weterynarz

(9 wyników)
  • MIszkam na ul. Odkrytej 51B, szukam dobrego weterynarza w pobliżu. Będę wdzięczna za informację. Pozdrawiam! Eveline
  • Szukam sprawdzonego, profesjonalnego i rzetelnego weterynarza w rejonie Bródna Targówka. Z góry dziękuję za pomoc :)
  • Witam, dostałem pieska i poszukuję adresu weterynarza na Zaciszu lub okolicach (Bródno, Targówek). Oczywiście dobrego, miłego i taniego :) Dziękuję za pomoc Pozdrawiam
  • wkrótce bede miała szczeniaka, chce go od razu zaszczepić itd. Poszukuje dobrego weterynarza w okolicach od pl.Hallera do Targowej. Ktos może polecic przyzwoitego i niedrogiego weterynarza, który nie bedzie mnie niepotrzebnie naciągal na super drogie za to "niezbędne" odżywki itp? (to nie jest moj pierwszy zwierzak, wiem jak czasami weterynarze potrafia żerować na naszej niewiedzy...)Z góry dziękuje za info
  • Witam, Czy ktoś z Was wie może gdzie obecnie pracuje pani weterynarz która wcześniej pracowała w lecznicy weterynaryjnej w wysokim budynku na Kondrwtowicza? Przychodnia przeniosła się na Łojewską ale tej pani doktor juz tam nie ma. chodzi o młodą dziewczynę z kręconymi włosami (bodajże pani Agata) ale głowy nie dam.
  • Czy może ktoś polecić mi dobrego weterynarza? Najlepiej z okolic Tarchomina. Zastanawiam się, czy nie udać się ze swoją kicią do lecznicy na Modlińskiej. Czy ktoś tam leczył swojego czworonoga? Czy dobrzy weterynarze i jak tam cenowo?
  • Czy ktos moze cos polecic?
  • Znacie może dobrego weterynarza na Targówku?? Odpada centrum 24 godiznne na Zamiejskiej 28 -- jest okropne. Na Szwedzkiej tez probowałam ale tez babka nie wykazywala zbytniego zainteresowania psem. Znacie moze jakis sprawdzony adres???
  • Czy może ktoś polecić sprawdzoną lecznicę weterynaryjną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się