zdrada

(90 wyników)
  • W skrócie .Małżeństwo ,po ślubie 12 lat ,razem 17 Dwoje dzieci ,8 lat i roczniak Ogólnie uważałam nas za dobraną parę ,ale wiadomo ,nieraz bywały gorsze okresy ,kryzysy ,ale raczej o pierdoły Nie było nigdy akcji z innymi trzecimi osobami Ogólnie było ok ,ale ,że oboje jesteśmy baaaardzo porywczy i niełatwo nieraz było nam pójść na kompromis ... Typ włoskiego małżeństwa ,dużo emocji ,krzyków ,etc ... Pomimo różnic wiedzieliśmy jednak ,że się kochamy Mnie najbardziej jakiś czas t...
  • Witam Czytam to forum regularnie, nie udzielałam się i myślałam, że nie będzie potrzeby... Jesteśmy po ślubie 3 lata, mamy 2,5 roczne dziecko. byliśmy szczęśliwi...tak mi się wydawało... W tym roku zaczęły dziać się dziwne rzeczy, mąż coraz więcej pracował, miał coraz więcej mniej czasu, nocne zmiany... nic nie podejrzewałam, bo ufałam i kochałam nad życie... W kwietniu zaczęłam dostawać anonimowe kwiaty przez kuriera, mąż zaczął mnie kontrolować, mówił że mi nie ufa, później zaczęłam...
  • Jesteśmy młodym małżeństwem z dwojgiem małych dzieci. Jakiś czas temu przechodziliśmy poważny kryzys, byliśmy na terapii, właściwie głównie ze względu na dzieci. Po terapii jest bez uniesień, ale jest. Myślę, że jesteśmy jeszcze poranieni, jeszcze się do końca nie pozbieraliśmy, potrzebujemy czasu. Odkryłam jednak, że mąż zaczyna się angażować w inną relację. To bardzo świeża sprawa, to znaczy tę kobietę zna z poprzedniej pracy przelotnie, najprawdopodobniej spotkali się przypadkiem tydzień ...
  • Małżeństwo z dwunastoletnim stażem, a od dwóch lat jesteśmy z żoną w separacji. separacja niezatwierdzona sądownie, lecz jest umową między nami. właściwie to inicjatywa żony, na którą musiałem przystać. od dawna brak pożycia, osobne sypialnie, coraz mniej wspólnych zainteresowań. pozostało ukochane dziecko, wspólne gospodarstwo domowe, finanse, podział obowiązków. Na krótko przed separacją, żona poznała pana i zakochała się w nim. następstwem było to, że kilka miesięcy później spędziła z ni...
  • Jestesmy małżeństwem od 24 lat, mamy 4 dzieci ;2 juz dorosłych ,2 w wieku szklonym.Od pewnego czasu zaczeło się miedzy nami coś psuć.On zaczął zaglądac do kieliszka ja postanowiłam skończyć studia ,więc ciągle nie miałam czasu ,bo praca,dom studia. Wczoraj gdy się upił postanowiłam zaglądnąć do jego telefonu,bo cos mi podpowiadało że musi kogoś mieć skoro jak dzwoni to wychodzi i wyłącza telefon jak idzie spać .i nie myliłam sie były czułe sms że ja kocha ,ona że chce być z nim na zawsze. Św...
  • zdrada (59)

Żyję w nieformalnym związku , lekko ponad trzy lata, oboje jesteśmy po tzw przejściach, oboje z kimś się rozstaliśmy, by być ze sobą. Mieszkamy razem, razem pracujemy, jesteśmy ze sobą prawie non stop. Codzienne życie niesie wiele dowodów na to, że jestem kochana, uwielbiamy spędzać ze sobą czas, nie nudzimy się sobą i nie męczymy. Tylko okazało się, że on tak naprawdę nie rozstał się ze swoja poprzednia partnerką , a ja dowiedziałam się o tym w - dla mnie dramatycznych okolicznościach, znaj...
  • Jestemsy po 30tce, bez ślubu ale mieszkamy razem i mamy dziecko a drugie w drodze, ja jestem atrakcyjna, wrażliwa, kocham go i dzieci, jestem naiwna, choć było u nas źle nie sądzilam że mógłby mnie zdradzić:( Jestesmy razem ponad 5 lat i mieszkam u niego, nie mam dokąd iść. Tymczasem odkrylam że w necie wchodzi na strony z ofertami seksu za male pieniądze ze studentkami, pełne zdjęć w sexy bieliźnie i ceny to ok. 100zł/30minut gdzie ona zrobi wszystko co klient chce, wchodzi tam od dawna i pr...
  • Witam! Całkiem niedawno minął rok mojego związku. Jeszcze go nie zakończyłam, bo nie wiem czy chcę go zakończyć, mimo, że mam powód i niby powinnam to zrobić. Dziwi mnie brak reakcji z mojej strony na to, że wiem, że mnie zdradził... Czy pomyliłam miłość z przyjaźnią? Mieszkamy od siebie 50 km, spotykamy się przeważnie w weekendy. Lubimy swoje towarzystwo, wspólnie spędzać czas itd. Nieraz powtarzał, że mnie kocha... ja miałam różnie z tym, czasem czułam, że kocham, czasem, że...
  • Pomocy! Mam 3 małych dzieci, mój mąż wydaje się być wspaniałym facetem, dobrym, pracowitym. Dzieci go uwielbiają, płaczą kiedy wychodzi do pracy, On ich kocha i wydaje się być swietnym ojcem. Jednak ok. 2 tyg, temu wyjechałam na dwa dni z dzieciakami na działkę. Mam podejrzenie, ze tej nocy której nas nie było, mąż popił i mnie zdradził. Dużo by opowiadać, ale sprawdzilam komputer i telefon i okazalo się, ze zadzwonił do panienki na telefon 3 krotnie (ogloszenie z internetu). Wypiera si...
  • Miałam romans. Mój związek zupełnie się posypał, teraz jednak próbujemy od nowa. Mój facet nie wie o zdradzie, a raczej o romansie - trwało to kilka miesięcy. Nie jestem w stanie mu tego powiedzieć. Nie wiem, czy będę potrafiła żyć w kłamstwie. Czy uważacie, że nasz związek ma jeszcze jakiekolwiek szanse? Czy jedynym rozwiązaniem jest powiedzenie prawdy? Boję się tego.
  • Witam, prosze przeczytajcie, pomozcie mi spojrzec na to z boku... Jestesmy para od lat prawie 8, mamy 5-letnie dziecko. Swietny zwiazek (tak mi sie wydawalo przynajmniej), zawsze mielismy mnostwo tematow do rozmow, lubilismy spedzac czas razem ale bez wiszenia na sobie, podobne poczucie humoru. Po 3 latach pojawilo sie dziecko, niespodziewanie. Dalej bylo dobrze, chociaz juz bez szalenstw w stylu 8-godzinny spacer po miescie :) Musze tez przyznac ze dziecko troche zawrocilo mi w glowie,...
  • Witam, jesteśmy małżeństwem 7 lat,mamy 4 letniego synka. Oboje jesteśmy uparci, w związku z czym częśto dochodziło między nami do kłotni. Mój mąż jest pracocholikiem, pracuje po 14 godzin dziennie. Od kilku miesięcy nasza sytuacja się pogorszyła. Kochamy się bardzo rzadko(raz na 1-2 miesiące)On twierdzi, że to moja wina, że go odpycham. Ja natomiast nie potrafię kochac się z kims kto mnie obraża, wyzywa przy innych osobach, jest wobec mnie chamski i arogancki, nie okazuje mi cz...
  • Zapytałam: zamierzasz mnie zdradzić? On na to z oburzeniem: nie!!!! A ja już go widziałam zalogowanego na sexportalu jako poszukującego kobiet na potajemne randki. Kłamał. Nadal kłamie. Mówię: nie zdradzaj mnie, a on wykrzykuje: czego ty ode mnie chcesz!!! Możesz się rozwieźć. Następnego dnia jakby rozmowy nie było. Cierpię ogromnie, dotarło do mnie co to oznacza. Mam małe dzieci i marzenia o pełnej szczęśliwej rodzinie. Zbieram "dowody zbrodni" choć nie potrafię odważyć się na ten ruch. I ...
  • NIGDY nie przypuszczałam że mnie może to spotkać, miałam do męża bezgraniczne zaufanie, które zaowocowało "klapkami" na oczach. Ale od poczatku. To wydarzylo się cztery lata temu. Byliśmy w związku od 10 lat, znalismy sie od 12. Mąż jest przedstawicielem handlowym więc wiadomo jak pracuje, non stop w terenie, ciągle imprezy integracyjne, imprezy dla klientów, dla handlowców, jednym słowem duzo okazji żeby kogos spotkać i zapoznac. I tak się wreszcie stało. Ja w tym okresie zamknęłam firmę,...
  • jesteśmy w bardzo trudnej sytuacji, mąż dowiedział się o zdradzie sprzed 8 lat. Chce dać nam szansę, chce wybaczyć. Czekają nas jednak trudne rozmowy dotyczące samej zdrady, szczegółów, co, gdzie kiedy i jak. Boję się, że moje wyznania rozbudzą jego wyobraźnię, będzie myślał tylko o tym, choć z drugiej strony wiem, że i tak myśli. Boję się, że idziemy nie w tym kierunku, że będziemy się skupiać na rozdrapywaniu ran, że będziemy się topić w tym bagnie, zamiast z niego wyjść. Z dr...
  • jestem 8 lat po slubie i urodzilam teraz 2 dziecko powiem krotko maz przy pierwszej ciazy mial romans i teraz przy drugiej okazalo sie ze tez przesaczylam za pierwszym razem traz on znowu chce zostac z rodzinna ta twierdzi nie wiem co robic pewnie poradzicie ze wywalic na pysk nie wiem jak mu znowu wybaczyc i zapomniec pomocy
  • Bylam z facetem 6 lat. Niestety w ciagu ostatnich 2 lat bardziej obok niz razem, w gruncie rzeczy kochalismy sie, ale bardzo pogubilismy i nie moglismy znalezc wspolnej drogi. Rozstalismy sie. Teraz po paru miesiacach, kiedy wszystko przemyslelismy, chcemy sprobowac znalezc te wspolna droge (milosc dalej jest, choc troche bardziej ukryta...) - wciaz nam na sobie zalezy. Powoli, malymi krokami... Niestety zapytalam czy mnie zdradzal - przyznal, ze tak... Pare raz w ciagu ostatnie...
  • zdrada?(11)

Witam Was i proszę o poradę?cztam to forum jakis czas, ale dotąd sie nie udzielałam. Moze wy mi powiecie czy ja sobie cos wymyślam, czy moze mam rację? Sytuacja wyglada tak: jesteśmy z mezem poślubie 11 lat , 3 dzieci.Mąż alkoholik.W lipcu postawilam mu warunek że musi sie leczyć bo inaczej się rozstajemy, no i o.k zgodził się na leczenie. Tu zaczyna się drugi prolem, w osrodku odwykowym był na terapii 6 tygodni , ja oczywiscie 2 razy w tygodniu w odwiedzinach u niego obowiazkowo.Po terapii...
  • Witam wszystkich, już kiedyś opisywałam swój wątek, że mąż mnie zdradzał, jak się wszystko wydało stwierdził, że nie ma już dla nas szans... na początku byłam bardzo zagubiona, chciałam ratować nasze małżeństwo, chyba dlatego, że jeszcze go kochałam w tym całym szoku i mamy synka. Ale widząc jak mnie ignoruje, odtrąca, traktuje jak koleżankę postanowiłam się wyprowadzić (on nie chciał, a ja nie chciałam się kłócić) i dać sobie z nim spokój. Mieszkałam poza domem krótko, ok 3 tyg. On prz...
  • Maz mnie zdradzil. Jednorazowy wyskok po pijaku z dobra kolezanka z pracy. Kilka miesiecy temu, praiwe 8. Teraz zaluje, stara sie, pomaga tyle w domu i przy dzieciach, ze kazdy powiedzialby, ze jest idealem. Jestesmy malzenstwem 14 lat. Od pojawienia sie dzieci (od prawie 7 lat) nie zalezalo mu na spedzaniu czasu ze mna sam na sam. Nie lubil ludzi, wyjazdow, nawet wczesniej niechetnie wychodzil na spacery z dziecmi. Kwiaty, prezenty na urodziny, niespodzianki, tez tego nie robil, bo nie lubil...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się