zdrada

(14 wyniki)
  • co zdradą już jest, a co jeszcze nie jest, czy niewinny flirt już jest zdradą, czy może dopiero ostry seks albo kilka stosunków, czy może coś pomiędzy: pocałunki, pieszczoty
  • Tak uważam. Oczywiście najlepiej jak facet nie okazuje się skończonym palantem i nie nachodzi go ochota na zwierzenia. Ale skoro już musi-pokątne bzykanko jestem w stanie wybaczyć, uczuć do innej kobity-absolutnie nie.
  • Zdrada...(15)

..cala prawda : serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51269,159189.html Dla mnie to totalny koniec zwiazku. Nie ma gadania, nie ma sluchania argumentow...a dla Was??
  • Cześć !! On zdradził. Zostawił kobietę z malutkim dzieckiem, jej wszystko nagle się zawaliło, przeżyła koszmar. Poszedł do innej, młodszej, pewnie atrakcyjniejszej. Nowy związek nie trwał długo, rozpadło się. Popadł w długi, ma problemy jest sam... i teraz chce wrócić do swojej byłej (żony). Ma przebaczyć? Pozwolić na powrót?
  • ...powinna być czynem karalnym i ścigana z urzędu!
  • Wiem, że temat podnoszony był wielokrotnie, ale przeczytałam przed chwilą na innym forum bardzo mądre [wg mnie] słowa i chciałam poddać je dyskusji: >wiernosc w stalym zwiazku to nie uczucie - to jest decyzja. [informacyjnie - co dziwne - to słowa mężczyzny :)]. Ja podpisuję się wszystkimi czterema, a mężczyznom z takimi poglądami [bo dodam, że dalej wyraził niechęć swoją do zdrady] rozdawałabym medale :)
  • ......zaczyna sie zdrada????? O fizycznej nie mowie, wiemy kiedy. Chodzi mi o zdrade mentalna. Jak sie zapatrujecie na tego typu zdrade???
  • Pojawiło się na forum coś takiego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46529&w=82855460 Jest/było toto nawet lansowane na stronie głównej. Poczytałem sobie pobieżnie wypowiedzi i setnie się ubawiłem, jakie to ludzie potrafią mieć problemy. Z obu stron dyskusji oklepane banalne argumenty, pierdoły o kradzieży czasu dla rodziny odbijane pseudobilogicznymi argumentami o poligamicznej naturze i takie tam dyrdymały. A ja chciałem zapytać o coś innego: Co to, Waszym zdaniem, w ogóle jes...
  • Cześć !! Co boli bardziej: mężczyznę zdrada jego kobiety (żony), czy kobietę zdrada jej mężczyzny (męża)? Czyli... kto ciężej znosi zdradę - mężczyzna czy kobieta?
  • co myślicie? mam kumpla, który wszedł w namietny romans z sąsiadką..oboje są w stałych związkach, maja małe dzieci..i ostatnio mi opowiada, ze wraca do domu, a ta jego kochanica w najlepsze siedzi z jego żona i popijaja kawe, jak gdyby były najlepszymi przyjaciółkami... no nie wiem, ale cos mi sie wydaje, że babsko przegięło, ja rozumiem, że ludzie prowadzą podwójne zycia, maja wiele potrzeb itd. ale w takiej syt. żeby przyłazić do jego Bogu ducha winnej i niczego nieświadomej żo...
  • spotyka się dwoje ludzi, po jakimś czasie zaczynają razem tworzyć tzw. związek intymny, porozumienie ciał i dusz, wspólne łóże\4ściany\konta - jak tam się im podoba. i wiadomo, że każde z nich ma swoja przeszłość - krótszą lub bujniejszą, bardziej mroczną lub mniej stereotypową, no nieważne, MA. ma więc każde z nich swoje tajemnice, sekrety albo zwyczajnie sprawy o których z jakiś powodów nienajlepiej od razu "chwalić" się w związku. szczerość w związku odnośnie swojej przeszłości...
  • Cześć !! Ja jak zwykle - konfiguracje związków dwojga... Poznajemy kobietę, następuje zakochanie. Obiecujemy jej wtedy różne rzeczy, kupujemy kwiaty, prezenty, uczucie jest bardzo silne. W szczególności obiecujemy miłość, wierność i oddanie na zawsze. Czas jednak płynie i uczucie zmienia się - nieco słabnie, zmienia swoją postać. Jak to jest z wytrwaniem w obiecanej na zawsze miłości, wierności i oddaniu? Czy obietnic tych można dochotrzymać? Jakie są Wasze przemyślenia i doświa...
  • Na własne zyczenie, rzecz jasna. To jak myslicie, jak mam powiedziec mezowi, ze wiem, ze mnie zdradza? Nie mam ochoty na awantury. Jedno na co mam ochote, to teraz go spakowac i wywalic z domu. A moze sama sie spakuje i odejde? Kurcze.
  • ...narobić młodej dziewczynie nadziei na związek, zalecać się do niej, podczas gdy w planach ma się niedługo swój ślub. Jak to tak można grać sobie na jej uczuciach. Mi się to w głowie nie mieści, ale jednak ktoś się tego dopuścił. Jak łatwo się domyśleć - ona doznała załamania nerwowego :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się