Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(91 wyników)
    • Witam, chciałabym tej wiosny pozamykać laserem rozszerzone naczynka na twarzy. Szukam więc dobrego i sprawdzonego gabinetu/salonu/kliniki na terenie warszawy. Planowałam zapisać się do MediDermu w Rembertowie ale przeczytałam w necie parę niezbyt pochlebnych opinii. Może któraś z Was poleci mi jakieś miejsce? Zależy mi żeby to był laser w warszawie. Z góry dziękuję!
    • Witam, poszukuję jakiegos sklepu fryzjerskiego w warszawie, chciałabym sie zaopatrzyc w jakas maske do wlosow a nie chce kupowac u fryzjera bo przeplace. bede wdzieczna za rady ( najwygodniej byloby mi szukac w srodmiesciu :))
    • poleccie mi kogos kto pomoże mi z naczynkami na twarzy.własnie niedawno porobiły mi sie pajączki na buzi... znacie kogos w warszawie? jak sobie radzicie?
    • witajcie! chciałabym powiększyc piersi. szukam naprawde dobrego specjalisty z warszawy. czy możecie mi pomóc?
    • Witajcie:) potrzebuję dobrej pani dermatolog z warszawy która poradzi i poprowadzi leczenie cery problematycznej. doradzi co i jak stosować, a nie tylko przepisze leki i tyle. poproszę o namiary telefoniczne lub kliniki. bardzo dziękuję i liczę na Waszą pomoc.
    • Czy ktoś korzystał z usług tego salonu? Ja byłam na oksybrazji i nie widzę żadnego efektu! Czy to wina kosmetyczki czy taki zabieg po prostu nie działa? Czy ktoś tam był?
    • Dziewczyny-gdzie kupiłyście dermorutin?już w kilku aptekach szukałam i nigdzie nie ma.
    • prosze doradźcie mi dobrą klinikę stomatologiczną w warszawie - i w miarę rozsądne ceny gdyż wydam tam majątek
    • Kobietki, poszukuję namiary na dobrą kosmetyczke w Warszawie ktora mnie nie zrujnuje finansowo :) Będę wdzieczna za namiary z telefonami (może stronki www) i przykladowymi cenami zabiegów na twarz które robicie
    • gdzie mozna kupić w warszawie tę wazelinę ? sklep.kosmed.pl/php/strona.php3?link=szuk&promo=1&start=&id_nos_szuk=&id_rod_szuk=&szukaj_po=&klucz_szuk=&sort =&sort2=&wwilosc=63&indeks=0&id_tow=16 albo jakąś inną, byleby była o jakimś zapachu owocowym
    • Witam, moze nie jestem kobieta ale postanowilem zapytac tutaj. Poszkuje dobrego dermatologa w warszawie badz jej zachodniej stronie (okolice Pruszkow Grodzisk Mazowiecki) Mam 20 lat, na twarzy (i plecach) biale pryszcze, bo jak je inaczej nazwac. MAM tego dosyc!! POMOCY!!!
    • witam, jako że więszkość z was to chyba jednak warszawianki, bardzo prosze o pomoc, choc nie ma ona zbyt wiele wspólnego z urodą. Otóz za kilka dni będe przez 2 dni w warszawie, w zwiąkau z czym musze gdzies przenocowac. Nigdy nie korzystałam z hoteli w tym mieście, więc nie bardzo wiem, jak , co i gdzie. Może cos poradzicie??? Jakis niedrogi a jednocześnie przyzwoity hotelik, który nie musi byc w samym centurm , Będe wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Anita
    • hey wybieram sie do warszawy i chcialabym tez skorzystac z okazji i skoczyc do sklepow na zakupy.. moze mozecie poradzic, co gdzie i jak? galeria mokotow? chialabym skoczyc do zary h&M i reserved... czy znajde to wszystko w galerii mokotow? a moze jakies inne miejsce? dzieki :)
    • Czy ktoś może ma namiary na fryzjera, który potrafi zrobić naturalne, nie tandetne pasemka? Mam włosy ciemny blond i niestety zaczęłam siwieć (niecała trzydziestka!!!). I tak sobie pomyślałam, że pasemka ukryłyby te okropne siwe włosy i ogólnie rozjaśniły. Ale strasznie się boję, że zrobią mi na głowie szpetne czarno-białe paski. Gdzie znaleźć fryzjera, który zrobi naturalne, bardzo delikatne refleksy?
    • brazylijskie bikini to znaczy depilacja calosci, a jak nazwac cieniutki paseczek , czy to jest deplilacja glęboka? jaka jest cena takiego zabiegu w warszawie i czy moglybyscie mi polecic jakas dobra kosmetyczke? z gory bardzo dziekuje. P.s. szukalam juz informacji na ten temat w sarych postach ale kompletnie sie pogubilam.
    • Na urlop wyjechała moja kochana Marta, która potrafiła wyczarować coś ładnego z moich ogryzków. podpowiedzcie dziewczyny gdzie na terenie warszawy zrobić żel z fenczem na paznokciach. Bez bąbelków, paseczków i innych "dodatkowych ozdobników". Proszę pomóżcie!!
    • Dziewczyny, podobno istenieją zabiegi (w gabinetach/klinikach typu ultradźwięki i inne), które są w stanie prawie zupełnie zlikwidować cellulit. czy którać z Was korzystała/widziała, jest zadowolona z efektów i może polecić miejsce, gdzie je wykonywała? ja mam bardzo uparty cellulit, skórę naczynkową, ale jestem już tak zdesperowana, że mogę wydać nawet sporo pieniędzy, żeby się go pozbyć. Mazideł, masaży i tabletek już próbowałam. Do ćwiczeń nie mam przekonania i czasu. :( ...
    • Chcialabym sie wybrac do fryzjera ktory doradzi mi kolor i fryzure. Czy wiecie gdzie jest taki salon w Warszawie? I jakie są ceny? Bębę wdzięczna, proszę o info na mail kami_la@gazeta.pl
    • szukam dobrego fryzjera w warszawie który umie zajmowąc sie włosami cienkimi, zastanawiam się nad Leszkiem Czajką tylko czy on jest naprawde taki dobry czy rozreklamowany i jakie ceny są u niego? może ktos niedawno był u niego. Słyszałam tez ze Sylwia Kuc jest niezła ale nie mam namiarów.
    • macie moze kogos dobrego? sprawdzonego? chcialabym wybielic zęby i mam kilka do leczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się