Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(45 wyników)
    • oczywiście w skali roku !!2010 zdawajcie dalej w warszawie. ciekaw ile zarobił w 2011?
    • 12 marca mam egzamin na odlewniczej i zastanawiam sie czy rzeczywiście tak ciężko zdać ?? mnóstwo moich znajomych mówi żebym szykował kasę na drugi termin. Skoro tak jest to po co w ogóle zdawać w warszawie i jeszcze na dodatek czekać około 3 miesięcy. Nie lepiej sprobować w płocku, albo w radomiu ?? Jak myślicie ??
    • witam mam zamiar wykupić pakiet godzin doszkalających zdaję w ośrodku odlewnicza warszawa mam zamiar wyjeżdzić te godzinki z instruktorką bo sami wiecie babka z babką się dogada jeśli macie namiary na rzetelna kobiete instruktor to prosze o kontakt na maila margotca@wp.pl Niestety jeżdziłam z dwoma instruktorami jeden całe 2 godziny jazdy na telefonie siedział drugi za to gazete czytac lubił wiec wole sie szkoilć u kobiety instruktor
    • Bardzo prosze o informacje, ktora ze szkol nauki jazdy z zoliborza jest godna polecenia. W gre wchodza ewentualnie szkoly z bielan. Kto moze cos polecic?? Albo zdecydowanie odradzic...
    • wiem byl taki temat ale tam sie zrobila autoreklama i w sumie wyszlo na to ze zostaly polecone 2 szkoly. Poleccie jakas szkole najlepiej do ktorej sami chodziliscie. Dobrze by bylo jak by byla blisko centrum
    • mógłby ktoś mi polecic szkołe jazdy w warszawie,w ktorej są jakies weekendowe kursy a prowadzący przymkną oko na nieobecności(jestem bardzo ograniczona czasowo,na dobrą sprawę wolne mam niedziele,czasem soboty),w ktorej szybko można zacząć jazdy- najlepiej w trakcie teorii jeszcze i nie ma problemu z czestymi jazdami z góry dziękuję
    • Czy to prawda,że na Odlewniczej nie można zdawać tych egzaminów jednocześnie.Zapisałam się na teoretyczny,ale termin jest na koniec września.Chciałam więc zdawać razem /siostra tak zdawała w Toruniu/,ale pani mi powiedziała,że tak nie wolno.Czy to prawda??? Jak się zapisywałam to wydawało mi się,że osoby przede mną wykupywały takie egzaminy.
    • Myslalam o tym miejscu: www.doszkalanie.pl/ Mimo atrakcyjnej ceny zniechecily mnie wasze opinie. Blisko mam do tego miejsca: www.oskduet.pl/ Czy ktos je zna? Moze polecic kogos konkretnego. Interesuje mnie ktos naprawde dobrze uczacy, zalatwianie swoich spraw w godzinach jazdy nie wchodzi w gre.
    • potrzebuję pomocy - gdzie robić kurs? mam wybrane szkoły : JEDYNKA , COLIN i MEGA -JAZDA - czy one są dobre - może macie jakieś opinie na ich temat . Poczytałam na forum .. ale innych sensownych kursów na Ochocie lub w centrum nie znalazłam. Pilnie potrzebuję waszej pomocy z góry dziękuję :)
    • witam, czy ktos moze polecic, gdzie mozna wziac sobie 2-3 godz. jazdy automatem (w W-wie)-dla osoby, ktora dopiero co zrobila prawko i chce sprobowac jazdy automatem... dziekuje
    • Ośrodek organizuje kursy na kat A przyjmuje w płaty ale nie ma instruktora który by szkolił i na pytanie kierownik odpowiada ze już szuka i tak już kilka dni i bez skutku, a jak się dowiedziałem to na kat B ma dwóch instruktorów właścicielka która pojęcia o niczym nie ma i kierownik ośrodka i jeżdżą od 9 do 15 a ci co mogą wieczorem to maja problem. Podobno instruktorzy którzy tam jeździli poodchodzili bo im nie wypłacali kasy. Tak więc przestrzegam przed tym oszustem
    • Szukam instruktora do jazd doszkalajacych egzamin zdaje na odlewniczej wiec interesuje mnie tylko 6 biegowa yariska interesuja mnie godziny wieczorne od 18/19 po 2 godzinki jazda trasami egzaminu parkowanie plac itd musze sobie to wszytsko poprzypominac bo uczylem sie na corsie 2 lata temu a teraz dopiero postanowilem zdawac nie potrzebuje zaswiadczen wiec interesuje mnie tez konkurencyjna cena na poczatek powiecmy 10h bym wykupił napewno!jazdy bym chcial zaczynać gdzies w okolicach pl....
    • Czy mogłyby się tu wpisać kobiety, które robiły prawko w zielonym listku? Chodzi mi o dziwne zachowanie instruktora... Mogłybyście opisać swoich instruktorów? Bo zastanawiam się nad zmianą. Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
    • hej, mam kłopot. czy znacie w Warszawie jakiś płatny od godziny plac manewrowy? Taki najbardziej zbliżony do tego w WORDzie?
    • hej poradżcie jakiegos cierpliwego instruktora teraz zdaje egzamin na Odlewniczej i marnie sie widze uczylam sie PIK i nic nie nauczyli
    • Jak wspominacie swoje początki na warszawskich ulicach? Bo ja narazie mając za sobą 2 godziny mam pewne problemy- połaczyć ręce, nogi, lusterka, oczy, głowa i do tego ten ogromny ruch uliczny...Czy powinnam mieć kompleksy? :-)
    • Może polecicie mi jakas szkołę jazdy w warszawie i jakiegos instruktora dobrego :):) sprawdziłam ceny w róznych szkołach i sa rózne od 900 - 1200 od czego to zalezy jak zakres usług jest taki sam ( 30 godz. wykłady i 30 godz. jazdy ) ?????/ pomóżcie ......... z góry dziękuje Jola
    • hej, wybieram sie na kurs ale ilosc ofert w wawie przekracza moje mozliwosci analizatorskie:) Poradzcie, gdzie warto (dobrze ucza i w miarę tanio;)
    • Witam, napiszcie prosze jakimi trasami kazali sie obwieżź egazaminatorzy. Mam egazmin 5 czerwca i chce troche potrenowac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się