Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      weterynarz

weterynarz

(319 wyników)
    • Witam, Czy moglibyście polecić mi dobrego, sprawdzonego weterynarza z sercem do kotów w Warszawie? Najchętniej na Mokotowie :) Z góry dziękuję. Pozdrawiam,
    • Przed chwilką wróciłam od lekarza, niestety nie jest dobrze. Przypomnę że moja 3 tyg. suczka miała odchyloną głowę na bok. Na prześwietleniu wyszło że jedna półkula ma zmiany tak jakby była mniej rozwinięta. Lekarz powiedział że to mogło być otarcie lub suka w ciąży uderzyła się w to miejsce. Zrobił jej 3 zastrzyki, druga seria jutro. Powiedział że po zastrzykach wszystko może wrócić do normy i że trzeba mieć nadzieję. Boję się jednak że ten uraz zostanie jej do końca życia i że w przy...
    • W dniu dzisiejszym poszłam z moją koleżanką i jej psem znajdą do weterynarza. Pies ma juz około 9 miesięcy, ale zostal znaleziony na ulicy w wieku około 3, był bardzo wystraszony. Do tej pory jest raczej bojaźliwy. Do tego straszny pieszczoch i cierpi gdy zostaje sam, noa le musi. Rozrabia tez trochę bo koleżanka go nie szkoli no ale to jej sprawa. Wracając jednak do meritum sprawy wchodzimyd o gabinetu, wet bada psa i pyta o niego. KOleżanka opowiada i mówi że pies rozrabia, skacze na lud...
    • Bylam wczoraj z moja kotka u weta, bo jej smierdzialo z pyska...:/ Ma zapalenie dziasel itp. Zreszta niewazne. Sens w tym, ze tragicznie sie bala weterynarza. Wszystkie nasze koty (mamy 3), boja sie weta okropnie. Osobiscie myslalam, ze to normalne, ze zwierzeta do weterynarza chodzic nie lubia, ale weterynarz powiedzial mi wczoraj, ze zadne koty, ktore do niego przychodza, nie zachowuja sie w taki sposob i ze to oznacza, ze mojemu kotu jest u nas zle i ze nie akceptuje pozostalych 2...
    • Witam,mam kotkę młodą, która muszę wysterylizować. Czy ktoś poleci mi dobrego i w miarę niedrogiego weterynarza w Warszawie lub Grodzisku Mazowieckim?Słyszałam,ze taki zabieg to ok. 200 pln,czy to prawda?
    • 5 dni temu znalazłam na ulicy ślicznego kotka. Rozwiesiłam ogłoszenia, ale nikt się nie zgłosił, więc postanowiłam go zatrzymać. Problem w tym, że to moje pierwsze zwierzątko i chciałabym się poradzić kompetentnych osób w kwestii weterynarza. Muszę się upewnić, czy coś mu nie dolega, boy odpowiedniej chwili zareagować. Jacy weterynarze Waszym zdaniem są dobrzy, których moglibyście mi polecić, a także jakie są koszta. Chciałabym również by przyjeżdzali na wizyty domowe, gdyż kociak...
    • Witam serdecznie, poszukuję weterynarza z Łodzi lub okolic,który zajmuje się nastawianiem kregów pieskom,które cierpia na dyskopatię.Od 1,5tyg mój jamniczek ma sparalizowane tylnie łapki i chodzimy na p.magnetyczne, zastrzyki(2szt), elektroprądy ale nic to nie daje.piesek obciera sobie już łapki,gdy je ciągnie za sobą i robią się rany,musze pilnie znaleźć innego lekarza.prosze o pomoc!!
    • Witam. Czy może ktoś jest na tym forum ze Szczecina (ew.Polic) i mógłby mi polecić dobrego, sprawdzonego weterynarza? Muszę wysterylizować kotkę i nie chcę trafić na rzeźnika ;-) Lekarz, u którego byłyśmy z powodu szczepień mi nie pasował. Byłabym też wdzięczna za sygnały do którego weterynarza nie warto iść. Z góry dziękuję.
    • Tak sie zastanawiam czy mialam prawo poczuc sie dotknieta pewnym pytaniem weterynarza. Mianowicie, podczas ostrej walki kota z wetem (biedak dzien wczesniej mial cos wyciskane z pewnego gruczolu co jest bardzo bolesne), zwierzak pamietal te przykre zdarzenia i zrobil w gabinecie istna wojne ;) drapanion, syczeniom, warczeniom i gryzieniu nie bylo konca :/ bylam w szoku... lekarz sie zapytal, kto go w domu nauczyl takich zachowan?? Zatkalo mnie bo kot w domu jest spokojny, owszem...
    • Każdy mi odradza bycia weterynarzem! Czemu? Ja kocham zwierzęta i nic innego mnie nie interesuje :(
    • witam wszystkich Prosze o sugestie- namairy na dobrego i stosunkowo taniego weterynarza w Poznaniu Wybieram sie z kociakiem na pierwsza wizyte Z gory dziekuje
    • Weterynarz zaszczepił nam piseka w dwa dni po podaniu pieskowi tabletki na odrobaczanie.Malutka robiła jeszcze kupkę z robakami, powiedziałam o tym lekarzowi.Pomimo tego on ją zaszczepił na nosówkę, parwowirozę itp.Na następny dzien sunia stała się apatyczna, nie chciała jeść.W dosłownie dwa dni po tym zdechła na bardzo silną robaczycę i osłabienie organizmu.Lekarka z innej kliniki twierdzi, że to wina tego wetrynarza bo psa można szczepić dopiero w 7 dni po odrobaczaniu. Czy to jest m...
    • Witam, Od 2dni mam 9tyg goldenke, mieszkam na ochocie i szukam sprawdzonego weterynarza w okolicy, jednakze jezeli ktos moze mi polecic w innej dzielnicy bardziej sprawdzonego to odleglosc nie gra roli.
    • ... może znacie?
    • j.w z góry dziękuje za namiary na dobrych weterynarzy z tych okolic. a co sadzicie o Szeregera? czy oni tam ściagaja kase i na siłe lecza byle by wiecej zarabic?
    • Chciąłabym zostć weterynarzem, lecz nie wiem, do jakiej szkoły iść po gimnazjum. Proszę o odpowiedź...
    • Jak w temacie.Poleci mi ktos jakiegos dobrego?
    • Witam, poszukuję dobrego, najlepiej niedrogiego, weterynarza we Wrocławiu. Niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia wraz z moją 11miesięczną psinką. Moja sunia ma problemy, najprawdopodobniej alergię, poszukuję dobrego [najlepiej niedrogiego]weterynarza, który dobrze rozumie swoich pacjentów. Najbardziej interesuja mnie lecznice na Krzykach. Pozdrawiam i z gory dziekuej za odpowiedzi na moj post.
    • Proszę uważać na weterynarza przyjmującego w gabinecie na ul. Przasnyskiej (róg Krasińskiego) na Żoliborzu. Ten siwy bandzior za 50 zł usypia każde przyprowadzone zwierzę nie zwracając uwagi czy jest chore czy nie i co najważniejsze nie zwracając uwagi czy zwierze jest przyprowadzone przez właściciela czy przez przypadkową osobę. Tak się zdarzyło z moim kochanym psem. Proszę o przekazanie tej informacji dalej. Jeżeli ktoś chciałby otrzymać więcej informacji proszę pisać: grodek75...
    • Szukam dobrego weterynarza, najlepiej specjalizujacego sie w psiej laryngologii. Czy jest takowy na terenie Szczecina? Czy Forumowicze moga kogos polecic? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się