wyjazd

(163 wyniki)
  • Muszę się wyrwać na 5, 6 miesięcy z kraju, jaki kierunek polecalibyście na zobaczenie, zamieszkanie, zwiedzenie samotnej kobiecie, przy ograniczonych środkach finansowych??? Bardzo dziękuję za wszelkie sugestie
  • Wybieram się na wycieczkę do Meksyku z biurem podrózy Powiedżcie , czy powinienem sie na coś zaszczepic Biuro podróży nie wymaga żadnych szczepień Zapewne ktoś stał już przed takim dylematem? Dzięki
  • Czy wie ktoś czy istnieje jakieś biuro organizujące wyprawy ekstremalne,zapewne nie polskie? Chętnie wybrałbym się z kolegą do Iraku, ewentualnie do Płn. Korei. Thanx za info.
  • Wsród wielu narzekań i przestróg, które czytam na tym forum naprawdę trudno wyłowić informacje, czy są osoby zadowolone z wyjazdów, hoteli i plaż. Czy było jakieś miejsce które Was zachwyciło?
  • Wczoraj wróciłam z Eximem z Hurghady i jestem bardzo zadowolona , mało tego , załuję , ze byłam tylko tydzień (chociaż zmieniono mi hotel , a rezydentki są niekompetentne).
  • Hey, Planuje okolo 3 tygodniowy wyjazd do Tajlandi na przelomie grudnia/stycznia. Mam pytanie: czy jest to bezpieczne? Mam zamiar podrozowac solo (glownie z wlasnego wyboru, lubie swoje towarzystwo) ale teraz dopadly mnie watpliwosci. Czy ktos ma jakies doswiadczenia? Bede wdzieczna za wpisy...
  • Mam taki maly problemik.....chcemy wyjechac z mezem i poltorarocznym dzieckiem na wakacje, tzn na spoznione wakacje. Myslelismy o jakims cieplym kraju bo wyjazd mial by byc koniec listopada/ poczatek grudnia. Gdzie w takim razie wyruszyc na odpoczynek i totalne lenistwo???? Czytalam troche relacji z wyjazdu na Malediwy, ale przy malym wszedobylskim szkrabie niestety odpadaja :-( . Moze ktos cos moze zaproponowac, badz polecic jakies biuro ktore specjalizuje sie w takich wyjazdach ...
  • szukam biura organizujacego wyjazd do Irlanii lub grupu osob tam jadacych
  • Gdzie można bezpiecznie pojechać z dwulatkiem ? Musi być ciepłO (bo w maju ) Piaszczysta plaża Cywilizacja ( znaczy cywilizowana opieka medyczna ) Blisko do lotniska . Pomocy bo to okazuje się nie jest prosta sprawa.......
  • szukam kogos kto chcialby pojechać za granice a nie placic za doplate do 1 osobowego pokoju miejsce wyjazdu do uzgodnienia
  • Witam, Stoję przed wyborem miejsca docelowego na ferie dla mnie i dziewczyny. W zasadzie to dopiero teraz zaczynamy się rozglądać. Chcemy jechać najprawdopodobniej do francuskich alp lub włoskich. Niestety nie byliśmy wcześniej za granicą w Alpach więc nie mamy za bardzo doświadczenia. Gdzie jest taniej? Czy dam rade teraz coś załatwić na wyjazd styczniowy? Proszę o info osób, które już kiedyś jeździły za granicą, mają doświadczenie. Może jakiś namiar? Widzieliśmy oferty 10-dniowe za 700pln,...
  • ja mam pyt: czy wszyscy z Was szczepili sie na wirusowe zapalenie watroby a i b? przeczytalam ze profilaktyka zaklada szczepionki podawane w dlugich odstepach czasu a jesli ktos planuje wyjazd za np 1-2 msc to jak?planujemy z mezem wyprawe na ok 8tyg pod koniec stycznia. nie wiemy jeszcze dokladnie do jakich krajow ale ten rejon azji (viet/laos/tajlandia/singapur/malezja wymaga takich samych szczepien. co radzicie?? dziekuje za ewentualne odp
  • przeczytalem wypowiedz jednego "turysty" o wczasach z big blue. przeszkadzalo mu ze na obiad byly tylko 4 rodzaje owoców itp. czy czlowiek piszacy takie brednie nie zdaje sobie sprawy z tego ze sprawa wyzywienia lezy w rekach zarzadu hotelu a nie BB?? poza tyz godna uwagi jest jeszcze sprawa: przed sezonem wszyscy najezdzali na BB, ze dlugo juz nie pociagnie tid. jednak jak widac BB ma sie dobrze a poupadaly inne MOCNIEJSZE biura. pozdrawiam wszystkich
  • Chiny czy ktoś był już na takiej imprezie , z jakim biurem jechać
  • Czy ktoś z Was był tam ostatnio i może co nieco na ten temat napisać? A może są jakieś biura w PL, które organizują tam wyjazdy?
  • Chyba juz czas ?;) Wiec... Poszukuje konkretnych osob na wyjazd do Namibii, Botswany w lipcu, sierpniu przyszlego roku. Wyjazd na ok.3-4 tyg, w zaleznosci od okolicznosci tam na miejscu. Pozdrawiam Agnieszka
  • Cieszę się,w sierpniu wyjeżdżam do Armenii. Czy ktoś jedzie z nami?
  • We wrzesniu wyjezdzam na dluzszy okres do azji, do krajow takich jak: Chiny, Nepal oraz Indie. Czy ktos by mogl podac w przyblizeniu z jakimi kosztami trzeba sie liczyc (na dzien), tak zeby jak najwiecej zobaczyc, oraz spac tam gdzie tanio... Dziekuje bardzo
  • Witam, Który region jest tańszy? Bangkok i w ogóle Tajlandia czy Jakarta i Indonezja?? Mam na myśli: hotele i wyrzywienie. Znam mniej wiecej ceny w Tajlandii. Jak one się kształtują natomiast w Indonezji? Jeżeli są różnice to mniej wiecej jakie, czy bardzo odczuwalne ? Interesuje mnie okres wrześniowy. Z góry dzieki za informacje
  • sluchajcie mam problem, mam corke 5 lat od 4 jestem z facetem ktory traktuje ja jak corke ona go jak ojca ....ble ble ble..... i w tym roku wybieralismy sie razem jak zwykle na urlop jednak ja musialam nagle zmienic prace i urlopu nie dostane i w zwiazku z tym nie pojade natomiast bardzo bym chciala aby corka pojechala z nim (prawie ojcem) ale jednak nie ojcem, jej prawdziwy ojciec poza tym iz placi alimenty po wyroku sadowym wogole sie nie interesuje ale jak teraz wyslac corke na...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się