warszawa

(24 wyniki)
  • dziewczyny byłabym też wdzięczna za podpowiedź, jak sprawdzić, które przedszkola w warszawie są przystosowane dla alergików? wydawało mi się, że mała wychodzi z alergii, ale od połowy stycznia jest duże pogorszenie a córka jest uczulona na: mleko, marchew, seler, jajko, pyłki traw, drzew, orzeszki ziemne, kukurydzę itd. ponieważ zaczęły się pokrzywki podejrzewam, że doszedł nam nowy alergen, ale nie udało mi się, pomimo obserwacji, ustalić co uczuliło. zastanawiam się czy szukać przedsz...
  • Dziewczyny musze przestawić synka na dietę bez glutenu, bez białka krowiego i najlepiej bez cukru. Czy mogłybyście polecić mi jakiś dobrze zaopatrzony skle eko, czy ze zdrową żywnością w Warszawie?
  • Witajcie Mamy i Tatusiowie. Czy może ktoś z Was polecic lekarza medycyny chińskiej w warszawie? w archiwum forumowym nie udało mi sie odnaleźć. Ja juz jestem u kresu wytrzymałości psychicznej po mału przez ta mega alergie mojego synka (mamy podobnie jak te przypadki opisywane w wątku "czy ktoś ma taki przypadek ..."). Do tej ubogiej diety nie udało nam się nic wprowadzić nowego od 1,5 - 2 miesięcy. Do tego jescze doszły teraz rozwolnione, chyba śluzowe kupy :( Jestem zdesperowan...
  • dziewczyny pomóżcie proszę,pilnie poszukuję dobrego /sprawdzonego / lekarza dla mojej 11 miesięcznej córeczki która nagle dostała bardzo silnej wysypki+suche plamy na całym ciele.Nie mam już siły dzwonić do dwóch bardzo sławnych ale nieosiagalnych lekarek polecanych na tym forum. Poza tym na wizyte czeka sie do nich kilka miesięcy a ja potzrebuje pilnie konsultacji.Może któraś z Was ma sprawdzonego lekarza ?(najlepiej Ursynów/Piaseczno,ale może być dalej) do którego można by...
  • kochana "zonka9" z gdańska znalazła dla nas dynię w selgrosie i będzie tak miła, ze kupi w dużej ilości i prześle nam do warszawy, dlatego otwieram zamówienie piszcie kto ile chce zgrzewek (zgrzewka to 6 słoiczków) o 15 mam zadzwonić do zonki9 i podać ilość, a potem wszystko pojedzie do stolicy dhlem i się podzielimy amen jaska
  • Witam! Potrzebny mi namiar na dobrego alergologa dziecięcego, który przyjmuje również w soboty. Jestem z poza Warszawy, pracuję więc mam możliwośc przyjechać tylko w weekend. Z góry dziękuję.
  • Witam, poszukuję pilnie dobrej poradni alergologicznej, takiej gdzie można się dostać bez długiego czekania i zrobić wszystkie badania na miejscu; z góry dziękuję
  • CZY MOŻECIE POLECIĆ MI DOBREGO LEKARZA ALERGOLOGA W WARSZAWIE? POZDRAWIAM ANKA I KUBA
  • gdzie mozna kupic jogurty kozie w Warszawie i jakich firm? jedyne miejsce, jakie znam to malutki sklepik ze zdrowa zywnoscia na bazarku na mokotowie (woloska). ale tam sa rzadko i w malych ilosciach. poza tym mam bardzo daleko, mieszkam na bielanach...
  • CZy iść do alergologa do ktorego chodziłyśmy czy jednak wybrać innego lekarza? Nie uwierzycie - ale tak się cieszę że coś wyszło - wiemy jak i co leczyć!!! Już mi ręce opadały. A teraz wiem czemu była nietolerancja na gluten i mleko - bo takie objawy ma kandydoza!!! Tylko jakim cudem się przyplątała :-(((
  • Witam serdecznie na forum, mam synka 1,5-rocznego, chcę mu zrobić testy, aby dokładnie określić na co jest uczulony, nie wiem jakie w jego wieku można zrobić badania. W związku z tym szukam dobrej przychodni i zarazem alergologa. Można mi odpisać na adres vilka@gazeta.pl Z góry bardzo dziękuję.
  • a już myślałam że moją małą uczulają ziemniaki - ale gdyby tak było to po wszystkich miała by sensacje a tak nie jest, a to znaczy że ziemniaki z mojego sklepiku pochodzą z różnych czasem nie ekologicznych źródeł. No i co ja biedna mam teraz zrobić? Za oknem - 20 stopni, stolica i gdzie ja teraz kupię worek bezpiecznych ziemniaków? Przyjdzie mi chyba jeść do wiosny samą kaszę jaglaną. A może macie jakieś namiary?
  • moze mi kogos polecicie...z gory dziekuje
  • iczy trzeba miec skierowanie a jak nie to ile kosztuje
  • Poszukuję dobrego dermatologa dziecięcego w Warszawie lub okolicach , najlepiej prywatnie bo chodzi mi o jak najszybszą wizytę. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
  • jestem zielona, nigdy nie jadłam królika, ani tym bardziej go nie kupowałam, a pilnie go potrzebuję dla mojego alergika, który je tylko sinlaci dynię, napiszcie też gdzie można kupić indyka ekologicznego jaska mieszkam na saskiej kępie, więc preferuję centrum albo pragę południe, ale dojadę też w każdy zakątek za tym krolikiem :)))
  • Hej Dziewczyny! Jak się zapatrujecie na kolejne spotkanie w W-wie? będę od soboty (09.10) i w niedzielę już chętnie... Tylko w ciągu dnia. Proponuję Pola Mokotowskie. Wiem, że daleko dla niektórych, ale można się jakoś poorganizować z samochodami, nie? Może na 12 - 13? Dajcie znać... Będę dzwonić do Patrycji, bo od soboty nie mam internetu, ale mam komórkę!! Małgosia
  • Czy to w ogóle możliwe ?Mam 4-letniego synka ma nie stwierdzona testami alergię wziewna,ocenił tak lekarz alergolog homeopata,ale niestety efekty leczenia są niezauważalne.Nie mam niestety pieniędzy na prywatnych lekarzy,jak znacie jakieś namiary na dobrego alergologa w Warszawie to napiszcie mi prosze,dziekuje.
  • witam wszystkie doswiadczone mamy musze zrobic mojemu dziecku baadania kału - posiew, na lambie i pasozyty. Zupelnie nie wiem, gdzie mam sie z tym udac. Czytalam na forum, ze nie bez znaczenia jest, gdzie sie te badania robi. Poradzcie prosze. dziekuje szasza73 szasza73@gazeta.pl
  • która z Was była z dzieckiem na Bicomie w Warszawie? Które gabinety możecie polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się