Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(59 wyników)
    • Prosze o opinie o przedszkolu integracyjnym nr 6 w warszawie, czy któraś z mam/któryś z tatusiów posyła tam swoje dziecię?
    • pomóżcie bo najprawdopodobniej będę musiała oddać dzidzię do przedszkola w marcu czy coś około, będzie wtedy miała ledwo dwa latka :O( nie znam zupełnie ani swojej nowej dzielnicy ani całej warszawy w ogóle. w rzeczonym marcu dopiero wprowadzam się na derby i naraz całe rewolucje świata mnie czekają, pomóżcie oswoić choć tą jedną...
    • Z przyczyn obiektywnych moja niania (super zresztą) pracować może tylko do lutego przyszłego roku. mała ma 2,5 roku, w lutym kończy 3 lata. Czy są przedszkola (mogą być tzw prywatne) przyjmujące dzieci od połowy roku? ma ktoś tego typu doświadczenia? jak dziecko to przyjmuje? Monika
    • bardzo proszę o opinie rodzicow uczeszczajacych tam dzieci. chcialabym tam poslac dziecko, ale nie wiem czy warto, zdania sa podzielone...
    • szukam dla swojego 3 latka miejsca gdzie mogłabym go oddać na kilka godzin dziennie na jakieś zajęcia grupowe.
    • Moj synek skonczyl 2 lata i zaczelam myslec o przedszkolu. Mam jedno, bardzo kameralne na osiedlu. Jest male, tylko 15 dzieci, duza sala w ktorej dzieci ucza sie, bawia, i jedza. Wychodza na plac zabaw osiedlowy, (nie najgorszy), są zajęcia i angielski 2 razy w tygodniu. Na plus to ze blisko, malo dzieci, pani jest bardzo sympatyczna. Na minus, ze mala sala, wszystko robia w jednym pomieszczeniu. Co mi doradzicie? Moze jesli nie to to poradzicie mi jkaies sympatyczne przedszkole w...
    • jestem mama dziewczynki juz prawie 4letniej. jak do tej pory mam kiepskie doswiadczenia co do przedszkoli. corke musialam wypisac z prywatnego, drogiego przedszkola w ktorym dzialy sie "niezwykle" rzeczy. mialam problem by znalezc wolne miejsce w innych przedszkolach w grupie rowiesniczej dla mojej corki. w jozefoslawiu, do ktorego mam 12km, otwarte zostalo przedszkole pracujace na metodzie NVC ("jezyk serca - porozumienie bez przemocy"). metoda ta jest mi znana i bliska. i dlat...
    • Jakie mam sznase by dziecko dostlao sie do przedskzola. Jestesmy rodzicami niepracujacym, studentami. Dodatkowo niemalzenstwo. Brak pracy to raczje minus, a co z leglaizacja.. plus czym inus. jesli sie nie uda mam opcje 'smaotna' mtaka. Potwierdzone urzedowo. Kto przydziela tem iejsca? System? Ludzie odhaczaja..? Skad wziac wozryp odac.. gdzie beda dostepne..
    • Bardzo proszę o radę mamy, któych dzieci już chodzą do przdszkola. szukam prywatnego przedszkola. Interesuja mnie dwie dzielnice - Mokotów górny albo Praga w okolicach Ronda Wiatraczna, placu Szembeka. szukam przedszkola albo z językiem obcym, albo z zajęciami plastyczno muzycznymi. Strasznie dużo naczytałam się o tym, że w prywatnych przedszkolach są problemy ze zdrowym żywieniem, że brakuje tam wykwalifikowanego personelu i tym podobne. Czytam reklamy na stronach i oczywiście nic mi nie mó...
    • Stronka chwilowo działa natomiast mam następujący problem. Na formularzu mam na górze nad danymi osobowymi dziecka następujący tekst: Zgodnie z zasadami naboru kandydat moze zostac przyjety dopiero w rekrutacji uzupełniajacej Oczywiście jako adres dziecka wpisałem Warszawę więc problem nie jest w miejscu zamieszkania. Czy ktoś ma podobny problem - infolinia oczywiście "zajęta" Pozdrawiam, RW
    • Szukam opini o przedszkolu w Warszawie na ul.Czumy? Może ktoś zna?
    • po wejściu w informatorze na stronę danego przedszkola widać ile jest złożonych podań do danych grup. i teraz: czym jest pierwszy, drugi i kolejne priorytety? w naszym przedszkolu jest 9 wniosków z pierwszego priorytetu, 4 z drugiego i 10 z kolejnych. wie ktoś jak to ugryźć?
    • a w Srodmiesciu jakie polecacie przedszkola ???
    • Witam, prosze o opinie na temat przedszkola misia paddingtona w warszawie. dziekuje Aga
    • czy dziecko z grudnia ma mniejsze szanse na dostanie się do przedszkola niż te urodzone wcześniej? chodzi mi o to, czy system jakoś waliduje daty urodzenia i na ostatnich miejscach (w przypadku tej samej ilości punktów) nie ustawia dzieci, które we wrześniu nie będą miały pełnych 3-ech lat...
    • Witam, czy któraś z mam może mi coż poweidzieć na temat tego przedszkola? Wychodzi na to, że mój synek będzie od września chodził do tego przedszkola. Z góry dziękuję.
    • miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6515716,Samotni_na_kocia_lape___sposob_na_przedszkole.html współczuję zamężnym rodzicom, którzy chcieli posłać dziecko do któregoś z opisanych w tekście przedszkoli. Wiadomo, że zabraknie miejsca dla ponad 1000 dzieci...
    • może są tu rodzice tegorocznych debiutantów? :-)
    • zajęcia przedprzedszkolne w warszawie- gdzie?
    • bardzo proszę o opinie na temat przedszkola "PRZY LESIE" w Radości na ul. Wolęcińskiej 28. Chce posłać tam swojego synka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się