Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      wyjazd

wyjazd

(61 wyników)
    • Pilnie szukam info ktore biuro ubezpieczy od kosztow rezygnacji z wyjazdu gdy wyjazd zostal wykupiony w zagranicznym biurze. Moze wiecie, wy rozne rzeczy wiecie;)
    • Prosze pomóżcie wybrac krzesełko które po złozeniu będzie bardzo małe, ma słuzy tylko na wyjazdy w domu mam cam futura plastikowe i drewniane dwuczęściowe. Oglądałam na allegro stolik nakładkę fisher price ale wszędzie gdzie się idzie w gości są zazwyczaj krzesła z obiciami więc to się może nie sprawdzic chyba, ze sie mylę?. Krzesełko cosatto było niedawno na allegro albo antilop są jakieś inne czy tylko mogę wybierac wśród tych trzech?, dziecko ma już rok. Pozdrawiam
    • niby byłam już zdecydowana ale ciagle sie waham :( Mały będzie miał 6 miesiecy. Mamy Emmaljunge i Zappa więc potrzebuję coś pośredniego ale małego po złożeniu (to wymóg mojego męża). Odpada PP3 i chicco C1. Bardzo podoba mi się Maclaren calineczka.pl/sklep/product_info.php? cPath=63_31_103&products_id=3071 BB Loola www.baby.com.pl/szczegoly.php? aukcja=&grupa_p=1&przedm=2318851&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F100818% 2F946081&grp=&sortuj=kod Jane Carrera C calineczka.pl/sklep/prod...
    • Dziewczyny, jak zorganizowalyscie sobie wyjazdy do rodziny z malym, parumiesiecznym dzieckiem? Co lepiej - kupic dobre lozeczko turystyczne czy dla kazdej rodziny komplet zwykle lozeczko + materacyk. A co z pozniejszymi wyjazdami na wczasy? Wozicie turystyczne czy szukacie hoteli/pensjonatow gdzie lozeczko dostawiaja? Czy dziecku w lozeczku tyrystycznym jest wygodnie? Ktore lozeczko turystyczne jest dobre? dzieki Ola
    • Witam, Potrzebuję dla córki małe pojemniczki, w ktore moge przelać zel pod prysznic i szampon na wyjazd na kolonie. Wiem, że są małe probki w Rossmanie, ale to są "dorosłe" kosmetyki, a ona musi miec specyficzne swoje. Czy widzieliscie gdzies same pojemniczki do kupienia? W Sephorze są ale 6zl to troche duzo za 1 szt... Kiedys gdzies widzialam, ale nie mam pojecia gdzie. Jakby co kupie te Rossmanowe i przeleje swoje :) Wolalabym jednak oddzielne.
    • dziewczyny pomozcie - szukam butow do spodni narciarskich na wypad w gory zalezy mi na tym zeby byly uniwersalne aby mozna bylo spkojnie zalozyc tez na codzien. przegladam internet i nic mi sie nie podoba a jak juz cos wpadnie w oko to do dzinsow nie pasuje. Z gory dziekuje za podpowiedzi.
    • wybieramy sie z córeczka nad morze.rozwazam kupno łózeczka turystycznego.czy to rzeczywiscie sie przydaje????czy tylko zbedny wydatek????mała jest strasznie do łózeczka przyzwyczajona,poztym ja mogłabym spac spokojnie wiedzac ze jest bezpieczna,ze nie spi na jakiejs wersalce.jakie sa Wasze doswiadczenia?????
    • bo spanie razem odpada tak się dziecię przyzwyczaiło spać w swoim łózeczku że z rodzicami niet kojec i łózeczko turystyczne odpada - za duży koszt na parę dni myślałam o jakimś dmuchanym mteracu są takie dla dzieci z bokami żeby nie wypadło? a może jeszcze coś innego? dziecko ma 1,5 roku czekam na rady za wszystkie dziekuję z góry
    • Jakie polecacie łóżeczko turystyczne? Ma służyć nam tylko na wczasach. Niedługo czeka nas wyjazd, syn bedzie miał wtedy 7 miesięcy. Zależy mi na tym żeby dziecku było wygodnie, a łóżeczko składał się do małych rozmiarów (żeby zajmowało jak najmniej miejsca w bagażniku). Co polecacie? Oferta jest ogromna i nie wiem co wybrać.
    • Witam, mam w domu dwulatka, 15kg. Chodzi i biega, ala po jakimś czasie woła na rece. Jedziemy w góry. Wózek odpada. Czy nosidełko ma sens? Czy kros ma jekieś doświadczenia w tym zakresie? Proszę o opinie
    • Czy ktoś tam może był? Czy warto tam zabrać małego fana kolejek? Czy jakies biuro podróży w Polsce oferuje tam wyjazdy?
    • Moja córa po raz pierwszy wyjeżdża nad morze na 5 tygodni. Co tydzień będzie w innym miejscu, zmieniać się będą opiekunowie (my, dziadkowie jedni i drudzy). Nie ma mowy o praniu (z wyjątkiem majteczek i przepłukania stroju kąpielowego) i prasowaniu ciuszów małej, a jednak 5 tygodni to sporo czasu. Jak sobie radzicie podczas takich długich wyjazdów z dostateczną ilością czystych ubrań dziecięcych?
    • Chcemy kupić namiot, dla 4 os rodziny. Z 2 sypialniami i chętnie z przedsionkiem. Czy możecie polecic jakis, albo wśród jakich firm szukac? Raczej cos lepszego, z dobrymi parametrami.
    • witajcie Czy warto zaopatrywać się w takie (spr. archiwum)? Dla aktualnie 16 m-czniaka - przed nami 2 dłuższe wyjazdy nad Bałtyk. W górach porą letnią nie przebywamy, także tam go nie wykorzystamy. Syn drobniutki, lekki - liczę na użytkowanie go przez 2 sezony. I jeszcze - jeśli warto, to jakie? Na all. sporo używanych Chicco (wersje z kółkami i bez) oraz sporo JPA za 200zł. Niektóre mają daszki, bajery itp. Boję się też wagi. Nie znam ich, a powinnam w sklepie stacjonarnym zobaczyć...
    • czy opłaca się kupować składaną wanienkę? Ma ktoś może? Długo posłuży dziecku? Planujemy liczne wyjazdy, nie zawsze bedzie mozliwosc korzystania z wanny. Chcialam kupic to mojej rocznej corce. Tylko ze ona za duza nie jest ta wanna ma tylko 66cm.
    • Dziewczyny pomóżcie, zostałam zaproszona n piątek do cioci i wujka na Złote Gody. Co się kupuje na takie okazje? Najpierw jest Msza, a potem małe przyjęcie. Pomysłu u mnie żadnego :( Sprawa pilna :)
    • Może ktoś z forumowiczów był w Krainie św. Mikołaja w Kołacinku i mógłby podzielic się wrażeniami? Jak to tak naprawde wyglada? Szczerze mówiąc zdjęcia z otwarcia nie są zbyt zachęcające-trochę tandetnie to wszystko wyglada, ale może to tylko kwestia kiepskich zdjęć, a na codzień jest lepiej? Czy warto wybrać sie tam specjalnie z innego miasta? Jak wyglada kwestia zakupu prezentu od św. Mikołaja-co można kupić na miejscu i jakie sa ceny? czy lepiej przywieźć swój upominek i wr...
    • witajcie mam problem jestem mama 2-latka często podróżujemy , mąż nie zawsze nam towarzyszy i stąd mam kłopocik.. Do tej pory jak jeździłam sama z małym to jeździłam w wiekszości autem wiec wózek pakowałam do auta i po problemie, a jak gdzies lecieliśmy to był ze mna mąz lub ktoś z rodzinki ktory pomógł dzwigac albo spiące dziecko (wiadomo odprawy trwaja na lotnisku) albo zajął sie bagażami...(wozek PP Pliko p3 dał nam troche w kośc :) W tym roku jade(lece ) bez męża z dziec...
    • Zbliżają się święta i nasz pierwszy wyjazd z noclegiem poza domem. Szukam łóżeczka tur. dla 6 m-cznego synka. Podstawowe kryterium to wygodny firmowy materacyk, oczywiście jak na takie materacyki dołączone do łóżeczek. Raczej nie chcę kupować oddzielnie dodatkowego mataraca... Proszę o podpowiedź.
    • myslałam o takim(niekoniecznie ten kolor) www.allegro.pl/item228483231_lozeczko_turystyczne_kojec_simple_baby_dreams_.html badz z chicco www.allegro.pl/item239549091_chicco_kojec_otwierany_bok_kolka_torba_najtaniej.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się