Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      wyjazd

wyjazd

(74 wyniki)
    • Witacie Tytułem wstępu - mam czarujące dwie córki 11-latkę szybko znudzoną światem i 2-latkę wiecznie ze światem walczącą;) a tak na poważnie już zupełnie:) starsza ma chorobę lokomocyjną, a młodsza bardzo źle znosi jakiekolwiek zmiany - 100% domaTORKA :)dotychczasowe nasze wyjazdy, głównie nad polskie morze doprowadzały mnie na skraj załamania nerwowego... tym razem rodzina, czyli mąż i starsza córka wymogli na mnie przyrzeczenie, że wyjedziemy za granicę, problem jest taki tylko, ż...
    • Dzien dobry, mam prosbe, moze ktos z Panstwa moglby mi pomoc.Od tygodnia siedze w necie i szukam miejsca na fajny pobyt , w okresie pierwsza polowa pazdziernika na tydzien ew. przedluzenie pobytu na miejscu, (jesli oczywiscie bylaby taka mozliwosc),nad morzem, plaza oddalona najdalej 300 m od miejsca zamieszkania,miejsce ustronne, najlepiej domek , bez sasiada za plotem, Liguria, Toskania,Emilia Romania,Veneto,Marche, poniewaz podrozujemy z dwoma psami szukam czegos sprawdzonego,moze kt...
    • Witam, Wyruszam w piątek do Toskanii . Start okolo 16.00 z okolic Częstochowy . Może ktoś chetny z drugim autkiem? pozdrawiam marcin
    • Witam wszystkich! Chcemy wybrac sie do Wloch w podroz poslubna , ale to ma byc wyjazd na wlasna reke. Czyli podroz samolotem i zakwaterowanie w miare tanie. Co byscie polecili jaki region biorac tez pod uwage wyloty z Polski(warszawa) w lipcu, ja narazie znalazlem tanie polaczenie tylko z Bolonia w central wings. W gre wchodzi wynajecie samochodu, ale raczej chcilei bysmy byc zakwaterowani w jednym miejscu.Jednoczesnie mamy ochote pozwiedzac bo nigdny nie bylismy we wloszech. Prosze o p...
    • Czy w lipcu w Ligurii są wolne apartamenty, które można znaleźć na miejscu? W której miejscowości jest największa szansa znaleźć nocleg w taki sposób? Czy najlepiej udać się do jakiejś agencji turystycznej?
    • Zaczęło się już lato, bo sezon wakacyjnych wyjazdów, to już dawno temu:) Kto się wybiera i gdzie? Ja za tydzień do Cavallino.
    • Witam, mam do oddania dwa wolne miesjsca na atrakcyjny wyjazd na narty w terminie 12-19.12.2009, dojazd własny. Link do oferty : www.wlochy.pl/oferta/ITM000968-VO01.xml Trzeba zwrócić tylko zaliczkę, czyli 0 dopłaty. Całkowity koszt to 1700 zł (skipas w cenie) !
    • Szukam osoby która tak jak ja chciałaby wyjechać pod koniec stycznia do pracy do Włoch.Mam 24 lata i szukam kompanki do wyjazdu.Razem raźniej i bezpieczniej.Kontakt emailowy agusia12@poczta.onet.pl
    • Witam wszystkich Jako ze pierwszy raz jade swoim samochodem w ta strone chcialbym was zapytac/poradzic sie na co zwraca uwage aby wyjazd nie okazal sie przykrym wspomnieniem :) Zamierzam podrozowac przez Czechy Austrie i Wlochy do miejscowosci Caorle. I mam pytanie do osob ktore jechaly ta droga czy na granicy Austria/ Wlochy droga A23 jest bramka obslugiwana przez pracownika czy automat ?? A dlaczego pytam ? Gdyz zastanawiam sie jak wyglada sprawa z pobraniem bloczka na autostrade. Jes...
    • Mam pytanie czy może ktoś z Was wyjeżdżał do włoch za okazaniem starego dowodu. Paszportu nie zdąże już wyrobić a dowód chciałam zmienić dopiero po zamążpójściu w pażdzierniku.
    • dziękuję wszystkim z góry za pomoc. planuję z Biłgoraja jechać to Turynu jaką trasę obrać jak lepiej. Jak z kontrolami policji co mogę się spodziewać. proszę o pomoc. dziekuję wszystkim
    • Mam taką prośbę mianowicie chce jechać do Włoch samochodem w okolice miejscowości Bari, chciałbym tam dojechać jak najszybszą i najkrótszą jak również najtańszą trasą hehe, ale jest kilka problemów 1 z nich jedna z osób jadących nie posiada paszportu i raczej nie zdąży go wyrobić do czasu wyjazdu. Zastanawiałem się na dojazdem do chorwacji i tam jakieś przeprawy promowej do samej Bari ale nie wiem czy to jest możliwe jak to wychodzi cenowo nie lubie się sugerować mapami na google itp wo...
    • Planujemy wyjazd do Bibione z dziećmi na jakąś kwatere gdzie będzie dostęp do kuchni czy macie może jakieś namiary na takie noclegi ewentualnie gdzie szukać proszę o pomoc i jakieś porady i z jakimi cenami należy się liczyć przy końcówce czerwca pozdrowienia
    • Mam pytanie, W jakiej firmie ubezpieczyć samochód na wyjazd do Włoch? Jaki pakiet ubezpieczeń byście polecili? Dziękuję za obpowiedzi.
    • Wybieram się z rodziną (2+2) w okolice Wenecji pod koniec kwietnia (przełom kwietnia - maja). Czy ktoś wybiera się w tym terminie? www.eurocamp.pl/camping,Marina-diVenezia.xml#
    • SZUKAMY 2 LUB 3 OSÓB NA WYJAZD DO WŁOCH, GÓRNY ADRIATYK, BIBIONE LUB OKOLICE, CHCEMY JECHAĆ WE DWOJE W SIERPNIU PO 20 NO I POTRZEBUJEMY JESZCZE 2-3 OSOBY BO APARTAMENT 5-6 OSOBOWY NA 2 OSOBY TO JEST ZA DROGI,A MOŻNA W DOBREJ CENIE WYKUPIĆ APARTAMENT 3 POKOJOWY, SĄ TO 2 SYPIALNIE KAŻDA Z 2 MIEJSCAMI DO SPANIA, ORAZ POKÓJ DZIENNY (TAM TEŻ PRZEWAŻNIE SĄ 2 MIEJSCA DO SPANIA), ŁAZIENKA OCZYWIŚCIE NO I ANEKS KUCHENNY, PONIEWAŻ JEDZIEMY SAMOCHODEM 5 OSOBOWYM TO MOZEMY ZABRAĆ MAX 3 OSOBY,...
    • Witam serdecznie! Czy słuszne są moje obawy dotyczące wyjazdu do Rzymu po trzęsieniu ziemi? Wylot za parę godzin... Przeraziły mnie te dzisiejsze wstrząsy wtórne.
    • Gargano plonie. Poinformujcie sie przed wyjazdem, czy w ogole mozecie przyjechac.
    • Czesc! Mam do Was pytanie, a szczególnie do tych, ktorzy juz wyjezdzali do Włoch na własna reke. Jak to w ogole organizowaliscie? Czy rezerwowaliscie jakies pokoje juz w Polsce, czy mozna jechac w ciemno i na miejscu cos znalezc?? W necie jak szukalam pokoi do wynajecia to sa cholernie drogie, wydaje mi sie ze na miejscu moga byc o wiele tansze, np. u jakichs ludzi miejscowych, tak jak u nas nad morzem. Co o tym myslicie?? jesli ktos byl to podajcie ceny itp. Dzieki i pozdrawiam
    • Witam moja koleżanka poleciła mnie wyjazd na Sycylie jade tam na obóz ale bardzo chciała bym sie dowiedziec cos wiecej o pobycie enach o wogole bede mieszkac na campingu Europeo ale nic o nim nie wiem. Jak bys cie mogli mi pomoc i cos wiecej powiedziec o warunkach i klimacie. Zgóry serdecznie dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się