wyjazd

(41 wyników)
  • witam wszystkich, poszukuję osoby towarzyszącej na wyjazd "pod palmy". nie mam nałogów i nie marudzę :) czuję się zmęczona i chciałabym już gdzieś pojechać. razem coś możemy wybrać.
  • Chcialam zrobic niespodzianke wnuczce i wyskoczycz nia w polowie grudnia na 3/4 dni do Rzymu i nie wiem co mam wybrac, czy wyjad zorganizowany z biura podrozy {ceny troche przerazaja}czy tez wyjazd prywatny.Zalezy mi na obejrzeniu najwazniejszych zabytkow Rzymu.Koszty mam troche ograniczone ,poniewaz w styczniu planuje tez nastepny wyjazd w innym kierunku Szukam juz od kilku dni roznych opcji i dalej nie jestem zdecydowana.Moze ktos z forum mi poradzi jak najtaniej zwiedzic Rzym, sama kw...
  • Witajcie, Od pewnego czasu moje grono znajomych sie wykruszło jeżeli chodzi o wspólne wyjazdy, praktycznie zostałem sam na placu boju, dlatego szukam sympatycznych ludków na wspólne wyjazdy w ciepłe kraje.Interesują mnie różne kierunki średnio bużetowe w zwyż. Od stycznia mogę ruszyć w świat i czytając różne relacje zrodziła mi się koncepcja Kilimajaro ( 5-6dni) + safari ( 3-5 dni Manyara Lake i Ngorongoro )+ Zanzibar (4-6 dni głównie rafa ). Szukam chętnych a może ktoś organizu...
  • Wyjezdzam do Iranu w lipcu, szukam kogos z Polski kto chcialby sie zabrac ze mna. Jade pierw do Stambulu, potem stamtad autobus do Tehranu lub Tabrizu. Jezeli ktos ma podobne plany to piszcie! (moj kontakt fleszer@o2.pl , GG 5381539)
  • czesc, jesli ktos ma ochote na - niestety - niezbyt dlugi(2-3 tyg.) wyjazd, prosze o kontakt; sam sie tez chetnie podlacze. Cel w zasadzie juz dowolny, bo czuje, ze urlop tegoroczny moze sie ulotnic. Syria, Jordania, Iran, Maroko..., cos z tej palety, ewentualne inne sugestie mile widziane. Z powodu rozterek urlopowych pracodawcy i zwiazanym z tym fiaskiem wyjazdu, ktory juz mialem nagrany, zdeterminowany jestem bardzo :-) pozdrawiam
  • Chcialabym was spytać, czy rezerwujecie w Europie i na świecie bezpośrednio hotele i kupujecie na własną rękę bilety lotnicze i jak wychodiz to cenowo? pozdr.
  • Czesc :) Mam zaplanowany urlop na najblizsze 2 tygodnie, kilka pomyslow na wyjazd i niestety brak chetnej osoby towarzyszacej. Jesli ktos jest w podobnej sytuacji i chcialby sie gdzies wybrac (miejsce do ustalenia: moze byc nasze morze, moze byc jakies fajne miejsce za granica) z sympatyczna 29-latka, niech sie odezwie :) Pozdrawiam :)
  • Zbieram grupę chętnych na wyjazd do Egiptu. Jedziemy na własną rękę. Mam zamiar odwiedzić miejsca w których dawno nie byłem i do których nie docierają turyści (albo przynajmniej nie w takiej ilości) czyli Abydos, Dendera, Tel el Amarna czy Tel Atrib. Chętnych proszę o kontakt na forum lub mail. Pozdrawiam Radek
  • Witam, wybieram sie w Tatry polskie lub slowackie we wrzesniu na tydzien. Jesli masz podobne plany a nikogo do towarzystwa to zostaw wiadonosc. Pozdrawiam, trekker
  • ...jak juz napisalem w temacie...planuje na ten czas wyjazd do Birmy , zwanej obecnie Myanmarem. Chcialbym zebrac 8 - 10 osob na taki wyjazd. Taka liczba zapenilaby wynajecie na caly okres wyjazdu minibusa, a wiec nieco zlagodzilaby niewygody codziennego pakowania i rozpakowywania. Wycieczke chce podzielic na 3- 4 wyrazne czesci. ! Rangoon, wyjazd do manadalay przez Bagan ( po czeci promem na Irrawadi. W Mandalay rozbicie grupy na 2 czesci - jedna zostaje dluzej , po czym jedzie ...
  • Do Afryki wybieram sie w sierpniu, cena wyjazdu ok.1700 euro .wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt pod adresem gra25@gazeta.pl
  • [b]„Gdybym miał pieniądze!”[/b] Spotykam się często ze stwierdzeniem: „[u]Ach, gdybym miał pieniądze, to bym podróżował![/u]”. Z chęcią przyłączam się do tych głosów. Tak! Gdybym ja miał pieniądze, to też bym podróżował! Niestety, muszę podróżować nie mając pieniędzy. Zanim ktoś mi wykrzyczy: kłamiesz, twoje wyjazdy musiały sporo kosztować, to chętnie przybliżę temat finansowej strony moich wypraw i ogólnie znaczenia pieniędzy. Zacznę od dochodów. Pierwsze moje z...
  • LIzbona(5)

Witam. planuje wyjazd do Lizbony w okresie koniec marca początek kwietnia. Wybieram sie sama, jezeli ktoś posiada informację jak naklepiej wszystko zorganizować,czy jest bezpiecznie,to prosze o pomoc. planuje wylot do madrytu z w-wy, a nastepnie przelot lub przejazd do Portugalii.Nie wiem od czego zaczac, jak zarezerwować nocleg itd. Troche informacji znalazłam w necie ale jeszcze nie wszystko wiem.
  • szukam chętnych, super villa do syspozycji 2 tygodnie. Na dziś mamy 3 osoby dorosłe i 2 dzieci 5 i 6 lat. Im nas więcej tym taniej i weselej
  • Chciałabym tego lata pojechać na 2-3 tygodnie w jakieś ciekawe miejsce i połączyć zwiedzanie z wypoczynkiem. Jako kobieta (mam 31 lat) nie odważę się jednak pojechać sama, a poza tym samemu to nudno, dlatego szukam kogoś, kto również planuje podobny wyjazd, do kogo mogłabym się przyłączyć. Opcją alternatywną jest 2-tygodniowy wyjazd w sierpniu (14.-28.08.) do Meksyku (zwiedzanie + wypoczynek w Acapulco) organizowany przez jedno z krakowskich biur (Logostour). Jednak nie upieram sie ani ...
  • Witajcie, wybieram się do Kenii. Czy ktoś może mi doradzić - gdzie szukać noclegów (niedrogich oczywiście), jakim środkiem lokomocji się przemieszczać? Chciałabym zobaczyć parki narodowe, czy to jest możliwe samotnie, czy tylko w grupie? Nie byłam w Afryce, więc wszystkie rady będą bardzo cenne. Pozdrawiam podróżniczki.
  • Bardzo lubię podróże ale brakuje mi odwagi samej jechać w daleką podróż, chętnie dołączyłabym do kogoś kto jedzie do kraju ciepłego niemam konkretnego kraju na myśli i niemam dużo pieniędzy.
  • witam, jak w temacie - czy Ktos moze byl na zorgnizowanym przez biuro wypadzie typu 7+7 wlasnie w Maroku?
  • Pod koniec września i w październiku planujemy podróż : RPA- Namibia-Botswana-Zimbabwe-Rpa.P rzewidujemy na ok. 5-6 tyg.Szukamy chętnych do dołączenia do wyprawy. Najlepiej 2-3 osoby.Wyjazd niskobudżetowy z przewidywanym wynajecięm samochodu (najlepiej 4WD)ze względu na planowaną trasę.
  • Marzy mi sie wyjazd... Jakoś nie mam odwagi i chęcie jechać samej. Najchętniej poszwędałabym się po Bałkanach, ze szczególnym typowaniem Czarnogóry i jej przyrodniczych wątków, również spływ Tarą, kanion którym płynie i wiele innych. Interesuje mnie głównie przyroda, miejsca "w których czas się zatrzymał" i ludzie żyjący swoim rytmem. Chciałabym aby to był raczej wyjazd low budget, ale wszystkie warianty są godne rozważenia. Jeżeli ktoś mialby ochotę się ze mną wybrać to będzie mi miło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się