wyjazd

(41 wyników)
  • witam wszystkich, poszukuję osoby towarzyszącej na wyjazd "pod palmy". nie mam nałogów i nie marudzę :) czuję się zmęczona i chciałabym już gdzieś pojechać. razem coś możemy wybrać.
  • Chcialam zrobic niespodzianke wnuczce i wyskoczycz nia w polowie grudnia na 3/4 dni do Rzymu i nie wiem co mam wybrac, czy wyjad zorganizowany z biura podrozy {ceny troche przerazaja}czy tez wyjazd prywatny.Zalezy mi na obejrzeniu najwazniejszych zabytkow Rzymu.Koszty mam troche ograniczone ,poniewaz w styczniu planuje tez nastepny wyjazd w innym kierunku Szukam juz od kilku dni roznych opcji i dalej nie jestem zdecydowana.Moze ktos z forum mi poradzi jak najtaniej zwiedzic Rzym, sama kw...
  • Witajcie, Od pewnego czasu moje grono znajomych sie wykruszło jeżeli chodzi o wspólne wyjazdy, praktycznie zostałem sam na placu boju, dlatego szukam sympatycznych ludków na wspólne wyjazdy w ciepłe kraje.Interesują mnie różne kierunki średnio bużetowe w zwyż. Od stycznia mogę ruszyć w świat i czytając różne relacje zrodziła mi się koncepcja Kilimajaro ( 5-6dni) + safari ( 3-5 dni Manyara Lake i Ngorongoro )+ Zanzibar (4-6 dni głównie rafa ). Szukam chętnych a może ktoś organizu...
  • Wyjezdzam do Iranu w lipcu, szukam kogos z Polski kto chcialby sie zabrac ze mna. Jade pierw do Stambulu, potem stamtad autobus do Tehranu lub Tabrizu. Jezeli ktos ma podobne plany to piszcie! (moj kontakt fleszer@o2.pl , GG 5381539)
  • czesc, jesli ktos ma ochote na - niestety - niezbyt dlugi(2-3 tyg.) wyjazd, prosze o kontakt; sam sie tez chetnie podlacze. Cel w zasadzie juz dowolny, bo czuje, ze urlop tegoroczny moze sie ulotnic. Syria, Jordania, Iran, Maroko..., cos z tej palety, ewentualne inne sugestie mile widziane. Z powodu rozterek urlopowych pracodawcy i zwiazanym z tym fiaskiem wyjazdu, ktory juz mialem nagrany, zdeterminowany jestem bardzo :-) pozdrawiam
  • Chcialabym was spytać, czy rezerwujecie w Europie i na świecie bezpośrednio hotele i kupujecie na własną rękę bilety lotnicze i jak wychodiz to cenowo? pozdr.
  • Czesc :) Mam zaplanowany urlop na najblizsze 2 tygodnie, kilka pomyslow na wyjazd i niestety brak chetnej osoby towarzyszacej. Jesli ktos jest w podobnej sytuacji i chcialby sie gdzies wybrac (miejsce do ustalenia: moze byc nasze morze, moze byc jakies fajne miejsce za granica) z sympatyczna 29-latka, niech sie odezwie :) Pozdrawiam :)
  • Zbieram grupę chętnych na wyjazd do Egiptu. Jedziemy na własną rękę. Mam zamiar odwiedzić miejsca w których dawno nie byłem i do których nie docierają turyści (albo przynajmniej nie w takiej ilości) czyli Abydos, Dendera, Tel el Amarna czy Tel Atrib. Chętnych proszę o kontakt na forum lub mail. Pozdrawiam Radek
  • Witam, wybieram sie w Tatry polskie lub slowackie we wrzesniu na tydzien. Jesli masz podobne plany a nikogo do towarzystwa to zostaw wiadonosc. Pozdrawiam, trekker
  • ...jak juz napisalem w temacie...planuje na ten czas wyjazd do Birmy , zwanej obecnie Myanmarem. Chcialbym zebrac 8 - 10 osob na taki wyjazd. Taka liczba zapenilaby wynajecie na caly okres wyjazdu minibusa, a wiec nieco zlagodzilaby niewygody codziennego pakowania i rozpakowywania. Wycieczke chce podzielic na 3- 4 wyrazne czesci. ! Rangoon, wyjazd do manadalay przez Bagan ( po czeci promem na Irrawadi. W Mandalay rozbicie grupy na 2 czesci - jedna zostaje dluzej , po czym jedzie ...
  • Do Afryki wybieram sie w sierpniu, cena wyjazdu ok.1700 euro .wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt pod adresem gra25@gazeta.pl
  • [b]„Gdybym miał pieniądze!”[/b] Spotykam się często ze stwierdzeniem: „[u]Ach, gdybym miał pieniądze, to bym podróżował![/u]”. Z chęcią przyłączam się do tych głosów. Tak! Gdybym ja miał pieniądze, to też bym podróżował! Niestety, muszę podróżować nie mając pieniędzy. Zanim ktoś mi wykrzyczy: kłamiesz, twoje wyjazdy musiały sporo kosztować, to chętnie przybliżę temat finansowej strony moich wypraw i ogólnie znaczenia pieniędzy. Zacznę od dochodów. Pierwsze moje z...
  • LIzbona(5)

Witam. planuje wyjazd do Lizbony w okresie koniec marca początek kwietnia. Wybieram sie sama, jezeli ktoś posiada informację jak naklepiej wszystko zorganizować,czy jest bezpiecznie,to prosze o pomoc. planuje wylot do madrytu z w-wy, a nastepnie przelot lub przejazd do Portugalii.Nie wiem od czego zaczac, jak zarezerwować nocleg itd. Troche informacji znalazłam w necie ale jeszcze nie wszystko wiem.
  • szukam chętnych, super villa do syspozycji 2 tygodnie. Na dziś mamy 3 osoby dorosłe i 2 dzieci 5 i 6 lat. Im nas więcej tym taniej i weselej
  • Chciałabym tego lata pojechać na 2-3 tygodnie w jakieś ciekawe miejsce i połączyć zwiedzanie z wypoczynkiem. Jako kobieta (mam 31 lat) nie odważę się jednak pojechać sama, a poza tym samemu to nudno, dlatego szukam kogoś, kto również planuje podobny wyjazd, do kogo mogłabym się przyłączyć. Opcją alternatywną jest 2-tygodniowy wyjazd w sierpniu (14.-28.08.) do Meksyku (zwiedzanie + wypoczynek w Acapulco) organizowany przez jedno z krakowskich biur (Logostour). Jednak nie upieram sie ani ...
  • Witajcie, wybieram się do Kenii. Czy ktoś może mi doradzić - gdzie szukać noclegów (niedrogich oczywiście), jakim środkiem lokomocji się przemieszczać? Chciałabym zobaczyć parki narodowe, czy to jest możliwe samotnie, czy tylko w grupie? Nie byłam w Afryce, więc wszystkie rady będą bardzo cenne. Pozdrawiam podróżniczki.
  • Bardzo lubię podróże ale brakuje mi odwagi samej jechać w daleką podróż, chętnie dołączyłabym do kogoś kto jedzie do kraju ciepłego niemam konkretnego kraju na myśli i niemam dużo pieniędzy.
  • witam, jak w temacie - czy Ktos moze byl na zorgnizowanym przez biuro wypadzie typu 7+7 wlasnie w Maroku?
  • Marzy mi sie wyjazd... Jakoś nie mam odwagi i chęcie jechać samej. Najchętniej poszwędałabym się po Bałkanach, ze szczególnym typowaniem Czarnogóry i jej przyrodniczych wątków, również spływ Tarą, kanion którym płynie i wiele innych. Interesuje mnie głównie przyroda, miejsca "w których czas się zatrzymał" i ludzie żyjący swoim rytmem. Chciałabym aby to był raczej wyjazd low budget, ale wszystkie warianty są godne rozważenia. Jeżeli ktoś mialby ochotę się ze mną wybrać to będzie mi miło...
  • Pod koniec września i w październiku planujemy podróż : RPA- Namibia-Botswana-Zimbabwe-Rpa.P rzewidujemy na ok. 5-6 tyg.Szukamy chętnych do dołączenia do wyprawy. Najlepiej 2-3 osoby.Wyjazd niskobudżetowy z przewidywanym wynajecięm samochodu (najlepiej 4WD)ze względu na planowaną trasę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się