Forum eDziecko edziecko Żłobki
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(37 wyników)
    • Witam, mam pytanie który żłobek w wawie jest najmniej oblegany? jaka jest sytuacja w złobkach państwowych na pradze płn?czy od wrzesnia mam jakąs szanse na przyjęcie dwulatki? jakie są najtansze prywatne złobki w warszawie? może jakieś mini klubiki?jestem zrozpaczona musze oddac mała od wrzesnia bo przeprowadzamy się do warszawy...
    • Witam.Zamieram od września(pewnie mniej realne) lub stycznia otwarzyć w warszawie nowy klub malucha.Mam wiele pomysłow dotyczących ciekawych zajęć dla dzieci (nie tylko angielski metodą Helen Doron jak to jest w większości klubików).Myślę o formie opieki na kilka godzin ,cały dzień w weekendy dla dzieci od roku do 5 lat.Gdzie waszym zdaniem potrzebny w warszawie jest taki klubik.Mieszkam na Ursynowie więc muślę o tej dzielnicy, albo Wilanów, lub Mokotów.Może macie jakieś inne po...
    • Szukam sensownego złobka w Warszawie dla rocznej pociechy. Najlepiej w okolicach Ochoty albo Mokotowa ale niekoniecznie. Czy ktos moglby cos polecic? Albo stanowczo odradzic?
    • Szukam żłobka, kluba malucha blisko stacji pkp, ulicy popularnej. Gdzie polecacie posłać 1,5 roczne dziecko
    • czy znacie jakieś żłobki godne polecenia w okolicach warszawy? a dokładniej na trasie wołomin-ząbki. nie jestem jeszcze dokładnie w temacie ale chcę zebrać jak najwięcej inf na ten temat. z góry dziękuję.
    • Pomocy! nie dostałam się do żłobka państwowego na Grzybowskiej ani na Nowym Świecie. Dzieckiem zajęli się Dzadkowie i to okazał się być błąd - jest napieta sytaucja, nie możemy się specjalnie dogadać. MUSZE znaleść miejsce w żłobku, myslę, ze tylko prywatny wchodzi w grę. chodzi mi o rejon śródmieścia (świętokrzyska i okolice) albo mokotów (madalińskiego, odyńca, bliska puławska). próbowałam w małych misiach na madalińskiego, nie ma miejsca. czy może ktoś wie gdzie jest jakieś ...
    • Niedawno podjęłąm decyzję, że oprócz nauki pójdę do pracy i chciałam zapisać dziecko (9mc) do żłobka, jednak przeczytałam, że rekrutacja trwa do 15 stycznia. Chciałam się tylko dowiedzieć, bądź raczej upewnić, czy już nie mam szans na zapisanie dziecka w tym roku do żłobka? Czy jeszcze jest jakiś drugi nabór?
    • Witam, jestem zainteresowana żłobkiem na Brechta na Pradze Północ. Miał ruszyć od połowy roku i przyjąć około 100 dzieci a teraz podobno wspólnota blokuje prace. Czy ktoś coś wie na ten temat? To skandal – czekam na miejsce już ponad rok a tu komuś coś się nie podoba! Nie wiem do kogo się z tym zgłosić.
    • Drogie Panie, zamierzam zmienic pracę i przeprowadzić się z krakowa do warszawy, mam 14 miesieczna corkę.powiedzcie jakie sa szanse na państwowy żlobek i ile kosztuje prywatny ewentualnie opiekunka? doczytałam się n aróżnych forach że jest szansa znalezć nianie za 1200 ( liczę 7,8 zł za godz)JAKIE MACIE DOŚWIADCZENIA. dodam że w Krakowie opiekunka zarabia srednio6-8 za godz, prywatny żłobek to max 800 zł z góry dziękuje
    • poszukuję dobrego (nie prywatnego) żłobka w okolicach centrum warszawym może być blisko mokotów - proszę mamy o rekomendację. bardzo mi zalezy na informacji, wraam niedługo do pracy i mam problem:( prosze też o nie polecanie mi małych misiów na madalińskiego.
    • Mam problem. Młody - 2 lata, nie dostał sie do żłobka.Chciałam żeby mógł pobyc z innymi dziećmi przed przyszłorocznym startem w przedszkole. Została mi alternatywa i watpliwości.. Prywatny klubik - powyżej 1200 zł Niedawno dowiedziałam się, że w pobliżu jest Pani, która prowadzi coś o nazwie,,opieka domowa''. Ma trójkę podopiecznych, którymi opiekuje się u siebie w domu. Byłam tam. Mieszkanie 2 pokojowe, z czego duzy pokój całkowicie zamieniony na sale zabaw. Sprzęty i zabawki ...
    • zastanawiam się czy wybrac nianię czy oddac dziecko do żłobka. szukam niani i nie mogę znaleźć, jestem tym poszukiwaniem zmeczona, w poblizu mam super profesjonalny prywatny żłobek za 1600 pln z wyzywieniem, pieknym placem zabaw i fachową opieka przez 11 godzin. Czy znajdę nianię taniej ? Co myslicie
    • witam niedawno przeprowadzilam sie do wawy mieszkam w centrum i szukam prywatnego żłobka (małych grup) lub klubu dla maluszkow dla mojej coreczki (11 miesiecy) niestety nie mam pojecia gdzie takich szukac w srodmiesciu? moze cos polecicie bo ceny opiekunek sa w Wrszawie porazajace!! z gory dziekuje!!
    • Witam serdecznie. Od stycznia rusza nowa grupa w naszym klubie-Do żłobka będą przyjmowane dzieci od 4 m-ca życia.Bardzo prosimy o rady rodziców- chcemy, żeby było to miejsce, które pod każdym względem będzie spełniało oczekiwania naszych maluszków.
    • Proszę o opinie. jak wasze dzieci się tam czują i czy chętnie uczęszczają. czy panie opiekunki mają serdeczne i ciepłe podejście do dzieci. wszelkie opinie "od zmiany pieluch do zajęć edukacyjnych" mile widziane :) synek pójdzie do tego żłobka mając 13 m-cy.
    • czy ktoś ma aktualne informacje na jego temat? podobno dwa lata temu zmieniła się kierowniczka i miały być poważne zmiany na lepsze. my prawdopodobnie dostaniemy przydział od września do II lub III grupy i jestem ciekawa wszelkich opinii i doświadczeń. a może ktoś też się tam wybiera od września albo juz chodzi???
    • dzwoniłam gdzieś w lutym po wybranych żłobkach i informowano mnie, że gdzieś w połowie maja powinny być. może ktoś wie dokładniej kiedy?
    • witam Będę potzrzebował żłobka dla mojej córki. Lolalizacja Tarchomin, Żoliboż, Centrum. prośba o sugestje.
    • poszukuje fajnego złobka dla 13 mieisecznej córki na stegnach i bliskich okolocach. Mozecie cos polecic? sprawa pilna, od zaraz!
    • Witam, Szukam prywatnego żłobka w okolicach Grochowa w Warszawie - czy możecie cos polecic???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się