czy mozecie sie ze mna podzielic informacjami i tymi dobrymi i złymi jak tak jest ?? która położna polecacie lub nie !!!!!!!!!!!!!!!1 Dziekuje z góry.
  • kochane mamusie czy znacie lekarza od usg godnego polecenia w medicover warszawa? czekam na info pozdrawiam s
  • dziewczyny, moja kolezanka robila sobie n vitro w Bialymstoku, wydala 15.000 zl ( i niestety nic z tego nie wyszlo), a slyszalam, ze jest gdzies w Warszawie o wiele tansze. Napiszcie prosze gdzie robilyscie sobie i vitro i za ile. dzieki
  • Dziewczyny, mam pytanie. Wiem, że w Warszawie najbardziej poleca się trzy nazwiska jesli chodzi o 3d. Mianowicie dr Roszkowski, Makowski i Zwoliński. Który wedlug was jest najbardziej kompetentny? Tak się jeszcze zastanawiam, bo wiem, że np. dr Zwoliński przyjmuje na Powstańców i Grenadierów - czy aparatura w obydwu gabinetach jest podobna jakościowo? Ile wcześniej trzeba zapisać się na wizytę?
  • na razie jestem zapisana do lekarza w mojej przychodni, ale chcialabym poza tym chodzic do innego, prywatnie- takiego który przyjmuje w szpitalu na Karowej bądź w Św. Zofii, żebym potem miala pierszeństwo jak będę już moją fasolkę rodzić. Znacie jakichś fajnych lekarzy?
  • to juz 14 tydzien wlasnie przeprowadzilam sie do warszawy. szukam dobrego ginekologa niestety moja ciaza jest zagrozona. gdzie sie udac??? pomocy!!
  • Witam, mam prośbe - możecie polecić jakiegos dobrego okuliste w Warszawie, który zbada mi oczy i osądzi czy mogę rodzić naturalnie czy nie? :) Mam wade ok -6, ale jakos tak wyszlo ze zazwyczaj chodzilam do okulistow/optykow tych z vision expres albo innych przypadkowych...i z kazda wizyta coraz mniej zaufania do nich mam bo placza sie w zeznaniach czy mam astygmatyzm, a jak mam to czy w ktorym oku, a moze w obu etc ;), dlatego chcialabym pojsc teraz do jakiegos poleconego jako d...
  • prosze podajcie mi namiary na laboratoria w warzsawie w ktorych mozna sobie zbadac beta hcg i dostac wynik jak najszybciej jak pamietacie to cene.dziekuje bardzo.
  • Dziewczyny, czy orientujecie się, gdzie można w Wawie iść na gimnastykę dla ciężarówek albo na basen na zajęcia dla cieżarówek? Szukałam w necie ale nic konkretnego nie znalazłam. Może coś mi polecicie? Najchętniej w okolicach Pragi Południe :)))
  • Szukam kobiet w 6-7 miesiącu do przeprowadzenia badania rynkowego (focusa). Badanie będzie odbywać się w Warszawie. KRYTERIA REKRUTACYJNE - kobiety w wieku powyżej 22 lat; - są w 6 lub 7 miesiącu ciąży; - wykształcenie min. średnie, min. połowa respondentek z wykształceniem wyższym; - posiadające własne gospodarstwo domowe; - samodzielnie prowadzą gospodarstwo domowe; - rozmowne, otwarte. Spotkanie będzie trwało około 2 godziny, nie krócej. Zainteresowane Panie proszę o info n...
  • Witam: mam kilka ubrania ciazowe - rozmiar 34/36 albo S. Tylko w Warszawie - odbior osobiste. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się