Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(54 wyniki)
    • interesuja mnie jesienne kolekcje w warszawskich galeriach. czy takie sie juz pojawily? plaszcze, kurtki, grubsze ubrania? planuje w ktorys z najblizszych weekendow zakupy w stolicy - tylko nie wiem, czy juz jest pora na jesienne zakupy? dziewczyny, pomozcie!
    • ktoś zna? Tylko może nie ci z najwyższej półki, co dwa tygodnie szyją garnitur na miarę. Na nich mnie nie stać. :-(((
    • szukam osoby , która kupiłaby w mango bluzke w panterkę bez rękawów wiązaną po szyją taką jak na zdjęciu. wiem, że jest taka w warszawie. obdzwoniłam inne sklepy i nie maja jej.jesli ktoś ja kupi to oczywiście ja pokryje koszty wysyłki a dla bezpieczeństwa kupującego może wystawic ją na allegro. mój adres krabe@wp.pl
    • czytam forum jakis czas, z racji roznych watkow tu rozpoczynanych, pomocy: mam taka spodnice: img183.imageshack.us/img183/444/spej1.jpg jest do ziemi, co sprawy nie ulatwia, a mimo wszystko podoba mi sie jej tyl, material, ukladanie sie. i teraz problem. czy warto ja skracac? tak do kolan +-? a jesli warto, to gdzie w warszawie? sama nie chce ryzykowac, bo maszyny nie posiadam, ani zdecydowanych nozyczek, a nie zalezy mi na fantazyjnych fredzelkach i prowokacji artystycznej (; ...
    • moje drogie forumowiczki, robie wiosenne porzadki w garderobie i zebralo sie sporo ciuchow, ktorych juz pewnie nie zaloze. postanowilam je sprzedac za grosik - obeszlam kilka ciucholandów w centrum warszawy i nigdzie nie chcą przyjąć do siebie rzeczy - podobno biorą tylko z hurtowni i nie skupują od klientów indywidualnych :( jeśli znacie jakiś fajny lumpex w warszawie, gdzie mogłabym oddać trochę ciuchów, dajcie znać. część z tych ciuchów to no-nejmy, ale część to benetton, cotton...
    • pytanie jak w tytule, gdzie w warszawie dostanę buty mustang? i to najchętniej zimowe;-) Z góry dzięki:-)
    • Zapraszam na wyprzedaż wiosny do sklepu Fashion Obsession firmy OMC w warszawie na rogu Ordynackiej i Kopernika ( zejście z Nowego Światu na wysokości Cafe Brama ). wyprzedajemy płaszcze, kurtki, garnitury, bluzki, spodnie. warto wpaść i obejrzeć.Zdjecia kolekcji wiosennej na www.omc.pl tel. 0606268190 zapraszam serdecznie !
    • czy ktos moze wie gdzie w warszawie dostane bielizne valisere? nie chce przez internet potrzebuje przymierzyc....
    • cześć wybieram się do warszawy na zakupy ciuchów ale że nie jestem warszawianką i zabardzo nie wiem gdzie mam się udać proszę poradźcie interesują mnie rzeczy dobre ale nie bardzo drogie , słyszałam o końcówkach kolekcji że gdzieś można fajne kupić i ten sklep H&M gdzie jest i może wiecie czy są tam przeceny i czy jeszcze długo będą pozdrawiam dzięki
    • store locator informuje mnie, że z krajów na P mogę sobie wybrać Paraguay, Philippines, Peru i Portugal. obawiam się, że nie ma mnie w żadnym z nich
    • Wiem, ze milosniczki fajnych secondhandow w stolicy nie chca za bardzo ujawniac ich adresow...Ale blagam, zrobcie wyjatek, bo mam juz dosyc tej masowki w centrach handlowych. W stolicy mieszkam od ponad dwoch lat i do tej pory nie udalo mi sie znalezc fajnego ciucholandu. Blagam, przerwijcie zmowe milczenia i pomozcie! Z gory dziekuje!!!
    • Witam! Szukam lnianego damskiego garnituru ze spodniami i żakietem z krótkim rękawem, kolor w zasadzie dowolny, byle nie biały. Jako że potrzebuję go szybko, uprzejmie zapytuję, czy którejś z Forumowiczek może coś ładnego wpadło gdzieś w oko? Albo wie, gdzie z dużym prawdopodobieństwem znajdę coś fajnego?:)Wszelka pomoc mile widziana. Dziękuję z góry:)
    • gdzie w warszawie znajdę biustonosze firm: selmark, wonderbra, la perla?
    • cześć dziewczyny, potrzebuję pomocy. kupiłam kozaki, dziś pierwsze wyjście i czułam się jak na lodowisku - podeszwa nie ma w ogóle "bieżnika" - czy któraś z was dawała buty do podzelowania - najlepiej gdzieś na starej ochocie albo w centrum? pomocy!
    • www.allegro.pl/show_item.php?item=71982524 gdzie mogę kupić w warszawie coś w tym stylu i w rozsądnej cenie?? to bardzo pilna sprawa więc jeśli wiecie to proszę o pomoc
    • gdzie uszyje w warszawie ładny płaszcz dobrze dopasowany do figury podajcie namiary na dobrego krawca. kin
    • mam problem, ktory polega na niemozliwosci kupienia ladnych butow w cenie ok 600- 800 zl. moga byc oczywiscie tansze. w prima modzie i wenezji moja stopa wychodzi najczesciej miedzy rozmiarami i buty nie pasuja. kazar ma zle wyprofilowane buty, gino rossi bardzo slabe wykonanie- zrazilam sie. skusilam sie na tanie zamszowe kozaczki polskiej firmy carsona- noga leci do przodu i po dwoch godzinach chodzenie jest udreka. moze mi podpowiecie gdzie kupie eleganckie kozaczki bez tandetn...
    • Chcialabym rozpoczac kariere modelki. Wszyscy mi doradzaja a to nie jest takie łatwe znalezc jakas dobra agencje. Mam 1.77 wzrostu, waze 56 kg, biodra: 91, talia:64 i 15 lat i bardzo chcialabym sprobowac szans w modelingu. Prosze was jesli znacie albo macie podajcie mi jakies namiary. ;) Za wszystkie serdecznie dziekuję. ;) (za wszystkie bledy gramatyczne pzrepraszam)
    • szukam i nie mogę znaleźć. albo biodrówki niskie, albo wysoki stan. chcę normalny! i zwężane troszkę a la rurki. do ok 250 zł. czy ktoś może coś takiego widział i może mi pomóc?
    • czy ktos moze mi polecic dobrego i taniego fryzjera w srodmiesciu warszawy- wlasnie sie przenioslam tam i do swojej starej fryzjerki daleko a ze mam krotkie wlosy wiec wizyta co 3 tyg musi byc bardzo prosze o namiary

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się