zdrada

(10 wyników)
  • Mąz przez dwa miesiące zdradzał mnie z kochanką.Od tego czasu minęlo już 2 lata a ja nadal nie potrafię o tym zapomnieć.Co powinnam zrobić?mąż żałuje(przynajmniej tak mówi)i zapewnia,że ta kobieta nic dla niego nie znaczy.Twierdzi,że to był ogromny błąd,że kocha tylko mnie.Nie mogę o tym zapomnieć.Pomimo jego starań i zapewnień o miłości boję się mu zaufać i przebaczyć to wszystko.Czy taki związek ma jeszcze sens?
  • zdrada..(60)

dlaczego zdradzacie? dlaczego ciągle gdzieś flirtujecie?? czy juz nie ma prawdziwych facetów???
  • co robić ? facet pisze z byłą chyba z rok, na moje przypuszczenia śmieje mi się w oczy, wysyła do lekarza, a ja swoje wiem, potrafię obserwować i wyciągać wnioski, robi to o tyle sprytnie, że ma anonimowe konto i czyści historię ale zachowuje się co najmniej dziwnie ,czuję się podle nie wiem "na czym stoję"
  • Co o tym myślicie?
  • No wlasnie panowie powiedzcie cos na ten temat tylko szczerze. Czym jest dla was zdrada ? Pozdrawiam
  • Miałem wziąć slub, podejrzewam, że moja narzeczona mnie zdradziła w graalu-byla zaproszona na wieczór panienski. Ona sie nie przyznaje, jak mam to sprawdzic. Pomózcie...
  • Miałem sie zenic z panną 2dzieci poszła na tance z kumpelą,dała dup po 2godz znajomośći.co mam teraz myslec.moze panie mi podpowiedzą,a nie jest to miss swiata,{nadwaga}.błagam,durnie nie piszcie.
  • Błagam Was pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mój mąż chyba mnie zdradza. Co mam robić. Proszę tylko o poważne rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dzień dobry, Czy ktoś wie, kto w naszym mieście przeprowadzić może analizę włosów. Chodzi jedynie o laboratoryjne stwierdzenie ich pochodzenia (człowiek czy zwierzę) i wydaniem stosownego oświadczenia bez szczegółowej analizy. Bardzo proszę o informacje.
  • Chciałam się z Wami drodzy forumowicze podzielić swoim doświadczeniem, które niestety niedawno dane mi było zdobyć, mianowicie... Poznałam mężczyznę, czarujący, inteligentny, niezwykle przystojny...ciężko było mu się oprzeć. Stało się zadurzyłam się w nim po uszy, jak to mówią. Twierdził, że i on zakochał się bez pamięci...Było cudownie...ale nie do końca, nie do końca, bo mam męża, z którym postanowiłam się rozstać...dla mojego ukochanego, nowego, czarującego przyjaciela. Tak też zostawiła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się