Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(58 wyników)
    • nie wiem czy zainteresowani kupnem mieszkania w tej okolicy wiedzą ale wszyscy inwestorzy napotykaja na ten sam problem - niskie wody gruntowe pod całkiem silnym cisnieniem. Oznacza to, że przy polskim standardzie budownictwa, za kilka lat bedziecie mieć problem z woda w piwnicach i garazach. Zresztą niektórzy nie beda musieli czekać kilku lat, bo w jednym z oddanych w zeszłym roku budynków juz dzisiaj lokatorzy mają pół metra wody w garażu. Wiec zastanowcie się nad kupnem mieszka...
    • Czy zagląda na forum ktoś, kto interesuje się tą inwestycją???? Szukam potencjalnych przyszłych sąsiadów!!!
    • Czy są na forum osoby zainteresowane kupnem mieszkania od Asbudu? Podzielcie się swoimi wrażeniami!!! Ja waham się, czy w to wchodzić...
    • A przynajmniej oddzielne forum dla miłosników skoków narciarskich i Małysza - zapychają cały sport. Plizzzzzzz
    • Witam, Poszukuję osób ,które są zainteresowane powyższą inwestycja przy ul. Bluszczańskiej.Obecnie mam zarezerwowane mieszkanie , i oczekuję na draft umowy przedwstępnej.Jak wiadomo budowa dopiero rusza (dziura w ziemi),więc jest możliwość przyciśnięcia developera i zejścia z ceny a najłatwiej zrobić to grupowo.APM musi przedstawić w BRE prognozy na sprzedaż,więc mieszkania z pierwszych 3 budynków będzie można kupić promocyjnie-bo inaczej nie wystartują w ogóle. Zainteresowanych proszę o ...
    • Drodzy Sąsiedzi, forum jest adresowane do osób mieszkających już w budynku przy ul. Obwodowej jak i do osób zainteresowanych nabyciem tu mieszkania. Proszę, piszmy tu o naszych bolączkach oraz tym co nas cieszy.
    • Chciałbym by ten wątek był źródłem wiedzy na temat tej inwestycji. Jeśli jest ktoś, kto już wykupił tam mieszkanie, zamierza to uczynić lub zrezygnował z niego z pewnych powodów niech się wpisuje. Warto czy nie warto kupować tam mieszkanie? Jak to oceniają Ci którzy to uczynili lub zrezygnowali?
    • Przedmiotem aukcji jest cesja praw do przedwstępnej umowy sprzedaży mieszkania w inwestycji TRITONPARK przy ulicy Grójeckiej w Warszawie. Powierzchnia: 50,57 m2 Loggia 6,25 m2 Kierunek: zachodni Bardzo wysoki standard wykończenia: drewniane okna na całej wysokości lokalu, wysokość 2,82 m, wykończenie klatek schodowych w kamieniu, ochrona, duża powierzchnia terenów zielonych na dziedzińcu. Możliwość dokupienia miejsca parkingowego w garażu podziemnym w cenie 39 000 pln. Termin r...
    • Szukam osób, które zakupiły mieszkania w nowym etapie Ogrodów Jerozolimskich budowanych przez firmę Sobpol. Zastanawiam się nad zakupem mieszkania właśnie w tej inwestycji. Nie pytam o głośność czy okolicę - jak jest każdy widzi - raczej o wiarygodność dewelopera i o to jak załatwia się z nim formalności. Dzięki wielkie za każdą informację!
    • Dziękuję wszystkim, którzy przesłali namiary na nowe inwestycje w Wawrze. Z powodu jednak wysokich cen segmentów, zdecydowaliśmy kupić ziemię i samemu się pobudować. Niestety niewiele jest małych działek i dlatego też szukamy wspólnika do zakupu większej działki (nas interesuje do 800 m kw), którą będzie można podzielić. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy. Dziękuję.
    • Czy ktoś zna firmę Pyzel Developers, która przymierza się do budowy osiedla bliźniaków w Józefosławiu? Czy ktoś kupił już coś od tej firmy i jak jest z rzetelnością wykonawstwa?
    • kupie mieszkanie 2pokojowe, bezposrednio, nie w wiezowcu, nie parter, z kuchnia + AGD oraz miejscem parkingowym najlepiej Bemowo
    • Jestem zainteresowany inwestycją realizowana przez Agorę SA przy ul Przy Agorze 15, jesli wiecie cos na ten temat dzieki
    • Czy jest ktoś zainteresowany kupnem mieszkanie na tym osiedlu ? Właśnie wzięliśmy wzór umowy i szukamy innych zainteresowanych zakupem tam mieszkania. Pozdrawiam, Jade
    • zainteresowanych proszę o maila nika24b@gazeta.pl
    • Proszę poradźcie, czy mam szansę na odzyskanie zaliczki, na rezerwację mieszkania, nie mam podpisanej umowy, na szczęście...
    • Jestem lokatorką V etapu przy Wale Miedzeszyńskim. Wiem od przyjaciół z IV etapu o wielu kłopatach (prawidłowy odbiór przez gminę, prawidłowe akty notarialne, współpraca z firmą Vector itp.) jakie mieli i niestety nadal mają przy załatwianiu spraw formalnych z firmą Aardom. Spodziewam się (niestety jestem pewna), że mieszkańcy naszego etapu - V będą mieli podobne jak nie gorsze kłopoty. Poszukuję wiec kontaktu z wszystkimi lokatorami zainteresowanymi współpracą w tej sprawie. Pr...
    • Witam, Czy ktoś z Państwa podpisał umowę rezerwacyjną z tym nowym developerem? Czy ktoś wie w jakiej odległości od inwestycji będzie przebiegać Bora Komorowskiego?
    • mieszkanie 3 pokojowe ok 55 m kw z balkonem cena do 250 000 zlotych
    • wszyscy na tym forum mowia, jak cena spadnie o 10% bede zainteresowany kupnem mieszkania; zdaje sie ze ta idee podchwycili posrednicy nieruchomosci i w efekcie od jakiegos czasu obserwowac mozna ... sztuczne podbijane cen w ofertach; dotyczy to rowniez mieszkani ktore wisza niesprzedane od wielu m-cy a wiec moze zamiast procentow rozmawiajmy o konkretnych cenach w pln?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna