zdrada

(23 wyniki)
  • Szef, dolewający wódki jasno daje do zrozumienia pracownikom, że nie obowiązują żadne zasady. I tak rano w basenie pływają majtki pani Ani, a planujący ślub kierownik marketingu budzi się w łóżku pani Kasi, która miesiąc temu wyszła za mąż. zdrowie.onet.pl/psychologia/zdrada-na-imprezie-integracyjnej,1,4876826,artykul.html
  • To piekielnie trudne, ale przecież możliwe.
  • Poczytajcie fora, popatrzcie do czego służy czat. Czy to tylko niewinne pogaduszki, czy jednak krucha bariera jest łatwo i często przekraczana? Gdy temat intymności jest przekraczany, gdy atmosfera robi się różowa. Czy to tylko zabawa, czy może wstęp do wirtualnego flirtu? Czy jest to zdrada, nie fizyczna, ale jednak w jakimś sensie potrzeba otworzenia się przed obcym? Jak to postrzegacie?
  • Najpierw byłam zdradzaną żoną, potem sama zostałam kochanką. Poznałam obie strony zakazanej miłości. I choć zdarzały się bolesne chwile, niczego nie żałuję. zdrowie.onet.pl/psychologia/zdrada-wszystkie-znaki-ostrzegawcze,1,4191751,artykul.html
  • Wakacyjna znajomość, a nawet krótki romans, to przeżycia, którym sprzyja lato. O tym Polacy są przekonani. A jakie jest ich zdanie na temat wakacyjnej zdrady? Większość, bo aż 52 proc. ankietowanych przez Instytut Badani Opinii RMF FM uważa, że latem zdrady zdarzają się najczęściej. Niewątpliwie pora roku, która jest najlepszym czasem na zawieranie nowych znajomości, a często także na nawiązywanie przelotnych romansów, jednocześnie sprzyja zdradzie partnera. Polacy nie są jednak w...
  • Zdradzają jedni i drudzy. Mężczyźni nieco częściej, kobiety w bardziej wyrafinowany sposób. Nie jesteśmy istotami monogamicznymi, taka jest nasza biologiczna natura - wynika z opinii specjalistów. kobieta.interia.pl/news?inf=724035
  • ot tak z życia wzięte.... jest sobie para, mają staż 10 letni....On robi kariere ona raczej w domu plus robienie rzeczy nader nieużytecznej a mianowicie pisanie doktoratu z dziedziny też bezużytecznej bo filozofii....Ona raczej typ naukowy i z upodobań i z wyglądu ale jemu zawsze podobały się takie babki....Regularnie współżyją a więc 2-3 razy w miesiącu musi być to niedziela...ale facet twierdzi, że to mu wystarcza jej nie... w skrytości nawet przed samą sobą ogląda się za jed...
  • Z pozoru wygląda to niewinnie - partnerka pochyla się nad monitorem i szybko pisze na klawiaturze. Widać, że coś intensywnie przeżywa. Niby nic niepokojącego... facet.interia.pl/seks/zwiazki/news/czy-cyberseks-to-zdrada,1272550,2627
  • Czy powinno się wybaczyć zdradę? W imię czego?
  • Dziś w tym tasiemcu "Na Wspólnej" była scena, w której pewna pani wygrzebała rozmowę swojego faceta z archiwum Gadu-Gadu. Flirtował tam z jakąś panną poznaną na czacie, pisał, że jest wolny jak wiatr i opisywał jaki to jest świetny w łóżku i, że może jej to pokazać na żywo. Kobieta poczuła się zdradzona, czy to zdrada?
  • 'Jednym z najbardziej oryginalnych adresów w sieci jest: www.seitensprung.alibi-profi.de. Portal specjalizuje się w wymyślaniu wiarygodnych alibi dla żonatych uwodzicieli lub uwodzicielek. Może spreparować sfingowane zaproszenie na kongres naukowy (99 euro) albo podstawić zaufaną osobę, która zadzwoni do domu z informacją o niespodziewanym spotkaniu służbowym (39 euro). Portal pomaga zacierać ślady w przypadku rezerwacji hotelu (99 euro). Cytat: "Rezerwując hotel na nasz adres, klient ma pewn...
  • W sondażach okazuje się, że ok. 70 proc. kobiet obawia się utraty partnera lub jego zdrady. Panie jednak nie są w tych obawach odosobnione. Podobne uczucia ogarniają coraz częściej także mężczyzn. Obawy te, w większości przypadków, nie są jednak uzasadnione. Raporty na temat zachowań seksualnych przeprowadzane w wielu krajach świadczą o tym, że dorośli ludzie wcale nie uprawiają seksu i nie zdradzają swoich partnerów tak często, jak się powszechnie sądzi. facet.interia.pl/seks/news?in...
  • - Czy zdradę można wybaczyć? - pyta Kamil, użytkownik naszego serwisu. - Kocham swoją dziewczynę, nie wyobrażam sobie bez niej życia, ale krew się we mnie burzy, gdy przypomnę sobie, co mi zrobiła... facet.interia.pl/news/zdradzila-ale-ja-ja-kocham,962857
  • Ufalam mezowi, dalam mu tyle wolnosci, ile to mozliwe. Chcialam, zeby byl szczesliwy, czul sie swobodny. Mamy male dziecko. Ostatnio oswiadczyl, ze ma w tym roku dwie tygodniowe delegecja - do polowy sierpnia i od 26 grudnia (2. dzien swiat). Wczoraj przypadkowo znalazlam kwitek z gazety- miesiac temu dal ogloszenie do gazety, ze zasponsoruje wakacje pani. Przyznal sie, ze te dwie delegacje to byly planowane wyjazdy z ta poznana przez ogloszenie osoba. On chce 'ratowac rodzine' i ...
  • motyla noga Tomka Mazura! moj znajomy zaprosil mnie na pepkowe z okazji narodzin syna. podczas imprezy, pod wplywem alkoholu zaczal swietowac wraz z kolezanka z pracy tete-a-tete w pokoju ze zgaszonym swiatlem. nakrylem ich przez przypadek wchodzac po plaszcz. caly weekend zastanawialem sie jak sie zachowac. do tej pory nie wiem - nie rozmawialem z nimi. dla mnie jest to o tyle niezrozumiale, poniewaz stracilem corke w listopadzie zeszlego roku i wiem, ze nikt inny nie zawroci...
  • Gdyby tak było, byłaby niezła jatka, a jaka powszechna panowałaby konspiracja :)
  • Nie naoczny ;) Załóżmy, że wiesz, jesteś pewny/pewna na 100%, że Twoja przyjaciółka zdradza Twojego przyjaciela. Wiesz, bo ona wcale się z tym nie kryje, można powiedzieć że bawi ją ten dodatkowy "związek". Twój przyjaciel jest nieświadomy tego, bo nie chce być świadomy lub wielka miłość zasłania mu oczy. Co robisz w takiej sytuacji? Nic, bo i tak to nic nie da, ona dalej będzie zdradzać (jak nie z tym to z innym), a on wszystko jej wybaczy i dalej świata poza nią nie będzie widzi...
  • Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? Syn na to: - Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spada...
  • Moja koleżanka zdradza męża. Metode ma niekonwecjonalną, sama się zreszta jej dopracowała. Więc robi to tak : wieczorem ok 22 -23 wychodzi po prostu z domu. Małżonek /starszy o 18 lat/ spi snem sprawiedliwym. Ona jedzie do kochanka i tam zostaje do 5:30 rano. Wraca do domu z ciepłymi bułeczkami u nawet jeśli mąz juz nie śpi, to zawsze sie cieszy, ze ona jest taka kochającą żoną i skoro świt leci dla niego po bułeczki. Chce dodać, ze ona lata po to pieczywko juz jakieś 3 lata. No c...
  • ...gdy zdradzi mąż,czy przyjaciel?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się