Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zdrada

zdrada

(136 wyników)
    • Witam! Piszę pracę magisterską o zdradzie.No cóż...temat jak każdy inny. Potrzebuję pomocy. Podobno występują różnice w przyczynach zdrady ze względu na płeć. Dlaczego właściwie zdradzają mężczyźni?Dlaczego kobiety? Mam nadzieję, że uda mi się wyodrębnić takie powody, które będą wspólne dla większości z nas...Bardzo proszę w odpowiedziach o zawarcie własnej płci i wieku. Pomoc bardziej niz mile widziana;)
    • Przeczytalam wlasnie ten artykul i... jest tam napisane ze dla niektorych ludzi zdrada moze byc gdy partner zakocha sie w kims- nawet zupelnie platonicznie...zdazylo mi sie to...czy zdradzilam??
    • Mam do was takie pytanie czy uznalibyście za zdrade gdyby wasz partner lub partnerka prowadzil/a przez internet np poprzez gadu gadu bardzo intymne rozmowy z kimś innym? Powiedzmy że to taka internetowa znajomość, wasz partner nigdy sie z tą osoba nie widział ale rozmawia z nia bardzo otwarcie na bardzo intymne tematy i bawia się w tzw "cybersex". Co o tym wszytskim sądzicie?
    • Wg Was?
    • Na ostatniej imprezie troche wypilam,i calowalam sie z kumplem. moj chlopak o tym nic nie wie, mam powiedziec? czy traktowac to jako zdrade?
    • Właśnie niedawno dowiedziałam się od teściowej, że jeśli jej synalek mnie kiedykolwiek zdradzi, będzie to moja wina. Bo ja jestem taka głupia i pozwalam mu wychodzić samemu. Wyobrażacie sobie, jak idzie na spotkanie z kolegami na piwko, a ja wiszę mu u ramienia? Albo idzie na mecz do kolegi a ja biegnę za nim z kanapeczkami ? buhahahahahahaha!!! Szkopuł w tym, że mamy niespełna 2-letnie dziecko. Nie za bardzo mam ochotę bawić się w kukułkę i podrzucać dziecko całemu światu. "Babuni...
    • Mój paweł wybrał sie z kolegami na dyskotekę na ktora nie chcialam go puscic,przekonywal ze nie zrobi nic co moglo by mnie zabolec i ze jest wart tego zeby mu ufac a po dyskotece oznajmil"bawilem sie z jakas dziewczyna" po czym i to mnie chyba zabolalo najbardziej poszedl z 4 piwami do kolegi ,plakalam gdy wrocil juz pijany zrobilam awanture nie odezwal sie ani slowem,dzis nazwal mnie histeryczka bo nic sie przeciez nie stalo,dla mnie to cios w samo serce i zlamanie NASZYCH zasad.prosz...
    • seks z siostrą własnej kobiety
    • jestem z moim facetm juz rok, jednak kiedy nie idziemy razem do klubu to zawsze zdarza mi mały lizaczek z kims innym. to bardzo przyjemne czasem z kims innym sie pocałowac nie uważacie? Czy wam tez tak sie zdarza? I czy uważacie to za zdradę?
    • chyba brak pomysłu na artykuł... dużo w nim pytań, ale odpowiedzi bardzo płytkie. lepiej w ogóle nie zaczynać artykułu, niż robić to pobieżnie. sama końcówa jakby ucięta nożem.
    • Przeglądałam to forum i w wielu wątkach pojawia się temat zdrady. Raz jest to dziewczyna zakochana w żonatym facecie, raz żona znudzona mężem itd. Temat zdaje się budzić skrajne emocje u większości odpisujących. A ja się zastanawiam dlaczego? W końcu jak podają różne badania zdradza od 30-50% osób będących w stałych związkach. Biorąc pod uwagę, że do tanga trzeba dwojga, mamy nagle ok 60-80% społeczeństwa zamieszane w ten proceder... To już nie marginalna sprawa, ale powoli coś na...
    • Własnie-tyle sie o tym mowi...ludzie sie obuzaja o byle co...a nikt nie uscislił tego pojecia!!! Czym wg Was jest zdrada ???
    • Mam pewien problem. Moim jedynym facetem jest mój mąz ale od pewnego czasu ciągle o kimś mysle, chciałabym z nim być . Czy to jest zdrada?????????????????????????????????????????????????
    • Sytuacja ma sie tak.. mój facet był kiedys u mnie.. został na noc.. klikał sobie na czacie.. w tym czasie sie kapałam.. gdy weszłam niespodziewanie do pokoju zobaczyłam na ekranie monitora jego rozmowe z jakas laska.. miała nick KICIA.. zaczał z nia pierwszy rozmawiac.. zgadnijcie jak?? kici kici.. gadali sobie fajnie i wogole.. ona pytała go jakie lubi kobiety i tak dalej.. tak rozmawiali dopiki nie weszłam.. wtedy mój facet momentalnie zmienił tok rozmowy i wyjechał do niej z te...
    • 2 miesiące temu po raz pierwszy założono mi w dou internet. Gdy siedziałam w necie na gg odezwał się do mnie jakiś facet. Okazało się ze on ma dziwczynę ja mam chłopaka. i ten koles następnego dnia zaproponował spotkanie napisałam że ok ale tylko jeśli weźmie swą dziewczynę a ja chłopaka bo bardzo go kocham i nie będę go okłamywać. ale następnego dnia napisałam mu by się odwalił bo jest nie fair wobec swej laski. Mój chłopak zawsze wiesział kiedy i o czym z nim pisałam .Pisaliśmy ...
    • Co uważacie za zdrade ?? Oczywiście chodzi mi o związek dwóch kochających się osóbek.
    • Jak się tłumaczyli Wasi byli/obecni chłopacy/mężowie,gdy zostali przez was nakryci na zdradzie??? Sami się Wam przyznali czy poprostu wydało się to "przy okazji"?? Ja nie zostałam zdradzona,ale obserwuje zachowania moich zdradzających kolegów i dziele ich na kilka typów: 1.ci niepoprawni,którzy zdradzali,zdradzają i zdradzac będą :p 2.tacy,którym w związku czegoś brakuje,najczęściej są w związkach z bardzo pruderyjnymi kobietami i mimo uślilnych starań,aby być wiernym,kiedyś w ko...
    • już kilkakrotnie na tym forum został poruszony problem zdrady. Sęk w tym, że różnie rozumiemy słowo "zdrada". Co dla Was ono oznacza? Kiedy można powiedzieć: zdradziłam? Kiedy mogę powiedzieć: zostałam zdradzona?
    • Kieruje te pytanie oczywiście do naszej kochanej płci przeciwnej. Kochani mężczyźni czy zdradzacie tak samo jak kobiety(bo po przeczytaniu kilku wątków na tym forum to moim zdaniem tylko kobiety zdradzają). Czy przyznajecie się do zdrady i jak się czujecie z tym. A nawet jak kochacie bardzo mocno też mogłoby wam się zdażyć???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się