wyjazd

(67 wyników)
  • Znajomy dostal propozycje wyjazdu do pracy zagranicę i nie wie czy się zdecydować rydwan - 8 buław- królowa buław Moja interpretacja : wyjazd jest i prawdopodobnie pojedzie, praca jest i jakoś nic wiecej tutaj nie potrafie powiedzieć.
  • wyjazd(12)

Zastanawiam się nad wyjazdem za granicę .wszystko jest na razie na początku w tak zwanym umysłowym zarodku ,rozmowach z mężem karty proste pictorial key 1 .to jest za wyjazdem As monet 2.to jest przeciw Rycerz Kijów 3.rezultat 2Monety no i właśnie te dwie monety wychodzą mi za każdym razem jako rezultat czy to by oznaczało inną opcję niż wyjazd za granice ,może to będzie jakaś druga praca macie jakieś propozycje ,podpowiedzi?
  • Witam. Rozłożyłam przed chwilą karty z pytaniem, czy wyjadę w tym roku za granicę (w domyśle: do pracy). Co mi będzie sprzyjać, zachęcać - Diabeł; pokusy? chęć wyrwania się? hmm.. nie wiem, przeczytałam wątek o Diable najnowszy ale niewiele mi rozjaśnił... Co mi będzie przeszkadzać - 4 Monet; będę trzymać się tego, co mam tutaj Wynik - Śmierć; i tu mam zagwozdkę... czy to wskazuje na odpowiedź negatywną, że nic z tego nie wyjdzie, czy wręcz przeciwnie - nowy początek? Dociągnęłam do nie...
  • moja córka dopiero co zdała mature(lub nie bo wynikow nie ma jeszcze) ale od pol roku juz planowala ze na okres wakacji wyjezdza sobie do Holandii do pracy ... myslalm ze jej przejdzie ale nie... w piatek ma osytani ustny ale wczoraj juz byla we Wroclawiu na rozmowie z posrednikiem, ktory organizuje..ja nie musze chyba moiwc ze nie jestem za..mam mnostwo obaw..mam same obawy jak to matka..oczywiscie doszlo do kłotni ze ja jej nie pozwalam i rzucam klody pod nogi i ze nie zgadzam sie bo jestem...
  • A dokladnie jak przebiegnie pobyt w kolejnej nadmorskiej miejscowosci. Wyszlo: Umiarkowanie, gwiazda, X pucharów, 5 kijów. Mam nadzieje ze ilość żywiołu wody w pierwszych kartach nie oznacza ze deszcz mnie tam zaleje:( chyba bedzie duzo ludzi albo znajomych i milo. Moze duzo w ruchu bo 5 kijów. .
  • Witam, Mam do Was taka prosbe, pytanie: czy uda mi sie wyjechac z ukochanym w przyszłym tygodniu w góry? Plan sie generalnie coraz bardziej rozmywa... W podziekowaniu chetnie powróżę komuś lub wysle cos na maila :)
  • [b]5 buław,7 pucharów,Świat,3 mieczy[/b] Jedyna karta,która mówi o wyjeździe to Świat,ale jest poprzedzona 7 pucharów,która wielokrotnie mówiła mi o niespełnionym marzeniu,celu. Ostatnia karta mówi,że się nie odbędzie i to mocno zrani tą osobę.5 buław-zanim dojdzie do jakichkolwiek działań,nie obejdzie się bez ''walki'',sprzeczek z osobą,która na ten wyjazd się nie zgadza. Jak myślicie?
  • [b]Paź monet,10 monet,Rycerz pucharów,Król monet[/b] Na moje oko żadna z tych kart nie mówi ani o wyjeździe,ani o tym,że ten wyjazd się nie odbędzie.
  • Wyjazd(6)

Czy pojedziemy w najbliższych dniach tam gdzie planujemy? [b]Koło fortuny,Księżyc,9 monet,Królowa pucharów,Wisielec[/b] Właściwie to jedyna karta mówiąca o wyjeździe jest Koło fortuny,ale ona moze oznaczać po prostu sprawę o którą pytam.Reszta kart zupełnie nie wskazuje na podróż.
  • Troszeczkę się poczułam odważniejsza i w związku z wyjazdem mojej córki postawiłam następny rozkład. Nie wyszedł zbyt dobrze i proszę o pomoc w interpretacji. Muszę jeszcze dodać, że nie jest łatwo zadać dobre pytanie! Nagimnastykowałam się trochę i wcale nie jestem z siebie zadowolona. W tym zakresie też poprosze o komentarz i może jakieś podpowiedzi. Pytania Co dobrego wyniknie z wyjazdu: 4buław odwrócona Co złego: 4 kielich odwrócona Ogólna sytuacja: Sprawiedliwość + doda...
  • Czy odbędzie się wyjazd,który planujemy z rodziną? [b]8 monet,5 mieczy,8 buław,Diabeł,Cesarz[/b] chyba pojedziemy,ale to dlatego,bo będziemy pod jakąś presją?Ten diabełek trochę chyba zamąci,ale wyjazd się raczej odbędzie. Czy będę zadowolona z tego wyjazdu? [b]Cesarzowa,4 pucharów,Sprawiedliwość[/b] Na pewno sobie odpocznę,ale będę tam trochę znudzona.Nie wiem co może mówić tu Sprawiedliwość?Może będę jakaś zdystansowana,będę szukać dziury w całym?
  • Wyjazd(7)

Witam wszytstkich, jestem tu nowa i przygodę z tarotem dopiero zaczynam, więc proszę o wyrozumiałość :) Znalazłam wiele stron internetowych, gdzie można znaleźć znaczenie i interpretacje poszczególnych kart, na razie nie umiem połączyć tego jednak w logiczną całość. Pomóżcie mi zinterpretować karty, pytanie dotyczy mojego wyjazdu, czego mogę się spodziewać: Rycerz mieczy 4 mieczy Królowa buław
  • Mój kolega wyjeżdża do pracy za granicę - zostawia tu córke (która sam wychowuje) jedzie do brata - boi się tego wyjazdu [b]Wyjazd M do Nowegii[/b] rokład podkowa [b]1 przeszłość - 5 buław[/b] - musiał powalczyc o byt [b]2 teraźniejszość - król buław[/b] - działa zmierzając za wszelka cenę do osiągnięcia sukcesu szuka innych dróg by móc zarobić w tym celu wyjeżdża [b]3 przyszłość - rycerz kielichów[/b] -będzie miał tak korzystne propozycje ale zetrze się z kimś kto wykarze mu bezsen...
  • wyjazd(7)

Dziewczynki z mysla juz o urlopie zakelapalam sobie wyjazd w jendo urocze miejsce, postawilam sobie karty odnosnie babki ktora bedzie wynajmowala mi kwatere czy ona sie spisze i jets osoba powazna? [b]9 mieczy, 2 kielichy, krol denarow[/b]- i co o tym myslicie? czy bede zadowolona z wyjazdu:[b]as kielichow[/b] I tak sobie rozwazam czy to zonacza ze ona bedzie sie starala mnei zadowolic zebym poczula sie jak krol denarow? czy mnie to bedzie spedzac sens z powiek i bede musiala uwa...
  • pytanie:czy sebastian pojedzie w najblizszej przyszlosci na targi? karty proste swiat,wisielec,diabeł podroz sie zapowiada napewno (swiat),na tych targach nic ciekawego nie bedzie robil chodzil ogladal(wisielec)a (diabel)bedzie czyms kusil moze alkohol karty byly z calej tali ale on wyciagnal tylko AW dziwne to,nie wiem jak mam to traktowac? dzieki za podpowiedzi pozdrawiam
  • Mam do Was jeszcze jedno pytanie: Czy Pan X wyjedzie za rok na wakacje do USA? i czy ewentualnie uda mi sie pojechac tam z Nim? W podziekowaniu chetnie rozłoze komus karty :)
  • wreszcie mam ponowny dostep do neta po dlugim czasie. wyjezdzam mc wczesniej - 4 lub 6go czerwca. Dobema (sensual wicca) polozyla mi karty czy wysla mnie do domu czy przeniosa. Pytanie: co zrobi moja firma? ogo,nie Glupiec tak bedzie - 3puch tak nie bedzie - ryc puch Pytanie 2: czy przeniosa mnie? ogolnie 2puch tak bedzie - 5kij tak nie bedzie - ryc kij ja jestem pol na pol, Dobema mowi ze wysla mnie do domu (bardzo bym chciala odpoczac i poczuc wolnosc). info z firmy w przysz...
  • Naświetlę w skrócie o co chodzi. Jako ze mąż siostry dostał nową pracę musieli zrezygnować z zaplanowanego urlopu. Wpadłyśmy z siostrą na pomysł, aby dołączyła do nas ze swoim synem, musiałaby tylko wykupić sobie bilet lotniczy, a my byśmy odebrali ją z lotniska. Apartament i tak mamy 6 osobowy, więc siostra z synem nie będzie robiła dużego problemu, a dzieciaki by razem się bawiły, no i my plotkowały, jako że często się nie widujemy (dzieli nas 500 km). Napaliłyśmy się z siostr...
  • Zrobiłam jeszcze dwa inne rozkłady na to samo pytanie. Decyzja 1 karta symbolizuje problem (6 buław) I alternatywa (wyjechać za granicę) 10 monet, as mieczy, głupiec II alternatywa (pozostać w Polsce) 4 monet, 8 kielichów, rydwan 6 buław zapowiada sukces w każdej rozpoczętej sprawie. To znaczy, że niezależnie czy wyjedzie czy zostanie i tak czeka ją sukces? Wyjazd: pomyślna realizacja planów choć droga będzie długa i trudna, as mieczy wyjazd rozwiąże problem z brakiem pracy ale tr...
  • Mam przed sobą daleki wyjazd, mogę zarobić na tym mnóstwo pieniędzy, to podróż służbowa. Waham się, to droga impreza, pojechalabym z mężem, ale na kilka dni zostawię dzieci. Szanse na podpisanie kontraktu -bo o to tu chodzi - są duże, ale nie mam gwarancji na 100%. Pojechać czy nie, czy warto wydać pieniądze na bilety, zostawić dom i dzieci na kilka dni czy nie, co z tego wyjazdu wyniknie? Jakie są szanse na realizację kontraktu? Proszę o wróżbę, naprawdę mam dylemat, a cena za bile...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się