warszawa

(105 wyników)
  • czesc dziewczyny mam pytanie jestem w 19 tc i chcialabym zrobic sobie usg 3d i nie wiem gdzie takie badanie sie robi w warszawie i kiedy najlepiej ??? prosze napiszcie jak robilyscie takie usg i gdzie, bede wdzieczna :) pozdrawiam wszystkie ciezarowki :)
  • Witam, Czy możecie wypowiedzieć się na temat ginekologa Andrzeja Kużawczyk? Właśnie zarezerwowałam wizytę u tego Pana, był to jedyny odpowiadający mi termin w LuxMedzie na Jerozolimskich.
  • Witam. Drogie przyszłe mamy poradźcie mi gdzie w Warszawie mogę zrobić prywatnie usg? Gdzie wy robiłyście że byłyście zadowolone i ile płaciłyście?
  • znalazalam liste swiadczeniodawcow badan prenatalnych funduszu zdrowia w warszawie. chcialabym to zrobic w ramach nfz poczynajac od testu PAPP-A. i teraz moje pytanie ,na poczatku marca dostane skierowanie, czy nie za pozno obudzilam sie i teraz bede czekac wiele tygodni i tym samym wlasciwy czas na wykonanie przeminie? jesli tak sie okaze to zrobie z wlasnych pieniedzy ale skoro mam do tego prawo w ramach nfz to zamierzam ze tego skorzystac.
  • Jaki polecacie szpital w Warszawie?
  • witam. mam termin za 3 tyg i ciekawa jestem jak wygląda sytuacja w szpitalu na solcu w warszawie. 6 lat temu rodziłam tam córkę i byłam bardzo zadowolona więc chciałabym też urodzić tam drugie dziecko, ale po ostatnich incydentach nie wiem jaka jest tam sytuacja. jeżeli któraś rodziłam tam to proszę o informacje czy jest jakiś kłopot z przyjęciem na porodówkę, jak jest z opieką i co z sobą trzeba zabrać ( może mają jakieś szczególne wymagania). z góry dziękuję
  • witam czy mozecie sie podzielic informacja w ktorym szpitalu w warszawie rodzilo sie najlepiej?nie jestem stad i jestem tego ciekawa.
  • witam prosze poleccie mi jakas przychodnie w warszawie i dobrego lekarza prowadzacego.
  • drogie mamy! jesli ktoras z Was chodzi albo ma zamiar chodzic do prywatnego gabinetu doktora leonowicza w warszawie to chcialabym Was przestrzec zebyscie zmienily zdanie. doktor jest mily i wydawal mi sie specjalista a chodzilam do niego jakies 8 lat. poniewaz bylam zdrowa i nic mi nie dolegalo to wizyty wydawaly mi sie w porzadku. dlatego zdecydowalam sie zeby to on prowadzil moja ciaze. ale niestety okazalo sie ze w obliczu powazniejszych sytuacji nie jest dobry. nie rozpoznal u mnie ...
  • Witam serdecznie, poszukuję szpitala w warszawie, w którym można urodzić z mężem i nie wykonują standardowo nacięć krocza. Czy może ktoś mi doradzić jaki szpital wybrać. Pozdrawiam
  • Prawdopodobnie mam wczesną cholestazę. Parę dni przepłukali mnie w szpitalu kroplówkami, doraźnie pomogło, kwasy spadły. Teraz znów masakra, swędzi strasznie. Póki co biorę essentiale forte i węgiel aktywowany, piję dużo płynów. Nie pomaga. Po zaliczeniu kilku lekarzy ręce mi opadają, bo słyszę głównie, że to nie cholestaza, bo za wcześnie, no i generalnie zalecenia co do diety. I tyle. Kwasy nadal sporo powyżej normy. Wiem, ze są na to leki, które przynoszą ulgę, a do tego obniz...
  • moj gin pracuje w szpitalu w wolominie, ale tam nie ma zzo... i jeszcze nie jestem do konca zdecydowana czy chce tam rodzic.. dlatego chcialam miec jeszcze jakis "alternatywny" szpital, najlepiej warszawski.. moze polecicie pierworodce gdzie się moze wybrac ?
  • he dziewczyny czy wiecie coś o odwołanych odwiedzinach na porodówkach?słyszałam że jest niezła panika w szpitalach i często wtedy jest zakaz odwiedzin. wiecie coś na ten te,mat?
  • mam pytanie mam adres ale na ursynowie mieszkam na grochowie i chyba bym jechała tam 826393 lat czy nie znacie zdresu szkoły gdzieś umiejscowionej w innej części warszawy- tylko bezpłatnej
  • Miałam cc w szpitalu na inflanckiej w styczniu , teraz znowu jestem w ciąży i prawdopodobnie też będę mieć cięcie (zbyt mały odstęp między porodami ) i chciała bym wybrać szpital gdzie jest dobra opieka dla kobiet po cc.Proszę o krótkie opisy jak wygląda opieka szczególnie od kobiet po cc
  • w ktorym z warszawskich lub podwarszawskich szpitali istnieje taka możliwosc by rodzic w dowolnej pozycji wybranej przez rodzącą ? czy taka mozliwosc jest tylko gdy ma się opłaconą połozną ? rodziła któraś z was tak ? będąc pacjentką "z ulicy" ?
  • Witam Bardzo prosilabym o opinie i jakies informacje nt prowadzenia ciazy i porodu w nowym szpitalu Medicover ( WARSZAWA ). Interesuje mnie WSZYSTKO + nazwiska lekarzy ( poloznych ), ktorych moglyby Panie mi polecic. Z gory dziekuje za wszystkie informacje Agata
  • Drogie mamy, potrzebuje Waszych opinii na temat warszawskich szpitali z oddzialami dla noworodkow i niemowlakow. prawdopodobnie czeka mnie kilku dniowa obserwacja mojego syna pod kontem jego bezdechwow. Nie wiem gdzie mam jechac... Please o info na temat lekarzy, warunkow, czy jest lozko dla matki karmiacej itp itd. Z gory wielkie dzieki.
  • Witam. A czy ktoś rodził może ostatnio na Wołoskiej ? Rodziłam tam w październiku 2006 , teraz mam jeszcze trochę czasu , ale moze ma ktoś jakieś świeże /poremontowe uwagi?
  • czy ktoś ma jakieś doświadczenie z rodzeniem w klinice zdrowia matki i dziecka na kasprzaka w warszawie? u niejakiego dr leszka lewandowskiego? proszę o wrażenia i opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się