Forum Aktualności i Media Telekceważeni
ZMIEŃ
      zablokowany

zablokowany

(11 wyników)
    • Witam mam problem często dzwonią do mnie jakieś numery zastrzeżone ja ich nie odbieram ale strasznie zawracają głowę? czy jest jakaś możliwość aby telefon je odrzucał? tak aby dzwoniący miał informację że takich numerów nie odbieram pozdrawiam
    • Inni tak nie dostają...ja nie wiem co sie dzieje-jak tylko włączę tel. rano to najpierw przychodzi mi 18 i w górę reklam!Zwarjować można. Co robić????Pomóżcie:(
    • Witam, w mojej umowie z operatorem widnieje punkt [b]miesięczny limit należności[/b] określony na 240 złotych. Zastanawiam się co on oznacza ponieważ miałem raz fakturę na 903 złote. Miałem żal do operatora, że nie poinformował mnie wcześniej, że przekroczyłem kwotę zobowiązania o tak znaczną sumę (normalna faktura to 60 złotych). Czy przysługuje mi prawo do reklamacji czy zwrotu moich pieniędzy? Następnie czy sprawę kierować do operatora czy do UKE czy na drogę sądowa? Sprawa na dn...
    • Mam pytanie nie znam odpowiedzi.Posiadam cztery numery u operatora Play.Umowy zawierane w różnych latach,miesiącach i dniach.Poniewaz z numerów tych korzystają moi znajomi.Operator połączył wszystkie faktury w jedną,powstał wówczas spory rachunek z wyznaczoną jedną datą opłaty.Sprawiło to spore niedogodności w oplatach.Nie wszystkim data powiedzmy 17 każdego miesiąca odpowiada.Nie zgadzałem się na jedną fakturę dla wszystkich moich numerów.Miesiąc temu czyli za wrzesniową faktu...
    • Witam, * prosze przeczytac moje "wypociny" do konca poniewaz ta sytuacja troche rozni sie od innych a pod koniec jest druga bardzo istotna dla mnie sprawa. Jakis czas temu dostalem pismo z wezwaniem do zaplaty kwoty lacznej ponad 2tys. w ciagu 5ciu dni bo inaczej zostane wpisany do krajowego rejestru dluznikow. Domyslam sie ze chodzi tutaj o kare za zerwanie umowy ale nic do mnie nie doszlo listem poleconym o owym fakcie tylko zalegle rachunki ale rowniez zadnych listow poleconych. ...
    • posiadam telefon na abonament od 17/01/10. Pomijam fakt, że poprzedni właściciel tego numeru narobił długów w banakch i teraz ja dostaję albo telefony albo smsy do wierzycieli, ale dostaję też spam w postaci sms premium. Czy jest możliwość aby taki spam nie przychodził od mnie, czy można w jakiś sposób "zmusić" operatora, aby różnego rodzaju serwisy nie wysyłały do mnie swoich "ofert"
    • Witam. Od jakiegos czasu TPSA wprowadzila rozne swoje filtry, majace niby chronic przez bootnetami i podobnym zagrozeniem. Pomysl szczytyny, ale... Przy okazji odciela uzytkownikow neostrady od roznych stron, np. www.gimp.org, skad mozna bylo pobrac open sourcowe oprogramowanie do edycji grafiki. Mniejsza o to. Ich infolinia tlumaczy, ze strony te stanowia zagrozenie i dlatego blokuja dostep. Oczywiscie to bzdura. Co ciekawe te "niebezpieczne" strony udostepniaja poprzez wlasny serwer p...
    • Witam Ja równierz dałem naciągnąć sie Erze na SMS-y - chciałem wygrać mercedesa... W pierwszym smsie napisali że koszt wynosi 4,88 zł z vatem, ale w następnych już nie pisali i myślałem że będą liczyć tyle co za zwykłego smsa - skoro nie napisali ile. Otóż nie - liczyli za wszystkie 4,88 - naciągneli mnie na 1300 zł - miałem czas i pomocników do udzielenia odpowiedzi.Przestrzegam innych! Naciągają przeważnie posiadaczy telefonów firmowych - mają trochę gorszą pozycje procesową - wg UK...
    • [b]Jak zablokować nr 74500? [/b]Z ciekawości wysłałem pustego SMS-a na bezpłatny 8043. Od tego czasu otrzymuję po kilka SMS-ów dziennie zachęcających do loterii "Pusty SMS". Przeczytałem pobieżnie regulamin loterii, aby uzyskać informację jak zrezygnować z uczestnictwa (pkt. 21 regulaminu). Niestety pomimo kilkukrotnego wysłania SMS-a o treści "STOP" na bezpłatny 8043, niechciane SMS-y z 74500 dalej przychodzą. Napisałem również do operatora o zablokowanie tego nr z uwagi na UPO...
    • Plusikowe istnieje tylko w teorii- nie w praktyce.Numer do Halhasch ciagle zajety! Zero informacji z Plusa jak i z H&h! Konsultancji kłamia bezczelnie klienta - ze niby jesli zamawiam na tzw odległosc czyli przez sklep internetowy telefon na abonament to plusikowe jest po 25 dniach! niestety podpisujac umowe podpisuje aneks na ktorym wyraznie pisze jak równiez na stronie plusa i w ich regulaminie ze plusikowe ma byc do 25 dni od podpisania umowy!!! Dzwoniac na infolinie ma sie wrazenie ze dzw...
    • witam serdecznie:moj horror z era nie trwal 6 lat jak mogloby sie wydawac:)(tyle lat bylem zwiazany z nimi umowa)-lecz zaczal sie przed swietami:(18.11 zagubilem karte niezabezpieczona pinem-aktywna, wiec nie musze chyba tlumaczyc:)na szczescie w miare szybko zorientowalem sie o swojej gafie i po pol godz.zadzwonilem do biura oa.w celuy zablokowania karty-procedura standardowa:weryfikacja danych-konsultantka po wszelkich formalnosciach zapewnila mnie o zablokowaniu karty/wiec temat wg m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się