Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      weterynarz

weterynarz

(7 wyników)
    • Witam serdecznie Poszukuje dobrego weterynarza w Siedlcach do prowadzenia rasowego pieska. Kogo polecicie i gdzie przyjmuje? Pozdrawiam
    • Który weterynarz w Siedlcach jest według was najlepszy??? Dla psów, kotów i małych zwierzątek. A którego stanowczo nie polecacie??? Ja już mam swoje typy ale może wy wiecie coś wiecej :)
    • Niedawno przeprowadziliśmy sie do Siedlcec z Dolnego Śląska i szukamy weta dla naszego uszatego pupila. Narazie nic sie nie dzieje, ale królik nie jest już pierwszej młodości i różne rzeczy się zdarzyć mogą, więc szukamy weta na zapas. Polećcie kogoś dobrego, proszę.
    • Znalazłam małego kotka, na ulicy Sekulskiej, nieopodal szkoły nr 3. Kicia błąkała się na ulicy koło budynku, w którym chyba mieści się centrum Helen Doron, bardzo żałośnie miauczała, wychudzona i strasznie przestraszona. Jeśli ktoś rozpozna swoja zgubę, bądź też chciałby przygarnąć kotka do siebie, proszę o wiadomość. Kotka jest bardzo spokojna, wesoła i towarzyska, garnie się do ludzi, dobrze reaguje na inne zwierzaki. Kontakt: danielsoncris@onet.eu
    • Czy ktoś jest może zorientowany ile kosztuje w tym pięknym i wspaniałym mieście sterylizacja suczki i który weterynarz zrobiłby to bez komplikacji?gdzieś w necie wyczytałam, że polecany jest weterynarz z Kazimierzowskiej, sama byłam tam raz może źle trafiłam. Czekam na opinie. Dla mnie to ważna sprawa.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się