Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(50 wyników)
    • Widzialyscie gdzies? Musze miec na jutro, bo panie w przedszkolu sobie zazyczyly na dzien dziadka..... Szukalam w h&m, ale nie ma .....
    • witam j.w. szukam mikroskopu cena ok100/120 mozecie cos polecic jest tego troche na allegro ale moze cos sprawdzonego dziekuje
    • Witam, jak w tytule - w koncu usluge sie tez kupuje... MOze wiec mozecie polecic cos co nie kosztuje 2.80 a jezdzi??? dzieki
    • Witam , czy wiecie gdzie mozna kupic buciki Gucio w Warszawie, do niedawna były w blue city ale juz nie ma :/ Przez internet boje sie troche zamowic, wolalabym przymierzyc.
    • wlasnie bylam w naszym ulubionym sklepiku na pradze i jest juz po dostawie.oczywiscie rozmiary 33 kroluja.jest tez sporo trzewiczkow i sandalkow dla maluszkow,tak do 20 rozmiaru, w cenie 60pln.gatunkowo super!!!sporo balerinek (33),fajne,zywe kolory.
    • witam, od kilku dni szukam informacji jaki rower i gdzie można kupić dla trzylatki. byliśmy w decatlonie, ale na wzrost 110 były dwa, w sklepie sportowym przy wolskiej (obok alberta) jest kilka ale w cenie od 500 zł w górę, ja chciałbym kupić taki ok. 300 zł. dla dziewczynki, z odpinanymi kółkami i regulowanym siodełkiem i kierownicą. Może coś polecicie... ania
    • chrzesniak dzisiaj powiedział, że chciałby dostać od Mikołaja bakugany. Prezent podstawowy już jest. Dziewczyny powiedźcie gdzie dostanę bakugany (a jesli jeszcze beda tanie to w ogóle super) . Nie bardzo mam czas na wedrówke po sklepach a Święta tuż tuż.
    • szukam pilnie rajstop w sprayu - gdzie mogę kupić w Warszawie? nie mam pojęcia nawet w ktorym sklepie szukać
    • kupiłam przewijak i łóżeczko turystyczne przy użytkowaniu "rozeszły się" na sklejeniu foli i wystaje gąbka - czy znacie miejsce w warszawie gdzie mozna sklejac folię?? z góry dziekuję za pomoc robaczek
    • Szukam sklepu,, w którym mozna kupic wszystko (wozki, lozeczka) w rzsadnych cenach. Prosze o pomoc. Skepy moga byc w okolicach warszawy. z gory dzieki
    • gdzie w warszawie można zobaczyć na żywo wózek graco metrolite/metrrosport/aerosport??? albo w ogóle graco jakiekolwiek, aby dużo tego było.... myślę o tym wózku, ale nie widziałam na żywo, a może jest fajny? i zamiast nomada lub at4 kupiłabym graco sporo taniej...
    • dziewczyny prosze gdzie w warszawie znajde fajne komisy dzieciece podajcie mi adresy mam zamiar sie wybrać,chociaż jestem ze śląska pozdrawiam i dziekuje Kasia
    • Mam prośbę, doraźcie gdzie kupić kostium kąpielowy dla dziwczynki - 4 latka - byłam w H&M, w Tesco, w Smyku - wszędzie pustki. Mała wyrosła z tego kupionego wiosną, za tydzień wyjeżdżam, a w sklepach pustki.
    • NO WŁAŚNIE GDZIE W WARSZAWIE ZNAJDE TĄ FIRME - WISZE OD RANA NA TELEFONIE I NIGDZIE ICH NIE MA
    • poleccie w warszawie dobry basen ze zorganizowanymi zajeciami dla niemowlat. dziekuje z gory:-)
    • Mam pytanie moze ktos robi zakupy wlasnie w tym tesco na ul.stalowej w Warszawie i moze powiedziec czy sa tam jakies sensowne promocje. Ja mam w poblizu tesco na kondratowicza i na torunskiej ale tam bida straszna nic fajnego nie ma. Glównie chodzi mi o zabawki, stroje karnawałowe dla dzieci i ubranka dla dziewczynki w rozmiarze 128. Z groy dziekuje. Mag
    • Dziewczyny, może wiecie, gdzie kupię w W-wie koszulowe body? Koniecznie mocno wycięte majtki lub stringi. Przeszukałam fora, ale znalazłam tylko info sprzed roku - o Vero modzie, terranovie [teraz tam nie mają] i Teens (tego sklepu nie znam). A ja porzebowałabym aktualnych namiarów. Poratujecie mnie?
    • czy dzis juz w sklepach tchibo sa kombinezony?? nie chce jechac bez celu a z kolei chce wiedziec czy ten bedzie w porzadku jezeli nie to zastanowie sie nad innymi. Najblizej mam na targowek napiszcie jak ktos bedzie
    • interesuja mnie szorty,bluzeczki i sukienki z dzialu dla dziewczynek 3miesiace - 5 lat oraz rampersy i pajace z dzialu newborn dla chlopca jest cos ciekawego?
    • witam, czy mogłybyście mi polecić dobbry second hand z ubrankami dla dzieci w warszawie? kupuje się na sztuki czy kilogramy? z góry dziękuję za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się