weterynarz

(9 wyników)
  • Dziś mój pies miał wypadek i pomogły mi Panie z nowej kliniki na ul.Alternatywy 7. Otwierają w sobotę ale mimo dużej ilości pracy przyjęły moją sunię i opatrzyły. Dzięki Wielkie. Polecam wszystkim.
  • dobry wieczór szukam dobrego* weterynarza dla kota (okolice metra Ursynów/Stokłosy) pozdrawiam *dobry = znający się na rzeczy i komunikatywny
  • Szczególnie zależy mi na opiniach kociarzy.
  • Szukam sprawdzonego weterynarza specjalizującego się w leczeniu gryzoni (najchetniej okolice Ursynowa, Mokotowa) Kilinika Małych Zwierząt SGGW odpada, bo lekarz będzie dopiero w połowie listopada, możecie kogoś polecić?
  • Jak w tytule. Nie szukam kliniki, gdzie za każdym razem przyjmuje inny lekarz, któremu od początku musisz opowiadać historię choroby. Potrzebny mi lekarz, który się przejmuje swoimi pacjentami i przyjmuje częsciej niż dwa razy w tygodniu.
  • Szukam sparwdzonego weterynarza do sterylizacji suni na Ursynowie lub Mokotowie. Zależy mi na kimś doświadczonym, aby nie było komplikacji, z gabitetem chirurgicznym, a nie salonem fryzjerskim dla psów.
  • Uważajcie na lecznice: - Maxi-Wet, al. KEN 103 (przy stacji Ursynów) - Natolińska Lecznica Weterynaryjna, ul. Belgradzka 1A (przy skrzyżowaniu z Rosoła) Przez diagnozę postawioną w tej pierwszej, a potwierdzoną w drugiej (do której mnie odesłano), mój pies mało nie umarł. W klinikach tych stwierdzono, że pies ma raka śledziony lub rozsianego raka wątroby, a co się okazało był to obszerny gaz w żołądku, mogący doprowadzić do śmierci. U weterynarza na Symfonii 5 lekarka na pierws...
  • Czy kogoś polecacie? Ja najwięcej opinii słyszałam o klinice małych zwierząt SGGW, ale są one zarówno dobre jak i złe. Nie wiem do kogo sie wybrać.
  • APEL DO WLAŚCICIELI ZWIERZAT OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM LECZNICE SGGW.TAM CO 10 LEKARZ UMIE LECZYC RESZTA TO IGNORANCI,I ŻADNEJ APARATURY DIAGNOSTYCZNEJ,A NOCA TO MAKABRA. pozdrawiam toni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się