zdrada

(20 wyników)
  • Zdrada(11)

[b]sygnifikator mojej koleżanki B - 10 mieczy[/b][/b] - jest przybita tym co znalazła w komórce męża oraz tym co przeczytała w jego mailach [b]sygnifikator jej męża R[/b] - 5 mieczy - niepewny zdradliwy niespokojnynieszczery oszukańczy wstosunku do swojej rodziny ale i nie wie co go czeka na kolacji przy świecach na którą zaprosiła go jego żona [b]stosunek B do R - 3 monety[/b] - jeszcze przyjacielskie chce rozmowy i wyjaśnienia całej sytuacji (jak mówi puknięcie mu wybaczy ale zakochania...
  • w sumie spotkalam sie juz z takimi interepetacjami, ze wisielec jako ta trzecia osoba w zw. lale jakos dziwnie, nie dokonca rozumiem te karte tu. TO kim jest ten wisielec,zdradzjącym, zdradzanym? sama zdrada? nie psuhe mi :/
  • Witajcie, mam pytanie, które karty Tarota mówią o zdradzie? Będę wdzieczna za podpowiedź.
  • 5 mieczy,Rycerz buław,2 pucharów,Kapłanka Na moje oko tak,mówią o potajemnych spotkaniach,o ukrywanej kobiecie,o nieszczerości i oszustwie(5 mieczy)
  • Czy w życiu pana X jest kobieta,którą ukrywa przed swoją partnerką/czy ją zdradza? [b]4 mieczy,Kapłanka,5 monet,Paź monet,Księżyc[/b] Moim zdaniem zdrady jako takiej nie ma,ale kobieta ,którą ukrywa jest.Mówi o tym Kapłanka.Mają ze sobą raczej marny kontakt,spotkań chyba nie ma.Wydaje mi się,że to jest znajomość internetowa.I wszystko sprowadza się do myśli,marzeń,wyobrażeń,nie do kontaktu fizycznego. Jestem ciekawa waszego zdania.Pozdrawiam.
  • Miałam pytanie do kart - wrozylam swojej kolezance 1. Czy jej maz bedzie chcial do niej wrocic? KOCHANKOWIE,SLONCE,ARCYKAPLAN 2.Czy bedzie zalowal zdrady? GLUPIEC,GWIAZDA,WISIELEC Co sadzicie? Jak dla mnie to owszem bedzie chcial do niej wrocic i bedzie zalowal zdrady,ale to dopiero po jakims czasie,dluzszym czasie..
  • Zdrada(9)

Stawiałam sobie 3 karty na pytanie"Czy partner bedzie mi wierny na wyjezdzie?"Dodam tylko,ze pojechał na wycieczkę zagraniczną,ze nie jestesmy w zwykłem zwiazku,ja mam męza,on jest wolną osobą.Od jakiegos czasu staram sie dogac swoje sprawy,wszystko skłania sie do decyzji,zeby byc z nim,jednak na tą chwilę nie ejstesmy jeszcze w typowym zwiazku,w sensie,ze razem mieszkamy.Teraz wyjechał i prawdę mowiac obawiam sie tego wyjazdu,czy faktycznie jego uczucie jest tak silne,ze sie op...
  • Witam serdecznie, czy mogłabym poprosić o interpretacje czy mój partner mnie zdradza? Wyszło mi 5 kielichów, księzyc, kochankowie. Bardzo proszę o pomoc, będę wdzięczna.
  • Dobry Wieczór. Uprzejmie proszę o pomoc w interpretacji poniższego rozkładu: 1. Tło problemu - 2 denary (4 denary) Pan ma okazje zdrady, prawdopodobnie ma w środowisku zawodowym, możliwe, że chodzi tu o jego była kochanką, z którą kiedyś miał romans w pracy? 2. Czy odbywa stosunki seksualne z inną kobietą? - 4 buławy (10kijów) Z jednej strony wygląda mi to tak, jakby do czasu do czasu miewał przygodne "skoki w bok" z różnymi kobietami ale te 10 kijów daje mi też do myślenia, że obecnie j...
  • Czasami zastanawiam sie jakie jest moje przeznaczenie? Dlaczego moje doswiadczenia sa takie a nie inne i do czego one prowadza? Postanowilam wiec rozlozyc rozklad "Przeznaczenie" aby sie tego dowiedziec.. 1. Obecna sytuacja- królowa kielichów- a wiec jestem kobieta nie do konca spelniona... 2. Przeszłosc ktora wplywa na obecny moj stan- głupiec- naiwnosc i wiara w dobre intencje innych przez ktore nieraz czulam bol i rozczarowanie, słomiany zapał, brak konsekwencji w dzialaniu, szybkie w...
  • Zapytalam kart dzisiaj jaka karta odpowiada na pytanie ze ten ktos mnie wlasnie kocha tak jak tego potrzebuje i karty pokazaly mi w tej roli 8 monet.... dziwne ale daly mi w tym momencie wskazowke na to ze milosc o ktora mi chodzi wyrosnie na niwie wspolnych doswiadczen i przyjazni Na pytanie jaka karta mowi mi o zdradzie wyszla mi 10 monet. Bylam tym zdziwiona ale 10 odpowiada za szczescie ale nie uczuciowe, niby fajna karta jednak obraz na niej przedstawiony ukazuje ludzi ktorych st...
  • Witajcie.Chciałabym prosić was o wróżbę,dot. mojego małżeństwa,a konkretniej-czy mój mąż spotyka się/pisze z jakąś kobietą o której nie wiem,w wiadomym celu.Podejrzewam go to już od dłuższego czasu,ale nie jestem pewna na 100%.Do tego wszystkiego,nasze małżeństwo pzrechodzi chyba kryzys,bo nie umiemy się ze sobą porozumieć,a właściwie,to ja wciąż wychodzę z inicjatywą rozmowy,spaceru,zrobienia czegokolwiek razem,ale moje starania najczęściej nie skutkują.Więc już sama nie wiem co mam zr...
  • Moja przyjaciółka podejrzewa że mąz ja zdradza - przez przypadek znalazła zdjęcie w komórce ( idiota podpisał że jest to zdjęcie motoru i ona chcąc obajrzec co mąż chce kupić otworzyła mmsa a tam panienka tylko w wianku na glowie :)) Zaczęła drążyć szukać i przeglądac pocztę i znalazła - chce sie jednak upewnić czy mąż ja zdradził - ale przede wszystkim czy sie nie daj Boże nie zakochał [b]Powiedzcie mi jaki rozkład jej położyć[/b] - bo na zdrade jakoś znaleźć nie mogę
  • Kochane wróżki bardzo proszę o pomoc.Znalazłam u swojego chłopaka coś co ewidentnie wskazuje na zdradę-z mojego punktu widzenia.Jednak on się wypiera i obstaje przy swojej wersji wydarzeń.Nie mam pojęcia czy mówi prawdę,nie chcę go skreślać,ale również nie bedę żyć z kimś kto "robi mnie w balona".Niech któraś z was zajrzy w karty i napisze mi jak one to widzą.a góry serdecznie dziekuję i pozdrawiam serdecznie.Dzięki za to,że jestescie.Ja jestem numerologiczną 1(byk)on 9(bliznięta)
  • Dziewczyny, jeszcze rok temu cieszyłam się i kibicowałyście mojej nowej znajomości. Zapowiadało się naprawdę fajnie, mimo że mieszkamy daleko od siebie. Ten rok związku pokazał nasze wady , ale generalnie było dobrze. Wydawało mi się, że mnie kocha i chce ze mną być, tak deklarował przynajmniej do..... poprzedniego weekendu. Miał przyjechac ,wymigał się w dziwny sposób, potem przez 4 dni miał wyłączony tel. pisałam sms, więc wiem , że włączał i wyłaczał a mi powiedział, i to jes...
  • 1*******4 2*7*8*9*5 3*******6 1,2,3-on, jego mysli i uczucia w tym związku 7,8,9- obecna sytuacja 4,5,6-ona, jej mysli i uczucia w tym związku 1,2,3- demon, wieża odwrócona, giermek denarów. Jego uczucia nie są głębokie. Mysli nawet o zdradzie partnerki albo o rozstaniu. 7,8,9- sąd, sprawiedliwość odwrócona, 10 kielichów odwrócona- rychłe rozstanie, brak miłości 4,5,6- rycerz denarów odwrócony, 9 denarów odwrócona, as buław- kłopoty materialne, pczucie krzywdy i wykorzystan...
  • paz monet + krolowa monet + Rycerz Kielichow -- Glupiec ----- myslicie ze te karty moga oznaczac zdrade? w sensie, ze Pan spotyka sie z jakas inna dziewczyna(spedza czas - romansuje na boku itp)? niewiem czy glupiec to oznaka ze NOwa znsjomosc jakas czy... "jetes glupcem zadajac to pytanie kartom" heh..
  • Najchetniej poprosilabym o wrozbe-ale zdaje sie mam jeszcze za malo postow. W zwiazku z tym poprosilabym o wyciagniecie kart-oczywiscie sama postaram sie zinterpretowac. Mam pytanie o zwiazek,ale ja chyba troche zbyt emocjonalnie podchodze do tematu.w stanie takich wzburzen karty sa najczesciej odzwierciedleniem moich uczuc. Czy ktos moglby wyciagnac dla mnie karty -czy on byl (czy jest w tej chwili)mi wierny? Niestety,nie znam zadnego rozkladu na wiernosc-moze tajna kieszen,ale czy ...
  • Postawiłam karty rozkład Mars i Wenus i na pytanie Co dzieli małżonków (małżeństwo przeżywa mały kryzys) wyszedł mi paź buław i księżyc - w pierwszej chwili pomyślałam że pani miała - lub ma romans bo paź + księżyc to zdrada albo mąż podejrzewa ją o zdradę. A co wy na to?
  • Witam. Parę miesięcy temu zrobiłam tajną kieszeń mężowi, na 12-stym miejscu "Co ukrywa" wyszedł DIABEŁ, a na 13-stym co powoduje, że musi ukrywać wyszła "MOC". Były różne opinie dotyczące karty MOC ale żadna trafna. Po paru miesiącach okazało się, że mnie zdradzał! Idealnie DIABEŁ - MOC, to takie oczywiste. To taka szkółka na własnym doświadczeniu:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się