Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(38 wyników)
    • Witamy, jesteśmy trzy osobową rodziną z Giżycka, i potrzebujemy waszej pomocy, nie chodzi nam o pomoc pieniężną tylko o pomoc w znalezieniu pracy i nie drogiego mieszkania w Warszawie. Mieszkamy w Giżycku ale z powodu braku możliwości w tym mieście chcemy wyjechać do Warszawy, mąż niedawno stracił pracę i nie ma perspektywy dalszego dobrego życia w tym mieście. Na start mamy już oszczędności zostało nam tylko znalezienie pracy i mieszkania. Mąż ma aktualne uprawnienia na wózki widło...
    • ODDAM ZA DARMO,STAN OGOLNY DOBRY,DUZY,10-18 KG,FRANCUSKI,NIE MAM ZDJEC.FIRMA RENOLUX,SAFETY PARIS,BYLO NAPISANE BIS 10 KG CO WG. MNIE OZNACZA POWYZEJ 10 KG.MA JEDNA WADE:ZAPIECIE SIE ZEPSULO.JEZELI KTOS CHCE SOBIE NAPRAWIC,TO MOZE GO ODEBRAC U MNIE OSOBISCIE.MIESZKAM W WARSZAWIE.MOGE WYSLAC KURIERSKA PRZESYLKA TAKZE,ALE NIE PONOSZE OPLAT(WSZYSTKIE KOSZTA PONOSI ODBIORCA) ZAPRASZAM NA PRIV ALBO PROSZE DZWONIC 508 56 34 81 KOLOR GRANATOWY,AHA,SIEDZENIE PRZYPALONE CZYMS JEST W 2 MIEJS...
    • mam do oddania cały karton po 14 calowym telewizorze zabawek dla dziewczynki 3-letniej, a nim m.in. dużo książeczek, gazetek kubuś puchatek, barbie, książeczki do kolorowania (prawie "niezakolorowane"), lalka bobas firmy krawal (bez ubranka), miś niebawiony (stał 2 lata na półce-do odświeżenia), puzzle, gra trefl "dopasuj przedmioty", duże drewniane łóżeczko dla lalki (niebawione) z pościelą, 2 opakowania flamastrów, pudło kredek świecowych (grubych z ikei i nowych zwyczajnych), p...
    • oddam torbę ubranek dla dziecka około roku i wzwyż (zebrałam wszystko po mojej córeczce która teraz ma 2 latka i 3 miesiące), niektóre rzeczy nadają się dla chłopca, są tam rajstopki, kurtki zimowe, bluzki, spodenki, dresiki itp. mam też całą torbę zabawek od niemowlęcia do roku.tylko odbiór osobisty w warszawie.
    • mam do oddania sofę rozkladaną lycksele z ikea. www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15585&catalogId=10103&storeId=19&productId=71754&langId=- 27&categoryId=15629&chosenPartNumber=S29830267 pokrycie wielobarwne w paski. niestety sofa ma dno a lisewek i jedna lub dwie są złamane (ale da się u stolarza takie dorobić za grosze), stelaż też nie składa się tak jak na początku, trzeba mu tochę pomóc. materac piankowy, idealne nadaje się na dwuosobową kanapę ...
    • Oddam wózek głęboko spacerowy, troszkę zniszczony był używany na działce, koła pompowane, ruchoma rączka. Tylko WARSZAWA za paczkę pieluch. g_furtak@op.pl
    • prosze o nieusuwanie Jade na badania z mlodym ale bedziemy kilka dni wiec co oprocz lazienek i placu zamkowego polecicie wakacje mysle ze warto zobaczyc muzeum powstania warszaskiego iiii..... pozdrawiam niewierze jesli jestes odezwij sie prosze
    • rajstopki są dla dzidziusia 0-6 miesięcy.
    • ktoś chce wanienkę do kąpania noworodka?? ładna po jednym dziecku nie zniszczona kolor jasny niebieski. Kto chce??
    • potrzebuje wozka dzieciecego. plamy nie sa istotne. moze byc poplamiony. chodzi mi zeby ztelaz i kolka byly cale i nie odpadaly za czesto :D ma ktos taki?? ja mieszkam na ursymowie w warszawie wiec jesli ktos by mial... prosze...
    • oddam: ciuszki od 56 do 80 - od razu zaznaczam ze byly kiedys ladne ale sie pospieraly albo troche poplamily (np jeden spioch piekny po 1 praniu jest caly w plamy ;-/) zdjecia ciuszkow: img453.imageshack.us/my.php?image=dscn2936medium6nj.jpg img217.imageshack.us/my.php?image=dscn2937medium6rn.jpg img217.imageshack.us/my.php?image=dscn2938medium5ip.jpg img453.imageshack.us/my.php?image=dscn2940smedium4dl.jpg img217.imageshack.us/my.php?image=dscn2941medium4dv.jpg img382.im...
    • 1. mam kilka ubranek do oddania /koszulki i spodenki/ - rozne rozmiary od 86 do 110 - raczej na szczuple dziecko 2. wozeczek dla lalek lub dla misia. 3. wszystko uzywane. oddam za czekolade dla dziecka :) a nawet bez nie wysylam poczta -/brak czasu/ 4.zdjecia rzeczy wysle na mail zainteresowanym osobom.
    • potrzebuję aby ktoś mi pomógł przewieźć szafe wymiary: 80szer 52 głęb 160 wys- z bródna na tarchomin i wnieść-/2 pietro/bez windy- niestety nie dysponuję mężczyzną, który by pomógł wnieść:(/ Najlepiej w weekend. W zamian- wdzięczność moja i dziecka. ps. bardzo proszę o niekasowanie mojego postu. Dziękuję.
    • Miał pojechać do p.Ewy,ale nie ma transportu. Stoi u mnie i jest bezużyteczny, tylko miejsce zajmuje, a ja chciałabym przemeblowac pokój. To jest taki, który rośnie wraz w dzieckiem tzn. rozsuwa się wzdłóż o "dziurę" uzupełnia takim "zagłówkiem". W środku skrzynia na pościel. Nie jest to rozkładany fotel, więc trzeba będzie jakoś wygospodarować miejsce na niego. W kolorze brązowym, w krateczkę. W stanie dość dobrym, ale ma jakąś plamkę, no w końcu ma 6 lat. To jest taki narożny tapcz...
    • Drogie mamy Cały dzień pakowałam paczuszki jedna z nich ma trafić do Ani z Warszwy(chyba z prószkowa z 5 dzieci), nie mam wciąż jej adresu. a wszystko gotowe do wysłania, proszę pomóżcie, przyślijcie adres na priv, będę bardzo wdzięczna, bo nie mam mozliwości kilka razy chodzić na pocztę, w sobotę rano mam czas więc do tego czasu potrzebuję adres dzięki
    • kochani Moja koleżanka, remontuje pomieszczenie, które będzie przeznaczone na galerię. Zawiodła się na robotnikach, a , że nie dysponuje dużymi pieniędzmi ma problem ze znalezieniem chętnych do pracy. Generalnie potrzebni są mężczyźni, którzy umieją fachowo kłaść kafelki. Nie wykluczone, że potrzebni będą również do innych prac remontowych. Jeżeli są osoby chętne podjąć się tej pracy proszę o info na priva. pozdrawiam ciepło lea
    • Oddam troszke ubranek w roz. 80. Ubranka nie są super, ale jakieś dziecko spokojnie jeszcze w nich pochodzi. Odbiór tylko osobisty. Bardzo prosze o cierpliwość bo mam rzadko dostęp do netu. Kontakt tu i lili11@op.pl.
    • Oddam komodę sosnową, używaną, na srodku jest zarysowanie, ale może sie komus przyda na rzeczy dziecka. Odbiór tylko osobisty w W-wie całej komody, bez możliwości wysylania jej i rozkręcania. Ja też nie mam możliwości, by ją komus dowieźć. Gdyby jakieś zaglądające tu częściej e-mamy mogły się wypowiedzieć na temat uczciwości kogos kto komodę chce przyjąć, byłabym wdzięczna, bo trochę się naczytalam o krążących tu oszustach, miałam intencje oddac ją komuś kto naprawdę jej potrze...
    • Witam! potrzebuje łozeczka dla swojego synka, jesli ktos ma a nie uzywa i chcialby sie go pozbyc- prosze o kontakt, pozdrawiam. mamatymona
    • oddam wózek za paczkę pampersów rozmiar 4,wózek jest spacerowy w kolorze pomaranczowo-granatowo-szarym, do niego posiadam nosidełko dla niemowlaka (niestety bez przypięcia górnego, ma sztywne plecy i rączki, do przenoszenia, bez zarzutów. Wózeczek ma przekładaną rączkę, duzy kosz na zakupy, nie ma żadnych rozdarć, stan techniczny bez zarzutów, jest jedynie troszkę zakurzony i miejscami spłowiały od słońca, co zupełnienie przeszkadza w jego dalszym uzytkowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się