Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(24 wyniki)
    • Witam, Chcę (już na kolejny sezon) kupić narty, jakieś karwingi. Jakie sklepy polecacie w Warszawie? Byłem narazie w Decathlonie, narazie sobie upatruję coś do kupienia na wyprzedażach posezonowych.
    • czy ktoś może polecić jakiś nocleg na w/w trasie - najchętniej w Austrii niedalego włoskiej granicy ? chcemy przeskoczyć w pt jak najdalej się da, a na sobotę zostawić tylko Włochy, ew. niewielki kawałek Austrii a gdzie spać w drodze powrotnej ? z góry dziękuję za odpowiedzi
    • jakie macie doświadczenie?którą trasę polecacie?
    • Witam poszukuje dobrze wyposażonej i taniej wypożyczani nart Warszawie. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
    • Chciałabym się dowiedzieć, czy są może w Wawie lub okolicach jeszcze jakieś stoki poza Szczęśliwicami, o których nie wiem... Problem ze Szczęśliwicami polega na tym, że: - od domu dość daleko i niedobry dojazd, ciężko się nosić z nartami, a samochodu nie mam. - samochód i zdolność posługiwania się nim posiada natomiast moja mama, jednak jest zniesmaczona Szczęśliwicami. Dla mnie lepsze Szczęśliwice niż nic, ale trudno się tam dostać samej, a mama tam nie chce... Natomiast ostatnio ktoś m...
    • potrzebuje przygotować sprzęt przed wyjazdem, a nie bardzo umiem/chcę się w to bawić sama. Słyszałam niezbyt dobre opinie o serisach w skiteamie i innych temu podobnych. Gdzie to zrobią dobrze?
    • Witajcie, Jak najlepiej z Warszawy do Val Gardeny/ Val di Fassy dojechać? Którędy? Jedziemy samochodem 4x4 z boxem na dachu. Wyjazd z Warszawy. przez Niemcy/ Czechy czy Słowację?? Proszę dajcie znać bo za pare dni wyjazd.
    • przez Niemcy? Wg viamichelin różnica to ok 100 km na niekorzyść trasy przez Niemcy, czasowo 15 min (!) :) na korzyść trasy przez Niemcy. Zawsze jeździłem przez Mikulov, teraz się zastanawiam. Autostrada na Poznań trochę kusi. Co o tym sądzicie?
    • Chcemy wybrać się na weekend na narty z dziećmi, ale zeby zbyt długo nie jechać autem i żeby dzieciaki mogły sobie pojeździć. Znacie jakieś fajne miejsca?
    • Cześć Mam dylemat, więc może ktoś mi podpowie ... Jadę autem do Mayrhofen z Warszawy i zastanawiam się, czy jechać na Cieszyn trasą katowicką i dalej Czechy, Słowacja i Austria, czy może jednak jechać na Wrocław a później w Niemczech kierować się na Monachium i dalej bliziutko do Austrii. Jeśli chodzi o ilość kilometrów, to wychodzi prawie tak samo, ALE: - 1 opcja jest bardzo dobra jeśli chodzi o jazdę przez Polskę, później jest gorzej, bo trzeba przekraczać kilka granic, dodatko...
    • Witam, kiedy i gdzie rusza giełda w Warszawie? Chcę kupić narty.
    • Ale byla impreza... www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=606 niezla marka samochodu na pozwoleniu.
    • Znacie jakies godne polecenia hoteliki po drodze w okolicy Insbrucka lub Salzburga? jade przez czechy i planuje gdieś to po ok. 1100 km zrobic nocleg, bo słyszzałem że ostatnie 250 km dość upierdliwe. Robiłem w zeszłym roku Chorwacje na raz - 1600 km i dziękuje za takie maratony.
    • Muszę kupić chlopakom 5 i 10 lat sprzęt używany.Proszę o adresy gied gdzie jest duży wybór i w jakim terminie najlepiej je odwiedzić. Za wwszelkie wskazówki będę b.wdzięczny. Pozdrawiam
    • Pytanie jak w tytule. Polecacie jakiś fajny nocleg po drodze? Będziemy wracać w sobotę po nartach. Czyli wyruszymy z See około 15-17. Chcemy pojechać do jakiejś 21-22. Nocleg wypadnie nam więc gdzieś plus minus 100 km od Wiednia. Będę wdzięczny za jakieś fajne namiary.
    • Witam serdecznie Od kilku dni próbuję znaleźć jakiś sensowny sklep z kurtkami tych firm i albo nic nie mają albo trzeba czekać aż sprowadzą. Czy ktoś może mi podać gdzie mogę się udać i mieć duży wybór odzieży tych firm?? Warszawa i okolice:-) Dziękuję i pozdrawiam
    • Wiem wiem, ze ten temat byl juz kilkakrotnie poruszany, ale prosze mimo wszystko o krotka opinie na ten temat, zwlaszcza od osob ktore przecwiczyly obie trasy [sa tacy?]. Trasa przez Niemcy Trasa przez Czechy i Austrię Prosze krotko i w miare zwiezle odpowiedzi, co lepsze pod wzgledem: 1. Jakosci drogi [autostrada, skomplikowane zjazdy czy skrzyzowania] 2. Warunki na drodze [utrzymanie przez sluzby drogowe] w miesiacach sty, lut, mar. 3. Korki [np przed przelecza Br...
    • Witam. Mam pytanie, gdzie najlepiej w W-wie wybrac sie na poszukiwanie odziezy narciarskiej? Jako totalny amator zdecydowanie przedkladam cene nad jakoscia. ;-) Z gory dziekuje za rady. &
    • Witam serdecznie, czy ktos może mi powiedziec jak najlepiej jest tam dojechac z Warszawy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się