Forum Kobieta Pogaduszki
ZMIEŃ
      zdrada

zdrada

(16 wyników)
    • czy ktos z was kiedys zdradział???? badz zdradza????
    • Prawie rok temu zostałam zdradzona przez swojego faceta z którym jestem teraz półtora roku. Zrobił to ze swoją byłą, co prawda nie uprawiali sexu ale całowali się..Od poczatku naszej znajomości byłam o nią strasznie zazdrosna. Mój facet poczatkowo twierdzil ze Kaśka była bardzo ładna, że jego koledzy kochali się w niej, próbowali podrywać itp... O mnie nigdy nie powiedzial ze jestem ladna piekna itp, bo sama wiem ze tak nie jest...Po 2 latach znajomości mój facet zdrdził Kaśke z j...
    • powiedzcie mi dziewczyny bo sama nie wiem co mam o tym myslec... sytuacja wyglada tak: poznalam faceta w 2005roku, zamienilismy kilka zdan wymiienilismy sie mailami. korespondowalismy baaardzo zadko. on mial dziewczyne ja faceta, kontak czysto zawodowy. w pazdzierniku ubieglego roku zaczelismy rozmawiac przez neta codziennie. byl mna strasznie zafascynowany, wolal siedziez ze mna na msnie niz isc z kolegami na impreze. pod koniec listopada zdecydowalam sie do niego poleciec po si...
    • Kwestia ta nurtuje mnie od długiego czasu i, prawde mówiąć, do teraz nie udało mi się odnaleźć ostatecznej odpowiedzi. Czy świadome fantazjowanie o konkretnym mężczyźnie zakrawa już o zdradę? Czy niezrealizowane, choć szczere, chęci...? Czy konieczny jest kontakt fizyczny; czy wystarczy głęboka fascynacja platoniczna innym niż partner człowiekiem? Podzielcie się swoimi opiniami, może pomoże mi to sprecyzować mój własny ostateczny pogląd.
    • mąż pracoholik, chwile razem szczęśliwe ale rzadsze niż by się chciało i pojawia się ktoś bliski, ktoś kto ma czas Cie wysłuchać, martwi się o Ciebie, spędza z Tobą czas.... Ty jednak wiesz że masz męża i nie chcesz się angażować, tyle że zaangażowanie przychodzi samo - ktoś nowy wypełnia czas gdy męża nie ma, mówisz o tym mężowi, on niby rozumie, ale pracy przecież nie rzuci..., wraca do pracy a Ty spędzasz czas z kimś nowym, pojawia się uczucie, jakieś zauroczenie mimo Twojej wo...
    • Nie wiem co robić zdradzłam męża przez 3 miesiące potem zakończyłam ten romans to była totalna pomyłka wiem że źle zrobiłam pakując sie w taki układ jestem męzatką od 11 lat i nie wiem co mi przyszło do głowy chyba po prostu rutyna mnie zaczęła dobijać czułam się co raz mniej kobieca mój mąż ciągle tylko pracował ... sama nie wiem chyba się usprawiedliwiam problem polega na tym że tydziń temu się dowiedziałam że jestem w ciąży i mam pewność że to dziecko (mam już jedno) nie jest...
    • zdrada(26)

przyznajcie sie czy zdradzilyscie meza i co z tego wyniknelo
    • Co jest gorsze gdyby facet poszedł z inną do łóżka czy to, że przezył zauroczenie inną kobietą? spotkało mnie to drugie i jak mam dalej z tym żyć?
    • zdrada...(10)

witam mam pytanie dziewczyny czy ktoras z was stracila dziewictwo z facetem z ktorm dalej jestescie,i nie mialyscie innych? czy kusi was aby zdradzic aby sprobowac z kims innym? a moze ktoras z was kiedys myslala ze wytrzyma tylkoz tym 1 ale sie przeliczyla i nie wytrzymala? pytam na powaznie jestem ze swoja kobieta juz jakis czas jestesmy dla siebie pierwszymi, wiem ze kazdy przypadek jest iny ale chodzi mi o prawdopodobienstwo aby byc tylko z ta jedna i wytrzymac musze przyzanc z...
    • Nie wiem czy nie mam jakis maniakalnych schiz czy co to za paranoje mnie dopadły ale.. Jestem z facetem od okolo 4 miesicy. pol roku wczesniej biegal za mna staral się o mnie, codziennie mi powtarza kilka razy jak mnie kocha itp. całowac i przytulac móglby sie godzinami. Gdy przebieram sie podziwa mnie caly czas, powtarza ,ze sam nie moze uwierzyc jaki ,,ideal,, znalazł-jego słowa. A tu nagle psik... pracowalam caly dzien wczoraj wieczorem, po skonczeniu pracy wrocilam do domu, wzielismy ...
    • zdrada(4)

Heja. jestem 3 lata po slubie i od paru tygodni jestem zakochana z wzajemnością w cudownym facecia. On ma oczywiście żonę, choć się z nią rozwodzi, ale poza tym od roku spotyka się z 18-latką, z którą jak twierdzi nie może przestać się spotykać, bo ona mu pomogła jak żona go zostawiła dla innego, zabrała dziecko... Trudno być drugą, a co dopiero trzecia. Dodam, że z mężem już nie mieszkam, jesteśmy w trakcie rozwodu... Całe życie rozwaliłam nie tylko jemu, bo i mnie jest ciężkok, ...
    • Witam, taki piękny dzień dzisiaj... tym razem nie mam pytania, no może i mam ale chciałabym poznać Waszą opinię na temat... Uważacie, że jak ktos zdradzi raz to będzie to robił częściej? Wybaczać zdradę? Wybaczać kłamstwo? hmm zalezy od sumienia... ale co mówią Wasze sumienia? Jestem ciekawa... ja jestem zdania, że Tego się nie wybacza, ale jak przychodzi co do czego i on prosi, przeprasza, to już sama nie wiem... co Wy sądzicie na ten tamat? Miłego Dnia Kochani
    • mam 25 lat jestem mlodym pelnym chumoru menszczyzna kocham to co robie w zyciu ale jednego tylko nie rozumie ...!!w moim zwiasku odawalem sie w calosci robilem wszystko zeby moja ukochana czula sie szczesliwa i bezpieczna!!Ela jest bardzo atrakcujana i spontaniczna lubie kiedy sie usmiecha i potrzy namnie tymi wielkimi brazowymi oczkami!!Ale zaczela mie zdradzac od pewnego czasu!!Nierozumiem dlaczego zrobila mi i naszemu zwiazku taka krzywke!!bardzo ja kocham ale juz od paru tygodni nie...
    • Jest ode mnie 6lat starszy, mamy 10miesieczne dziecko, aktualnie widujemy sie w weekendy -taką ma pracę. Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że on nie potrafi być wierny jednej kobiecie. Od jakiegoś miesiąca zauważyłam w jego komputerze, że siedzi na czatach, na różnych stronach z ogłoszeniami towarzyskimi itd.. Cały czas jakieś nowe numery w komórce -bez opisu oczywiście, czasem smsy od dziewczyn.. Wiem,że z kilkoma pisał, że jest ze mną jedynie dla dziecka.. Ale Mi mówi coś inneg...
    • Czy miłość polegająca na trosce, poczuciu odpowiedzialności, poszanowaniu i poznaniu drugiej osoby (4 składowe miłości wg Fromma) musi być zmiksowana z miłością erotyczną. I jak. Czy jeśli ktoś spełnia te 4 składowe ale w erotyce "kocha inaczej" to co? Dlaczego zdrada nazywa się zdradą - przecież sama zdrada jeszcze nikogo nie krzywdzi. Dopiero zaniedbanie bliskich jest krzywdzeniem. A kodeks rodzinny już za jedną "zdradę" może rozwiązać małżeństwo i orzec winę tego, kto po pro...
    • witam, moze to infantylne pytanie ale jak reagujecie na poznawanie przez waszych mezow czy chlopakow nowych kobiet na internecie (czaty czy komunikatory). Czy przechodzicie nad tym spokojnie do pozatku dziennego czy jednak troche was to niepokoi, pojawienie sie nagle Krysi, Asi czy Madzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się