Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      warszawa

warszawa

(30 wyników)
    • ile kosztuje dezynsekcja mieszkania 40 m2 w warszawie? jak zabezpieczyc sie przed karaluchami zeby nie wchodzily przez wywietrzniki. za wszelka pomoc bardzo dziekuje.
    • Szukam dobrego sklepu - z dużym wyborem i w miarę taniego - z podłogami w Warszawie. Z góry dzięki Arti
    • czy mozecie polecić jakiegoś wykonawcę z warszawy lub okolic, który wykona zabudowę kuchni oraz zabudowę meblową do pokoju. porządnie, dokładnie, terminowo i nie zdzierając kasy?
    • witam, wkrótce kupię mieszkanie w W-wie (rynek wtorny). Wielkosc 65m. Mam zamiar przeznaczyc na remont 1000 zł/m2 (65.000 zł razem). Za to mam zamiar zrobić: -elektrykę -wstawić okna -zabudowę kuchni plus glazura -urządzenie łazienki (oczywiście tu też glazura) -podłogi (nie wiem jeszcze czy panele czy parkiet) -glazura na balkonie -drzwi wewnętrzne -drzwi wejściowe -malowanie -sprzęt AGD: pralka, lodówka W ramach budżetu też muszę zapłacić robociznę. Pytanie za milion: cz...
    • Witam! jaka jest średnia cena ułożenia: płytek na podłogę (gres wym: 40x40) łącznie - 16,5 m2 panele podłogowe - ile za 42m2 malowanie sufitów i ścian - 2 pokoje, przedpokój, kuchnia - ok 60m2 Jutro rozliczam się za robociznę z fachowcem który ma jutro przynieść kosztorys, chciałbym jak większość forumowiczów nie przepłacać..:( Z poważaniem
    • Mam pytanie na jaka cene można wstępnie wycenić działkę budowlaną 2 kilometry przed Radziejowicami jakieś 35 -40 km od warszawy działka przylega do Trasy katowickiej jest na nią zjazd , wiem że woda jest na działce gazu nie ma ,kanalizacji też nie a działka ma około 2600 m2
    • Czy ktos zna moze polecony sklep z armaturą grohe w dobrej cenie chce kupic caly komplet armatury Chiara z nowej serii i szukam promocyjnych cen?? za pomoc wielkie dzieki mchmiel
    • polećcie proszę kogoś do gładzi gipsowej i ułożenia paneli ściennych w Warszawie. nie wiem, czy moge położyc panele na bardzo słaby tynk, w niektórych miejscach są odparzenia, a tynk bardziej przypomina piasek.pozdrawiam.
    • potrzebuję wymienic drzwi wejściowe do mieszkania w bloku, proszę polecić mi firmę, z montażem oczywiście powinny być od strony mieszkania metalowe- psinka drapie...... dzieki
    • czy ktos moze polecic kogos do zaprojektowania wnetrza mieszkania - przede mna remont .(glownie pokoj duzy i dzieciecy.szukam kogos sprawdzonego, zaufanego i przede wszystkim z pasja.
    • Polecam tania i uczciwa ekipe remontowa spoza Warszawy, robia wszystko wyburzenia,hydrauliki,elektryki,glazury i terakoty,wstawiania i obsadzania luksferow,sciany dzialowe,scianki z karton gipsow,tynkowanie, Pomagaja w doborze materialow, doradztwie wykonczeniowym,zakupie materialow,przywoz materialow gratis, wykonczyli kilka mieszkan na Kabatach od podstaw,Bemowie,aktualnie realizuja projekt na Mokotowie.Bardzo solidne wykonanie,uczciwosc-nic nie ruszą,krotki termin realizacji-...
    • Kupiłam nowe mieszkanko, prawie 50 m2. Chciałabym skorzystać z pomocy arch. wnętrz, żeby ciekawie i funkcjonalnie je urządzić. Ile może kosztować taka usługa i co zawiera?
    • Tanie usługi remontowe w rozsądnych cenach. Malowanie od 1zł/mkw/warstwa, glazura i terakota( od 20zł/mkw)panele ścienne i podłogowe( od 10zł/mkw), ścianki G/K ( od 13/mkw z jednokrotnym malowaniem i szpachlowaniem) zainteresowanych prosze o kontakt pod numerem telefonu 505-398-232 lub na forum, ewentualnie na mail- swiety_wawka@wp.pl Pozdrawiam serdecznie
    • polecajcie sprawdzonych fachowców z Warszawy. Ja osobiście moge polecić w zakresie hydrauliki i elektryki oraz CO pana Janusza 506 313 694 lub 022 302 62 68
    • Proszę, polećcie mi jeśli możecie dobrego fachowca w stolicy. Wstawić zamek, przyciąć listwę, wywiercić dziurę, puścić intercom w domu - takie różne czynności. Szybkość, rzetelność i przystępne ceny - tego szukam. Mam dość ludzi, którzy robią cały dzień trzy rzeczy, nie mają narzędzi i jeszcze ździerają. Widzi, taki że dom pusty, student jest mieszkańcem i pyta czy mam poziomicę. Oj, oj... pomocy! z góry dzięki za sugestie pozdrawiam absorb
    • we wrzesniu wyprowadzam sie z domu do wlasnego mieszkania (NARESZCIE!!!). wiem ze okna w mieszkaniu sa stare drewniane i nieszczelne. poleccie mi prosze jakas porzadna firme montujaca okna pcv. chodzi mi o klasyczne okna jak w bloku :) szczelne i stosunkowo niedrogie. bede wdzieczna!!! pozdrawiam!
    • Szukam sklepu z tanią deską barlinecką w W-wie? Czy warto kupować w supermarketach? Pozdrawiam Arti
    • Ekipa remontowa, która skończyła u mnie pracę, z której jestem bardzo zadowolony jest w stanie podjąć prace remontowo-wykończeniowe. Robią wszystko (hydraulika, elektryka, płytki, parkiety, również stawianie i wyburzanie ścian;). Są bardzo pomysłowi i naprawdę potrafią dobrze doradzić. Jestem naprawdę zadowolony z ich pracy dlatego na ich prośbę zamieszczam to ogłoszenie (również z tego forum dowiedziałem się o nich – również byli polecani). Są spoza Warszawy (górale) więc i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się