Dodaj do ulubionych

Plus - plusikowe , bezprawna blokada

25.03.11, 13:50
Plusikowe istnieje tylko w teorii- nie w praktyce.Numer do Halhasch ciagle zajety! Zero informacji z Plusa jak i z H&h! Konsultancji kłamia bezczelnie klienta - ze niby jesli zamawiam na tzw odległosc czyli przez sklep internetowy telefon na abonament to plusikowe jest po 25 dniach! niestety podpisujac umowe podpisuje aneks na ktorym wyraznie pisze jak równiez na stronie plusa i w ich regulaminie ze plusikowe ma byc do 25 dni od podpisania umowy!!! Dzwoniac na infolinie ma sie wrazenie ze dzwonimy do szpitala psychiatrycznego nie do duzej firmy, na zadanie połaczenia z kompetentna osoba -słyszymy lekcewazaca odpowiedze ze takowych nie ma lub sa zajeci!!Podpisałem umowe w dn 2ego marca.Jak sprawdziłem na intenecie nie jestem ododobnionym przypadkiem który nie otrzymał plusikowego, ci co otrzymali nieliczni zreszta kody okazało sie ze moga wsadzic sobie je w.....bo przy bankomatach wyskakuje ze nie ma takiej transakcjii i nalezy zgłosic sie do plusa,plus odsyła do halhasch a jedyny kontakt z ta firma to telefon wiecznie zajety- co jest dziwne bo mozna tam dzwonic 7 dni w tygodniu o roznych porach i ciagle zajety! -22 574 0701
To nie koniec moich problemów z ta tzw firma! w lutym podpisałem z nimi umowe -zakup ze sklepu internetowego plusa , wymagali kaucji , wiec firma kurierska TNT przywozac mi umowe, aparat , dokumenty dała mi pokwitowanie wpłaty przez mnie kaucji w wys 760zl kaucje przeznaczyłem na poczet przyszłych naleznych abonamentow - tak było w przypadku rowniez pozostałych 3 umów zawartych .
czyli plus zainkasował ode mnie ponad 3200 na poczet przyszłego abonamentu- zaznaczyłem to w pozycji w jaki sposob chce dysponowac ta kaucja, mam potwierdzenia wpłaty firmie kureierskiej TNT kaucji a po 2 tygodniach zablokowano mi wszystkie 4 numery! Dodam ze w ubiegły piatek próbowałem zadzwonic na pogotowie co okazało sie niemozliwe, złozyłem skarge na plusa .Bo od 4 tyg dzwonie ze stacjonarki codziennie i słysze bajke- ze oni w systemie nie widza kaucji, pozniej ze widza ale to windykacja zablokowała i znimi trzeba rozmawiac, rozmawiam z windykacja i kaza mi isc jakiegokolwiek salonu plusa aby tamci wysłali faxem potwierdzenia wpłaty kaucji firmie TNT , fax wysłany ponad 2 tyg temu , a telefony nadal zablokowane ,
co dziwnie 3 tyg temu miałem blokade na połaczenia wychodzace tylko z 2 paratów , złozylem skarge a oni9 zablokowali te 2 aparaty obustronnie juz w trakcie skargi!
z 2 pozostałych aparatow nawet nie zdazyłem zadzwonic bo po włozeniu karty otrzymałem wiadomosc ze- mam wpłacic kaucje 150zl na pozcet przyszłego abonamentu.
TO CHYBA JAKIS ZART?!!!!
nie dzwoniłem na zadne o700, itp nie wisiałem na intenecie, nie dzwoniłem bez opamietania wiec jakim prawem plus tak sie zachował?
ile mam czekac na łaskawe odblokowanie moich 4 numerów?
i aby zobaczyli z ze maja ode mnie na swoim koncie 3200? !!!
kiedy łąskawie tez racza udostepnic plusikowe a przysługuje mi 600zl ?!!!

Do wypłaty Plusikowego będziesz potrzebował kodu referencyjnego i kodu PIN:
Kod referencyjny otrzymasz SMS-em w ciągu 48 godzin od aktywacji numeru lub od momentu podpisania Umowy. Kod referencyjny zostanie przesłany na numer, na który została podpisana umowa.
Jeśli podpisałeś lub przedłużyłeś umowę podczas rozmowy telefonicznej z Konsultantem lub za pośrednictwem Sklepu Internetowego Plus - otrzymasz SMS z kodem referencyjnym w ciągu 25 dni od momentu podpisania umow
Obserwuj wątek
    • allegrowiczkalodz Re: Plus - plusikowe , bezprawna blokada 25.03.11, 13:57
      www.halcash.pl/contact.php
      mimo ze mieszkam przy tej tzw firmie na ul. Wysokiej takowej firmy nie ma!!!
      dzis sprawdziłem udajac sie tam !!!

Adres
      HalCash C.E.E. Sp. z o.o.
      ul.Wysoka 9
      90-023 Lodź
    • allegrowiczkalodz Re: Plus - plusikowe , bezprawna blokada 25.03.11, 14:10
      22 852 20 44

22 853 03 66

to sa numery do Warszawy do firmy halcash i nikt nie odbiera
    • allegrowiczkalodz Re: Plus - plusikowe , bezprawna blokada 25.03.11, 16:16
      najlepsze jest to ze -----
      firmę halcasch poszukują juz komornicy pod ww adresem, dodam ze zwineli sie z ul.Wysokiej juz w ub roku !!!
      poszukuja jej tez firmy róznego rodzaju ktore miały z nia do czynienia.
      mnie nie interesuje ze plus podjał sie wspołpracy z tak firma bo z plusem podpisałem umowe w której wyraznie pisze bezlik rozmow-plusikowe i z tego plus ma za zadnie i obowiazek sie wywiazac wobec klienta takiego jak ja czy inni skoro sami zadaja przestrzegania umów
      • Gość: bl Re: Plus - plusikowe , bezprawna blokada IP: *.nplay.net.pl 27.03.11, 22:27
        Smutne, że coraz więcej firm obniża jakość. Promocja plusa też nie jest korzystna.

Co do Twoich problemów:
        1. Zapytaj operatora na jakich zasadach funkcjonuje u niego instytucja kaucji. Często można nią dysponować, np. przeznaczyć na pokrycie rachunków, po określonym czasie (np. 3-6 miesięcy) od wpłaty.
        2. Złóż do operatora reklamację w jednej i drugiej sprawie.

• Gość: marta Re: Plus - plusikowe , bezprawna blokada IP: *.tktelekom.pl 16.04.11, 12:27
      Reklamować , reklamować i jeszcze raz reklamować !!!!!
      reklamowałam i wskórałam, plusikowe odebrałam :)))
    • Gość: kris Re: Plus - plusikowe , bezprawna blokada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 16:31
      plus gsm to syf. Po podpisaniu umowy mają w dupie człowieka. Probowalem kupic abonamnet przez internet. trzymali w niepewnosci 5 dni, po czym dali kaucje. Smieszne. Weryfikacja powinna trwać góra kilka godzin. Najpierw chcą dokumenty drogą elektroniczną, wkładasz w to sporo pracy , skanowanie, formularz, setki liter, by po kilku dniach dostać kaucje. Jakis gej w dziale aktywacji albo baba co ma aktualnie okres z racji widzi mi się daje strzał miedzy oczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka