zdrada

(9 wyników)
  • Zdrada(25)

to jak tak o sumieniu to może i o zdradzie.... na fali ostatnich lat....poznanych osób....facetów..... rozmów na żywca i wirtualnych.......tak się zastanawiam, gdzie jest granica .... co w dzisiejszych czasach ...jest zdradą.....w dobie smsów, meili, i całego tego wirtualnego świata....i cybersexu;) czy ciągle zdradą jest tylko kontakt fizyczny z osobą drugiej płci...? a może to zależy od płci.... ciekawam zdania i pań i panów.... jaka się ,,płodna'' zaczynam robić.....niedobrz...
  • zdrada(102)

trafiłam na świetny blog dotyczący zdrady z męskiego punktu widzenia: 40cztery.blox.pl/html polecam gorąco. uprzedzam, ze piszący bloga jest cynicznym sukinkotem zdradzającym kochająca żonę. nie mniej jednak, całość daje do myślenia, skłania do przemyśleń. jest tam również sporo ciekawych komentarzy. ps. przepraszam cię antku, że znowu daję linkasa - po prostu nie mogłam się powstrzymać ;-D
  • jakoś ostatnio mam " przyjemność" rozmawiać z kobietami, które zdradzają swych mężów.....i po raz kolejny słysze te same argumenty : ze mąż nie kocha, nie dba, nie czuje się przy nim jak kobieta, traktuje mnie jak kucharkę..... a ten drugi: ze spełnia moje zachcianki, ze fantastyczny sex, że zauważa, że docenia... i wczoraj wsród kolejnej butelki czerwonego wina wysłuchałam po raz których takiej samej odpowieści, tylko imiona sie zmieniły... i jakos mi się smutno zrobiło.......
  • Zdrada(36)

Wyświechtane słowo. Nieco pompatyczne. Brzmi jak tekst z początku ubiegłego stulecia. Nigdy nie myślisz, że ukochana osoba zdradzi Cię. To jest gdzieś po za Tobą. Najgorsze jest to, że czujesz. Jakimś siódmym zmysłem wyczuwasz jej obecność. Jej. Tej drugiej. Jeszcze wierzysz w zapewnienia. Wydaje ci się, że to tylko złe myśli. Aż przychodzi prawda. I nie wiesz co z nią zrobić. Najpierw wydaje ci się, że to co było to nic, że ważniejsza jest przyszłość niż to, co było. Ale wraca. Sąc...
  • potrafilibyście wybaczyć zdradę partnerowi?
  • Witam, Z chęcią popiszę z osobami mającymi za sobą trudne przeżycia np. zdradzane lub krzywdzone przez partnerów, po utracie bliskich osób, czy samotnie wychowujące dziecko. Ja znajduję się w podobnej sytuacji i chciałbym z kimś złapać kontakt. Pozdrawiam On ok. 30-tki
  • Jacusia z NIĄ :D :P [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/mh/lc/ifge/Qz9HqBeeEfWiuS8d0X.jpg[/img]
  • "Kochanie! 20 lat temu, przed naszym ślubem, mieszkałem w małym pokoiku u rodziców, miałem stary pordzewiały samochód i byle jaki telewizor odziedziczony po babci. Ale każdą wolną chwilę spędzałem z cudowną dwudziestolatką, z którą uprawiałem szalony seks kiedy tylko się dało. Teraz mamy olbrzymi dom, najnowszą terenówkę i telewizory LCD w kuchni i sypialni, a plazmę w pokoju gościnnym. Jednak seks uprawiamy tylko sporadycznie. Najczęściej zasypiam przy zmęczonej i znudzonej czterdziestolatce...
  • albo jakieś tam znajome małżeństwo. najpierw ona ma kochanka, potem on w ramach zemsty [?] znajduje sobie kochankę. wyjaśniają sobie po jakimś czasie wiele rzeczy, niby kryzys zażegnany - terapia małżeńska, próbują wszystko ratować dla dziecka [bezsens...], ale jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że on od kilku lat ma kilka kochanek [wiek od 20 do 40 lat], a z którąś tam dwójka dzieci... I tak sobie myślę - w genach to jest czy jak? Czy nam się nie chce być wiernym? Jak nam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się