wyjazd

(482 wyniki)
  • Witam Poszukuje chetnych na wyjazd na Dominikane lub Kube. Byłam juz w podobnych kierunkach wiec wiem ze warto:))Wstepnie planowany termin to koniec marca, ale mozna szczegoly jeszcze ustalic. Proponuje wyjazd zorganizowany poniewaz ceny tych kierunków nie są zbyt wysokie. Calkowity koszt to 4,5-5 tys 2 tyg ALL w 4* hotelu Takze zachecam do wspolnego wylotu.Mile widziani ludzie z poczuciem humoru kochajacy podróze i adrenaline;-) na wspolne szaleństwa.Piszcie grafiti13@wp.pl Pozdrawiam
  • Jesteśmy małżeństwem z dwójką dzieci (dziewczynka lat 6, chłopiec lat 13) i uwielbiamy podróżować samochodem po Europie. Niestety Nasi znajomi w tym roku nie wyjeżdżąją w czasie wakacji, a ponieważ lubimy towarzystwo szukamy chętnych do wspólnego podróżowania. W 2013r. na przełomie lipca i sierpnia (dokładny termin do wspólnego uzgodnienia) planujemy spędzić tydzień na Lazurowym Wybrzeżu i tydzień w okolicach Barcelony. Mamy wstępnie upatrzone apartamenty, ale ich ostateczny wybór zależy od i...
  • Szukam kogoś na wspólny wyjazd windsurfingowy w czerwcu (myślałem o Rodos, ale może być inne miejsce, np Lanzarote) - ze wzgledu na niższe koszty oraz to że we dwóch jednak chyba fajniej. Do tej pory jeździłem kilkukrotnie z deską do Egiptu, tak ze mam trochę doświadczenia w tym względzie.
  • Szukam chętną osobę na wyjazd wakacyjny gdzieś w Europie.Ja 40 -plus ze Śląska.Fajnie byłoby połączyć zwiedzanie z podziwianie pięknych przyrodniczych miejsc.
  • Pod koniec czerwca jedziemy do chorwacji samochodem z koszalina.Szukamy pary w podobnym wieku w celu wspolnego wyjazdu.Trochę zwiedzania i wypoczynek.Wyjazd 10 -14 dni.Mamy 49 i 40 lat.Jestesmy bezkonfliktowi i optymistycznie nastawieni i takich ludzi szukamy.
  • Czy ktoś planuje tygodniowy wyjazd w czerwcu? Chętnie bym gdzieś się wybrała... Paryż, Praga, Budapeszt, Barcelona. Może też być na dłużej, wtedy objazd np. Gruzja, Andaluzja ale jestem też otwarta na inne propozycje. Ja K45 (e-danusia@gazeta.pl)
  • Jestem z mazowieckiego. Szukam koleżanek na wyjazdy chętnie dalsze. Jak również na krótsze bliższe. Czasem po prostu wypady weekendowe jeśli znajdziemy okazje. Te dalsze chętnie zorganizowane. Bliższe...Europa we własnym zakresie. Terminy do uzgodnienia. Ktoś chętny?
  • Szukam koleżanki na wyjazd w lipcu gdzieś na pd Europy...Grecja, Kos , Kreta, Sycylia, Majorka,Wyspy Kanaryjskie...tak na prawdę msc do ustalenia byle by było ciepło i można coś zobaczyć... ja 30+,wylot z Katowic...szczegóły do ustalenia..
  • Hej ! Jestem mamą 5,5 letniej córci i szukam innych chętnych mam (lub tatusiów ;)) do wpólnego wyjazdu w wakacje (polskie morze, góry lub jakieś inne cieplejsze zakątki :). W grupie zawsze raźniej i dla nas i dla naszych dzieci, więc dajcie znać, ja jestem dość elastyczna. Pozdr.
  • Szukam towarzyszki/-sza na zwiedzanie cudownego Maroka (26-38) Marrakesz, Casablanca, piękne plaże i pustynia, do tego po drugiej stronie ocean - takie marokańskie klimaty O czym myślę : posmakować ich potraw, pozwiedzać,napić się soku dopiero co wyciśniętego z pomarańczy Przelot, noclegi, podróże po Maroku, wycieczki (wyjazd bez biura podróży, więcej czasu na zwiedzanie i taniej !) Hotel w Marrakeszu **** - na 7 dni podczas pobytu za pół ceny. czas 10-15 dni
  • witam, szukam towarzyszki na wyjazd do Egiptu...koniec lutego, wylot Katowice ja - kobieta 37 lat,
  • witam! poszukuje towarzyszki na wyjazd gdzieś gdzie jest ciepło na 14 dni (chętnie opcja 7+7) K40+
  • Mamy jeszcze 6 wolnych miejsc na wyjazd zorganizowany grupy. Grupa zorganizowana / liczy już 36 osób !! / zaprasza na wyjazd do Bawarii. Grupa to osoby dorosłe, małżeństwa i osoby pojedyncze ( single ) Uczestnicy to osoby o wysokiej kulturze osobistej / + 35 i ...troszkę więcej Termin wyjazdu: 06.10 - 13.10.2012 Miejsce zbiórki / wyjazdu: Poznań Wyjazd potwierdzony !!! Bliższe szczegóły tj, program oraz warunki - prześlemy osobom zainteresowanym ( poważnie ) na adres meilowy Kontak...
  • Lubię wyjeżdżać na święta na ok.tydzień-10 dni. Jest ktoś chętny teraz na Wielkanoc? Lub weekend majowy?
  • Czesc Planuję szybki wyjazd gdzieś na mazury lub jakieś jeziorko i szukam chętnych osób na taki wyjazd. Termin wyjazdu 31 lipiec i powrót 03-05 sierpień Może być to jedno miejsce lub "objazdówka", wszystko do ustalenia ;) Jestem 35 latkiem z Łodzi. tel. 502 839 309 (sms lub tel.)
  • Witam Mam zaplanowany urlop od 12 do 21 czerwca. Niestety moją towarzyszka podróży nie dostała wolnego w pracy więc szukam jakiejś dobrej alternatywy na wyjazd odpoczynek i zabawę :D Więc: -gdzie szczerze to każda dobra propozycja jest brana pod uwagę. Mogę pojechać na wycieczkę ze zwiedzaniem, wypoczynek lub znaleźć tani lot i wybrać się z "plecakiem". Mogę spróbować czegoś nowego w życiu jak kite czy nurkowanie -cena chmm raczej last choć są takie zakątki na świecie wartę poświęce...
  • No cóż jestem sama i bardzo chciałabym poznać koleżankę wiek 45-55 lat z wielkopolski na wspólne wyjazdy ale nie tylko,jestem normalną osobą z poczuciem humoru,bezkonfliktowa,ugodowa,lubię plażowanie,zwiedzanie i lubię się bawić ,ale bez szaleństwa.Marze o sylwestrze tam gdzie jest ciepło ,myślałam nawet o połączeniu świąt i sylwestra .Jeśli jest ktoś z danego rejonu to czekam z niecierpliwością ,pozdrawiam wszystkich poszukujących
  • jestem z Sosnowca, szukam koleżanki na wspólne wyjazdy zagraniczne, mam 48 lat do niedawna podrózowałam z synami a teraz nie mam z kim :). Interesują mnie kraje arabskie, afrykanskie , Indie, Kenai, Egipt, Jordania w okresie raczej wakacyjnym
  • poszukuję bezproblemowych osób chętnych na wyjazd w terminie od 22.04. - ok 9.05.2011. kierunek do ustalenia.
  • Koniecznie muszę gdzieś wyjechać na kilka dni. Moje koleżanki albo nie mają za co, albo urlopu brak albo remontują mieszkanie. A wiadomo w dwie zawsze raźniej no i do jedynki dopłacać nie trzeba. Kierunek raczej obojętny. Ponieważ mam już zaplanowany urlop w późniejszym terminie też nie chciałabym by wyjazd był za drogi. Samolotem lub autokarem, jest mi wszystko jedno. Termin od 25 maja a przyjazd do 7.06. ewentualnie po 10 czerwca ale musze być w domu do 21 czerwca. Mam czterdzieści kilka la...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się