Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(26 wyników)
    • Szukam w Warszawie dobrego weterynarza, ale z podejściem do kotów. Moja kotka strasznie reaguje na lekarza (dużo czasu spędziła w gabinetach jak była mała i może dlatego). Trochę mnie wkurzają teksty typu: dzikus, co z tym kotem itp. Kotka ma kłopot z oczkiem w tym momencie, ale ja szukam kogoś na stałe. Oglądałam kiedyś w tv że jest gdzieś w warszawie taka klatka specjalna do szczepień (jedna ruchoma ścianka którą się kotka przytrzymuje, nie może się obrócić i wtedy robi się zastrzyk i...
    • potrzebuje namiary na tani hotel dla psow lub inne miejsce w ktorym moglabym odpracowac trzymanie psiaka...jesli ma ktos namiary na takie miejsce lub ma "znajomosci" prosze podac mi namiary lub pisac na mail:s.postek@wp.pl lub gg:1851560 chodzi mi o miejsce w warszawie lub pod ale z mozliwoscia latwego dojazdu komunikacja miejska... sprawa dosyc pilna poniewaz psiaka chcialabym tam umiescic od czerwca
    • witam moze wiecie gdzie mozna tanio kupic mieso wolowe w warszawie?glownie wolowe,najchetniej jakies rzeznie,sklepy itd.to mieso supermarketowe nie jest ok dla psa a to z bazarow drogie.
    • Witajcie serdecznie. Stała się straszna rzecz. W niedzielę, spod sklepu (tak, nie przywiązuje się psa i nie zostawia pod sklepem, ale stało się:() mojemu Wujkowi jakaś dziewczyna odwiązała i zabrała dobermana. Wsiadła z nim do autobusu i odjechała w siną dal. Podobno wysiadła w Radości i podobno tam go widziano. Pies dał się wziąć bo jest przyzwyczajony do obcych, ponadto bardzo ufny, miły i przyjacielski. Jest trochę charakterystyczny, bo wyrośnięty jak na dobermana, nie ma c...
    • tak jak w temacie gdzie ? chodzi mi o namiary i może odrazu wiecie ile mniej więcej to tam kosztuje ????
    • Proszę polećcie mi sprawdzonego weterynarza w warszawie. Mam wyżełkę weimarską, przeprowadziliśmy się z Krakowa i szukamy lekarza na miejscu. Wilekie dzięki pozdrawiam
    • znalazlam dzisiaj w okolicy chotomowa psa rasy rhodesian ridgeback jest mlody moze niecaly rok, bardzo lagodny i uwielbia pieszczoty. wiadomosc corsa166@wp.pl
    • obcięcie pazurów kotce?
    • Kochani, kto wie gdzie w Warszawie jest giełda psów? Kiedyś była przy Łazienkach, ale teraz nie wiem czy jeszcze jest. Dziękuję za pomoc.
    • mam 12 letniego pudelka no powiedzmy wieksza miniaturka.Do tej pory strzyglam ja u jednego fryzjera ale obecnie ta Pani zrezygnowala z zawodu.Zbliza sie termin strzyzenia i nie wiem gdzie w miare niedrogo (do 50 zl )w Warszawie najlepiej w okolicach Mokotowa Gornego moge ostrzyc moja sunie.Nie jest psem wystawowym i nie zalezy mi na superprofesjonalizmie i wydziwionych fryzurach ale raczej na dokladnosci i podejsciu tej osoby do psa.Nie wiem takze czy gdzies moge obciac jej pazu...
    • Mojej Cioci zmarła własnie suczka i chciałaby nastepna ale koniecznie sznaucerke Wiec poszukuje miejsc gdzie można kupić sznaucerke średnia ewentualnie miniaturke w warszawie bądz okolicach szczeniak nie musi byc rodowodowy.
    • Dzis wracajac z basenu zauwazylam kilka (a podobno jest kilkanascie!!!) przecudnych malutkich kiciusiow, ktore mieszkaja nigdzie, czyli troche w bloku, troche na zewnatrz. Widzialam 5 malutkich czarno-bialych, jednego calego czarnego i trzy duze kocice tez czarno biale. Sa naprawde sliczne!!! Rozmawialam z jakas pania, ktora mieszka w tym bloku i mowila ze one mnoza sie i mnoza, ze zima jej maz martwe kociaki zakopywal bo lezaly wszedzie... :-((( Jesli ktos moze - wezcie je, jesli mi...
    • mam 14 letnia sunie pudelka.Nie biega juz tyle co kiedyus i urosly jej pazurki.Widze ze bola ja lapki a ja sama boje sie ich obciac.Nie kazdy weterynarz chce to robic a strzygla ja be de w tym roku niestety sama (powody finansowe )Moze mi ktos doradzic gdzie za rozsadna cene (zadano ode mnie 50 zl a dla mnie to niestety za duzo) w Warszawie najlepiej na Mokotowie moglabym obciac pazurki mojej suni?
    • śliczne małe kotki szukają kochających domów kocurki białe z ciemnym ogonkiem (nawet jakby kremowe) koteczka lekko tygrysia z piękną mąrdką i białymi łapkami oraz wielkim białym krawatem kotki rudo-białe i inne (płeć do ustalenia) kotki są małe - ok. 6 tygodni ale już szukają kochających opiekunów przebywają w azylu w konstancinie - tel. p. Irena - 756 48 82 dzwonić do skutku bo nie zawsze od razu jest możliwość odbioru telefonu :) można też się kontaktowąć ze mną - mail: gonia...
    • piesek zeżarł młoda 15-letnią włąścicielkę. coś z tymi przyjaciółmi nie tak?
    • Piękne dwumiesięczne KOTKI – kocurki i koteczka PILNIE szukają kochającego domu. Kotki są czyste, korzystają z kuwety, mają książeczki zdrowia, zostały odrobaczone. KONTAKT: 0504 850 452
    • Moi Drodzy do oddania została mi jeszcze śliczna, zdrowa, mądra koteczka skończyła dwa miesiące, umie korzystać z kuwety, jest bardzo fajna szara z dużym białym krawatem i białymi skarpetkami, ma lekkie tygrysie prążki:), Koteczka jest ze śródmieścia. Jej mama miała 5 kociaczków, które zostały już oddane w dobre ręce, teraz jeszcze ona czeka na swój kochający domek!!! Osoby chętne zaadoptować wspaniałą czystą i mądrą koteczkę-maluszka - proszone są o kontakt na mail - gonia722@gaze...
    • Szukam piesia do oddania! Interesuje mnie pies nie suka to WAŻNE!Najlepiej kundelek :) Młody do roku i spokojny. Zainteresowanych prosze o kontakt na mojego e-mail'a,prosze równiez o zdjecie stworzonka. Madzik1.wawa@gazeta.pl
    • dwa śliczne, zdrowe, dwumiesięczne kociaczki z Warszawy poszukują opiekunów kotki są: jeden czarny z białymi skarpetkami i krawacikiem oraz szaro-biały tygrysi prążek z białymi skarpetkami i krawacikiem mają dwa miesiące kotki są zdrowe, wesołe,chętnie chcą się bawić! kontakt na mail: gonia722@gazeta.pl ich mama jest kotem pół rasowym podobnym do syjama, tata dachowiec kotka żyje w czystej piwniczce na moim osiedlu i jest karmiona i doglądana przez jedną starszą panią, ma 6 lat i ...
    • jw. Gdzie (w Warszawie) dobrze wyszkolić psa (chodzi o szkolenie podstawowe "Pies towarzysz")? No i ile to mniej więcej kosztuje? HELP!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się