Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(121 wyników)
    • Witam planluje niebawem leciec do Polski. Bede lecial z Toronto do Wiednia i potem do Warszawy. Lot do Polski powinnien byc raczej ok, ale gorzej z powrotem. Otoz lecac z Warszawy do Wiednia mam tylko 1h 15min na przesiadke do samolotu do Toronto. Musze odbierac bagaz, czy zostanie on przetransferowany prosto do Toronto. A, i wszystko jest na jednym bilecie (jezeli to wazne) I jeszcze tylko takie pytanie, jak oceniacie lotnisko w Wiedniu? Dobre maja lotnisko "przesiadkowe"? :)
    • witam ;) chciałabym się dowiedzieć coś o lotnisku w Warszawie.. chodzi mi o przesiadkę . wylatuje z rzeszowa do madrytu z przesiadką w warszawie mam 1h 40 min czasu.. przylatując do wawy wyjdę już w tej strefie tranzytowej? tam gdzie mam iść do gate na mój lot do madrytu?? inni pasażerowie będą się udawać po bagaż.. a ja dopiero bagaż odbieram na lotnisku docelowym. i właśnie nie wiem czy mam isc tam z nimi czy nie ? wogóle stracha mam jak nie wiem:( lecę pierwszy raz i wogóle nie mam po...
    • Jakimi [b]tanimi[/b]liniami dolecę z Warszawy do Szkocji (Edynburg, Glasgow, wszystko jedno)? Ryanair tylko Kraków, Poznań, Wrocław...
    • Witam. Mam ogromną prośbę o radę...Gdzie najtaniej zarezerwować lot w obie strony na połowę, ew.koniec października. Wylot- Dusseldorf (lub okolice), przylot do Warszawy (ew.Katowice). Niestety ceny wahają się od ok. 750-800 zł i więcej. Możecie polecić coś tańszego?? Serdecznie dziękuję za odpowiedź.
    • Witam Mam zakupiony bilet LOT na trasie Kraków - Chicago z przesiadką w Warszawie. Po wylądowaniu w Warszawie mam parę godzin oczekiwania na następny samolot, a jako że nie jestem zbyt obyty w lataniu mam parę pytań: czy mogę po wylądowaniu w Warszawie opuścić terminal i udać się do miasta? Jeśli tak, to czy muszę to gdzieś zgłosić, czy poprostu wychodzę z samolotu i idę razem z pasażerami którzy zakończyli lot? Po ponownym przybyciu na lotnisko udaję się odrazu na odprawę paszportową? Pozdr...
    • Od kwietnia nie ma bezposredniego polaczenia Warszawy ze Stuttgartem.Do tej pory linie obslugiwal Germanwings.Stuttgart bedzie jedynym duzym miastem w Niemczech,ktore nie ma bezposredniego polaczenia z Warszawa.Troche to dziwne-czyzby konkurencja dla np.Lufthansy?
    • Orientuje się ktoś? Potrzebuję dostać się z Warszawy (bo tu mieszkam) do Ad-Dauha (DOH) w drugiej połowie kwietnia lub z początkiem maja. Ma ktoś jakieś doświadczenia z lataniem do Kataru z Polski? Muszę sobie na własną rękę wszystko zorganizować. Ogólnie jestem zniesmaczony - z ledwością da się ułożyć lot z przesiadką we Frankfurcie tak aby wylądować jeszcze tego samego dnia. Np. 11:30 WAW – 22:45 DOH (LOT/Lufthansa+Qatar Airways). To prawdziwa żenada, żeby z Warszawy tyle się tłuc. ...
    • Witam. W jakich liniach najlepiej szukać? Termin 11 - 21.06.
    • i nareszcie będzie można do Australii z jedną przesiadką. a także Sri Lanka, Malediwy, całe Indie, Indochiny, Singapur, Malezja, Indonezja bez latania do Londynu, Paryża czy FRA i z powrotem nad Pomroczną po kolejnych pięciu godzinach. Konkretnie od 6 lutego 2013. I nareszcie codziennie będzie w Warszawie rejsowy A330. Choć Finnair nadal będzie lepszą propozycją do Chin/Korei/Japonii.
    • Witam, poszukuję ofert na przelot w jedną stronę na trasie Pekin-Warszawa w sierpniu 2008. Nie mam wielkiego doświadczenia w wynajdywaniu super tanich ofert, najniżej co mi się udało znaleźć to lot za ok 2200 PLN. Może macie jakieś sprawdzone sposoby,miejsca lub stronki które będą w stanie zaoferować coś tańszego?
    • Sprzedam 2 bilety lotnicze powrotne na trasie Warszawa - [b]Lizbona.[/b] Lot "tam", czyli z Warszawy do [b]Lizbony[/b] w dniu 9 sierpnia o godzinie 6.05 (numer lotu LO 5441). Lot "z powrotem" w dniu 21 sierpnia o godzinie 16.50 (numer lotu LO 5442). 13 dni pobytu w [b]Lizbonie[/b]. Bilet został wystawiony przez PLL LOT, ale rejs obsługuje TAP Portugal. Z przyczyn zdrowotnych moje wakacje nie odbędą się. Dlatego sprzedam bilety najchętniej za "moją" cenę zakupu, obecnie już na rynk...
    • Jak tanio i bezpiecznie można dolecieć z Warszawy do Liverpoolu w połowie lipca. Czy jedyną linią która oferuje lot z Warszawy jest wizz air? W jakie dni jest najtaniej i najwygodniej. Lot z niemowlakiem. Cena za bilet ponad 1000zł jest trochę zbyt wysoka. Czy jest gdzieś taniej? Bardzo proszę o poradę. wir
    • Delta, American, Singapore, Emirates, Kuwait, Cathay Pacyfic, Qatar - jak czytamy te linie ustawily sie w kolejce do Okecia. Moze to dla nas znaczyc tansze przeloty, wiecej opcji i lepsza dostepnosc do Swiata. Czekac tylko az Okecie stanie sie potega lotnicza ;)) www.pasazer.com/artykul.php?lp=1910
    • Czesc, mam pytanie dotyczace airitaly i lotow Warszawa-Bari, z przesiadka w Weronie. Otoz mam watpliwosci, czy kupiony bilet jest integralna caloscia, tzn kupuje 1 bilet, czy 2 osobne, Warszwa-Werona i Werona-Bari? Mam obawy jak wyglada sprawa w razie ewentualnych opoznien- czy jesli nie dolece na czas do Werony, to wtedy trace drugi lot? Czy oba loty sa polaczone i linie lotnicze daja mi pewnosc, ze samolot z Werony nie odleci beze mnie?:) Wybaczcie, jesli pytanie jest banalne, ale ...
    • Niech mi ktos powie jak to jest mam start na lotnisku w Warszawie z terminala A i chce dojechac z dw. zachodniego pod ten terminal to musze jechac jakas specjalna linia pod ten terminal aby potem nie biegac po calym lotnisku czy kazdym autobusem dojade od jednego miejsca na lotnisku a tam musze sie kierowac do odprawy pod wskazany terminal? Nie znam tego lotniska wiec moglby mi ktos tu pomoc?
    • zastanawiam sie jakie sa wasze wrazenia jesli chodzi o latanie LOTem... Latalam kilka razy z LOTem na trasie Warszawa-Londyn i odwrotnie...ale od pewnego czasu 'przerzucilam' sie na BA, bo co ciekawe maja tansze oferty od LOTu niezaleznie kiedy zamowie bilet do Polski czy z Polski, zawsze jest to roznica, jakies 30-50 funtow, no i jesli chodzi o BA, chyba maja nieco lepsze samoloty,,,i przyznam ze staff, jest jakby przyjemniejszy dla pasazerow niz polska zaloga, nie wiem dlaczego, ...
    • Czy ktoś wie czy na tej trasie sa teraz promocje? Chce lecieć na 3 tygodnie od połowy sierpnia. Znalazłem najtaniej ok 4 tys zl. Niewiele tniej jest do SIN i potem Air Asja
    • Irlandzkie linie AerLingus oferują loty z Krakowa,Warszawy do Nowego Jorku z przesiadką w Dublinie już od 600PLN./return/.Bilety na wrzesień,październik...itd. www.aerlingus.com/cgi-bin/obel01im1/bookonline/goHome.do?BV_SessionID=@@@@0610033117.1241729726@@@@&BV_EngineID=ccciadehekeheljcefecfigdffgdfkg.0
    • witam, proszę o pomoc-moze ktos z was korzystal lecąc do Genewy z innych linii niz LOT??jakie linie lotnicze oferuja tansze niz LOT przeloty?wszystkim z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam Agnieszka
    • Witam, jak odnaleźć w internecie najtańsze połączenie Warszawa - Kiszyniów - Warszawa dla 2 osób dorosłych + dziecko. Termin wylotu z Warszawy pomiędzy 25.05 a 4.06 na 5-6 dni. Dziekuję za pomoc. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się