-
Panowie! pomocy ...Wczoraj zostalam "zastrzelona" otoz rozmawiajac z moim facetem dowiedzialam sie, ze gdyby w przyszlosci mial miec wieczor kawalerski, to wydalby na niego mega kase, spilby sie do nieprzytomosci i ..uwaga teraz bedzie najlepsze, przespal sie z jakas babka, zeby poraz ostatni zaznac innej kobiety..ja nie wiedzialam co o tym myslec, na poczatku myslalm ze zartuje, ale okazalosie, ze nie. co lepsze, nie rozumial, o co mi chodzi, w czym mamproblem... tlumaczyl sie tak, ze jesli ...
-
W XXI wieku Internet stał się dla nas drugim domem. Robimy w nim różne rzeczy - kupujemy, płacimy rachunki, oglądamy filmy, ale też nawiązujemy nowe znajomości - także te towarzyskie, czy erotyczne.
facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/news-zdrada-w-sieci-to-nie-grzech,nId,609749
No pewnie że nie jest, tak samo jak drobny flirt zakończony seksem oralnym - przecież i tak wracamy do naszych domów, partnerek i reszty codziennej nudy i ciągniemy ten wózek dalej. To taki mały relaks, zasłużony z re...
-
Postanowiłam napisać o swoim problemie na forum dla mnężczyzn. Może oni ze swojego punktu widzenia potrafią rozdryźć problem i mojego męża.
Jestem z mężem ponad 28 lat (23 po ślubie).Wyszłam za mąż z wielkiej miłości. Po 2 latach pierwsze dziecko, potem dłuuuugo przerwa... i druga córeczka. Byłam bardzo szczęśliwa w małżeństwie, ale od porodu drugiego dziecka moje małżeństwo zaczęło przechodzić kryzys. Mąż pracował w służbach mundurowych. Wiadomo,że tam nie stroni sie ani od alkoholu, ani ...
-
Mężatka z 4 letnim stażem, dwuletnie dziecko, związek oceniałabym na względnie szczęśliwy (sinusoida, jak to w życiu).
Niestety ostatnio zapomniałam się w pracy i zaczęłam flirtować z kolegą. Dużo po godzinach zostawaliśmy. Podczas jednej z takich 'nadgodzin" emocje poszły w górę (samej nie wiem jak) i zaczęliśmy się całować. Mój mąż się kapnął po sms'ach. Flirt skończony, ale drażni mnie kiedy mój mąż nazywa to zdradą. No wiadomo źle się stało, powiedziałam, że żałuję, ale to przecież nie ...
-
Czy jak zona przytyje 20 kilo ale nadal jest fajna zoną, ma ochotę na seks, jest dalej tak samo miła, ciepla, zabawna, a do tego urodzila super dziecko to mimo tego macie ochote zdradzac przez tę nadwagę? czy zalety inne niz cialo tu dzialają?
p.s. nie, nie jestem żoną która przytyła 20 kilo ;) ale kolezanka tak i wlasnie ma zagwozdkę bo podejrzewa ze maz ja zdradza a ja ich znam jako malzenstwo i tak dobranej pary nie znam.
-
zdradził - wyrzuciłam.
odbudowałam się - lepsza praca, mieszkanie, auto, znajomi imprezy. fajne nowe życie.
wrócił po 6 miesiącach(samotności bo zdrada jednorazowa). zrozumiał, że tylko mnie kocha, łzy w oczach itd. zrobi wszystko - zamieszka obok, żeby się nie narzucać a być blisko.
a mi się już nie chce - dobrze mi samej. brakuje tylko czasem tej codzienności - seksu, gotowania, wspólnej pracy, zakupów.
pytanie - DLACZEGO on chce wrócić - bo sobie świetnie poradziłam, bez ryku i scen. ...
-
Od kilku lat jestem mężatką. Nasze małżeństwo układa się dobrze, z małym wyjątkiem. Od ponad roku, co najmniej 2 razy w tygodniu uprawiam tzw. seks przez Internet. Zaczęło się niewinnie, z ciekawości. Teraz jednak zdarza się to bardzo często a ja czerpię z tego dużą przyjemność. Mój mąż nie wie o moim "hobby". Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad istotą mojego postępowania. Czy zdradzam męża?! Podpowiedzcie proszę, bo sama nie wiem co myśleć!
Chciałabym dowiedzieć się co sądzą na ten tem...
-
Jakiś wysyp tu ostatnio był wątków na ten temat...
w związku z tym moje pytanie:
czy laska, która ma męża (nie mają dzieci) i myśli intensywnie o innym ale nie doprowadza do żadnych interakcji fizycznych bo nie chce niszczyć swojej rodziny jest godna potępienia (że w ogóle myśli o innym i oszukuje męża) czy pochwały (bo nie daje upustu swoim instynktom i tych pragnień nie realizuje, nie chcąc niszczyć swojej rodziny)?
Bo czytając Wasze wypowiedzi w temacie zdrady jako takiej to już pogubi...
-
Zdraszją kobiety, mężczyźni - nie wszyscy. No właśnie - to jacy? Kiedy?
Z bacznej obserwacji tego, co dzieje się wokół mnie w związkach (partnerskich, małżeńskich, dłuższych i krótkich) wynika, że w końcu któreś zdradzi (jeśli nie oboje). Ludzie są pogubieni w uczuciach, czasem zdradzają ze swoimi eks, kombinują...
Mam kilka tez. Ciekawa jestem, czy sie zgodzicie:
1] Zdrada nie następuje od razu, do niej sie dojrzewa. Jak sie przekroczy jakąś granicę - do zdrady dojdzie. Czy człowiek p...
-
Czym dla Was jest? Od którego momentu zdrada jest zdradą, a kiedy to jeszcze
niewinna gra? Zdrada a wolność osobista? Czy stopniujecie zdradę (coś jest
poważniejsze niż coś innego)? :)
-
Witam!
Jestem studentką II roku Psychologii na Uniwersytecie Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie. W celach naukowo-edukacyjnych, przeprowadzam badanie dotyczące zdrady. Dlatego też stworzyłam ankietę, dzięki której możliwe będzie poznanie różnic w sposobie postrzegania zdrady przez mężczyzn oraz przez kobiety, a także pozyskanie wiedzy na temat głównych motywów niewierności wśród mężczyzn i kobiet.
Bardzo potrzebuję Waszej pomocy :) Będę niesamowicie wdzięczna, jeśli poświęcicie dosłown...
-
Takie słowo istnieje, ale co ono oznacza tak naprawę ?
-
Interesuje mnie opinia mężczyzn nt. zdrady. Czy oznacza tylko zło?
Czy mozna coś zyskać dzięki niej?
-
Do czegoś takiego, co oczywiste, nigdy nie powinieneś dopuścić. I to
bynajmniej nie dlatego, że moim zamiarem jest głoszenie tutaj
pogadnek moralnych w stylu: nie powinieneś lub jak mogłeś. Zostawiam
to guwernantkom i politykom.
Ja po prostu uważam, ze jak coś się robi, to powinno się to robić
dobrze. W przypadku zdrady zaś największym błędem jest dać się na
niej złapać. Bądźmy jednak wyrozumiali. Po pierwsze, przypadki
chodzą po ludziach, a błędy zdarzają się najlepszym. A ...
-
Jakie jest Wasze zdanie w tej materii?
-
No właśnie - jakie są warunki idealnej zdrady, tzn takiej w której są motylki,
adrenalina i przyjemność, ale nie ma potem bólu i cierpienia?
Wg mnie to:
1. Takie same oczekiwania obojga partnerów
2. Nie zakochanie się w sobie
3. Przyjaźń? - tu mam kłopot, bo jak do przyjaźni dorzuci się seks to mi
wychodzi raczej miłość niż romans, ale bez przyjaźni to trudno jakoś:)
4. Dyskrecja i myślenie dorzucam jako całkowicie oczywiste sprawy
A wy co sądzicie? Istnieje coś takiego jak zdrada i...
-
Podsłuchałam wczoraj w sklepie rozmowę dwóch totalnie narąbanych kolesi.
Panowie tłumaczyli, że po alkoholu, to nie ma zdrady, no bo po wódce to
wiadomo...Jak sie zaczęłam zastanawiać, to doszłam do wniosku, że może cos w
tym jest...No bo przecież jest coś takiego w kodeksie cywilnym jak wada
oświadczenia woli. Wadą jest między innymi czynnośc dokonana, gdy człowiek
nie znajduje sie w normalnym stanie psychicznym i fizycznym. Czyli pod
wpływem też...Dobrze kombinuję? Bo z prawem c...
-
oczywiscie pytam jak Panowie to postrzegaja i dlaczego w ogole tak
postepuja? zauwazylam, ze wiele tu watkow dotyczacych poligamii,
zdrady, zwiazkow na odleglosc, telefonicznych itd. Na co liczycie
utrzymujac taka znajomosc, co Wam to daje? Mily glos, slowa, cieple,
erotyczne smsy, moze maly seksik przez telefon itp. O co w tym
wszystkim chodzi i dlaczego tak trudno z tego zrezygnowac? Nie
rozumiem tego w ogole, bo moj mozg kobiecy tego nie ogarnia. Wiem
tylko, ze moze to trwac ...
-
Czy wg Was calowanie sie z inna osoba to juz jest zdrada???
-
Zacząłem się dziś zastanawiać, kiedy rozpoczyna się zdrada? Jak to
zdefiniować? Czy flirt to już zdrada? Pocałunek? Seks - wiadomo, że tak...