Forum Regionalne Śląskie Sosnowiec
ZMIEŃ
      weterynarz

weterynarz

(7 wyników)
    • Witam! szukam najlepszego weterynarza w sosnowcu,takiego który pracuje przy jakiejś klinice czy przychodni dla zwierząt.Czy ktoś wie o czarnej liście weterynarzy? ewentualnie o białej liscie?POZDRÓWKA dla wszelkich miłośników zwierząt;) Ja mam kocura norweskiego leśnego;)
    • Hej, dzisiaj zauważyłam nową lecznicę (tzn nie wiem czy nowa, ale dzisiaj dopiero ją zauważyłam) na ul. Widok, to na samym końcu gospodarczej na lewo. Czy znacie tam pracujących weterynarzy? Jacy są/ Macie jakieś doświadczenie? Ja jeżdżę do Czeladzi do weta, a tu bym miała bardzo blisko (na gospodarczą nie chodzę i nie polecam).
    • Jakiego weterynarza w Sosnowcu polecacie, a jakiego odradzacie? prosze o inf :)
    • Godnego polecenia i na terenie sosnowca, tylko, żeby specjalizował się leczeniu małych zwierząt (tak dokładnie, to KROLIK niedomaga :( Z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam :)
    • Mam chorego szczeniaka i szukam pilnie dobrego i sprawdzonego weterynarza.Dajcie jakieś namiary
    • Mam bardzo chorego pieska i musze pilnie zrobic mu usg. Czu ktoś orientuje się gdzie w sosnowcu lub okolicach mozna wykonac usg w niedziele??? Zaden z weterynarzy do ktorych dzwonilam nie wie. Prosze pomożcie i odwowiedzcie jesli wiecie cos. Dziekuje
    • witam szukam opini osób które sterylizowały kotkę w sosnowcu jakiego weterynarza polecacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się