Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      wyjazd

wyjazd

(59 wyników)
    • Witam Serdecznie Wybieram się z Moją Drugą Połówką na romantyczny wypad na Majorke(sierpień).Chcielibyśmy spędzić tam dwa spokojne tygodnie..znaczy oczywiście chcemy zwiedzić całą wyspe dlatego decydujemy się na dwu tygodniowy wyjazd.Czy mógłby ktoś z szanownych forumowiczów doradzić Nam jakie miejsce wybrać ??Bez zgiełku..masy turystów..ładną plażą i spokojną okolicą ..gdyby jeszcze znalazł się jakis mały spokojny hotelik albo fajny apartament to byłoby już całkiem perfect;)Troszkę dużo ty...
    • Witam wszystkich, właśnie zupełnie nieoczekiwanie dostałam propozycję wyjazdu na Majorkę (hurra!!!), do miejscowości Al eneral.. przekopałam już trochę forum - wiem, że opinie o tym miejscu są różne, ja jednak jestem zachwycona perspektywą wyjazdu i widzę tylko "plusy dodatnie". Raczej nie jestem typem osoby spędzającej tydzień na plaży - .. tu moja prośba - podajcie jakieś fajne propozycje - co warto zobaczyć, zwiedzić, chodzi mi zarówno o "efekty pracy ludzkiej", jak i "cuda natury"...typu ...
    • Niedługo wylatuję na Majorkę z Neckermanem, jest to moja pierwsza wycieczka dlatego proszę o pomoc w 2 sprawach: -przyjazd, jak wygląda sprawa na lotnisku, da się rozpoznać rezydenta i czy jak pasażerowie są rozwożeni po hotelach to jakoś pomaga się zakwaterować czy tylko ich wysadza przy danym hotelu ;]? -wyjazd, słyszałam, że busy różnych biur podjeżdżają pod hotel co chwilę i trzeba się orientować, żeby nie przegapić swojego, to prawda? Nie ma np jakiejś wyczytywanej listy z nazwiskami, ...
    • wyjazd(6)

Witam! Mam pytanie!Planuje wyjechac do Hiszpani na wakacje i jesli wszystko byloby dobrze nie wykluczam dluzszego pobytu. Ciągle zastanawiam sie gdzie byłoby najlepiej wyjechac , jakie miasto.Czytalam na wielu forach internetowych ze na czas wakacji najlepiej jest z praca na wyspach(Ibiza , Majorka itd).Po sezonie pewnie lepiej byloby sie przeniesc do wiekszych miast (Barcelona , Madryt). Hiszpanskiego dopiero sie ucze i poki co jestem na poziomie podstawowymm.Angielski znam komunikat...
    • Witam, szukam kogoś kto ostatnio był w Hiszpanii, Portugalii na własną rękę (samolotem)i chętnie udzieli kilku rad. Podróż planuje od początku września na jakieś 20 dni. Najprawdopodobniej objazd zaczynałabym od Barcelony przez Walencję, Alicante, Malagę aż do Sevilli. Chciałabym już w Polsce zarezerwować auto dlatego chętnie skorzystam z rad na ten temat jak i na temat hoteli, pensjonatów, kempingów na których warto się zatrzymać. Na sam koniec planuje także pojechać do Portugalii. Z...
    • Niestety z przyczyn osobistych musimy odstąpić 2 miejsca na wujazd do Hiszpani w dniach 22 września do 03 pażdziernia cena 1400 zł za dwie osoby , szczegóły dla zainteresowanychna mail-- piotr.waz@wp.pl
    • Zastanawiam się, czy by nie pojechać do Hiszpanii z Bratniaka i pomogłoby mi, gdybym poznała opinie ludzi, którzy już z tym biurem jeździli. Jak było? Jakieś problemy/wpadki/niewywiązanie się z umowy? A może przeciwnie - naprawdę warto?
    • Byłem na Majorce z biuren na które strasznie niektórzy narzekali na tym forum i troszke sie obawiałem...a tu wyjazd okazał sie miłą niespodzianką i wszystkim polecam Ecco holiday. Zaczne od biura, ceny wyjazdów bardzo konkurencyjne, wycieczki fakultatywne tańsze o około 7-13Euro od Scana(wiem bo ludzie w moim hotelu byli tez z tego biura).Wylot i przylot odbył sie w planowanych godzinach , zero opóźnien, na miejscu codzienny( z wyjatkiem 1 dnia) kontakt z rezydentem ponieważ mieli ...
    • Czy puściłabyś/byś swoje dziecko, samego, które ma 16 czy 17 lat (nie jest pełnoletnie) na wczasy w Hiszpanii?? Miałoby one zapewnioną opiekę rezydenta, opłacone posiłki,itp, ...? Oczywiście mówię tutaj o tych 16,17-latkach którzy potrafią myśleć i potrafią się o siebie zatroszczyć... Zastanawiam się, co o tym Wy sądzicie... Pozdrawiam
    • PLANUJE WYJECHAC NA WCZSY W CZERWCU /HISZPANIA/ POSZUKUJE WSPÓŁTOWARZYSZKI DO POKOJU WE DWIE TANIEJ I RAZNIEJ.
    • jak w temacie, czy hiszpania z ich oferty jest warta wziecia pod uwagę , czekam na inf., chodzi mi o wczasy wakacyjne pobytowe, dzieki
    • poszukuję kobiety na wyjazd z biura TUI na Majorkę do hotelu Acapulco Playa na 2 tygodnie. Wszystko opłacone. Oferta all. Mam 33 lata.
    • Witam... sorka ejsli pisze w nieodpowiednim dziale ale jestem poraz 1 na tym forum... szukam wyjazdu do Hiszpani do Loret wlasnie... Zalezy mi na tym aby miec zalatwione juz tu w PL lokum i przejazd... Mialem jechac przez bratniaka ale podobno to bioro to jakas sciema... Moze ktos podradzic z jakiego biora pojechac... Aha zalezalo by mi aby pobyt na miejscu trwal kolo 14dni :) A no i jeszcze za niezbyt wygorowana cene (jestem studentem).
    • Witam, proszę o radę: chciałabym wyjechać do Hiszpanii (jadę tam pierwszy raz), głównym powodem mojego wyjazdu jest jak najbardziej zwiedzenie, ale istotne jest również aby uczestniczyć w pokazach i potańczyć flamenco. Wiem, że powinnam jechać do Andaluzji bo to region flamenco. Natomiast proszę o informacje czy lepiej wyjechać na własną rękę czy szukać czegoś z biura? Jakie biura proponujecie (oferujące wyjazd do Andaluzji)? Z tego co zauważyłam mało jest biur oferujących wyjazd do Anda...
    • Co sądzicie o wyjeździe do Hiszpanii w sierpniu. W tym roku mam urlop w sierpniu (i nie mogę tego terminu zmienić) i wybieram się na 3-4 tygodnie do Hiszpanii (samochód + namiot). Jak wygląda zatłoczenie kempingów nad morzem w sierpniu - czy ktoś ma jakieś dowiadczenia.
    • witam, mam problem, nie uda mi się wyrobić paszportu do mojego urlopu, nie orientujecie się może czy jest szansa wyjechać na dowód osobisty. będę wdzięczna za pomoc. pozdrawiam
    • Witam, Poszukuję jakiegoś fajnego hotelu na Majorce specjalizującego się w przyjmowaniu gości z małymi dziećmi, chodzi mi o to, żeby były płytkie baseniki, place zabaw, wózki hotelowe, łóżeczka itp/ Z góy dzięki Arletta
    • Witam, właśnie zarezerwowałam wakacje na kampingu Cala Gogo w czerwcu (Eurocamp) i zaczelam sie zastanawiac czy w tym czasie przydatna jest klimatyzacja ? Jakich tmperatur można sie spodziewac? Czy ktos z Państwa ma doświadczenie z wypozyczaniem samochodu w Hiszpanii? Moze możecie polecic jakies prawdzone strony poprzez które mozna zarezerwowac auto, chcialam sie zorientować w cenach itp. poniewaz ciągle sie wahamy lecieć czy jechac wlasnym samochodem . pozdrawiam
    • Czy ktoś z państwa był w tym hotelu. Ogolnie jak wrazenie z Santa Susana i czy ktoś moze uduzleic mi informacji co do kolejki , ktora kursuje miedzy pobliskimi mijscowosciami-koszt mniej wiecej :)
    • Chciałam się zapytać czy ktos moze podróżował z biurem podróży Watra? I czy go polecaie czy raczej nie?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się