zdrada

(37 wyników)
  • Cześć dziewczyny szukam żon ktore zostały zdradzone czynem, myślą lub słowem z inną kobietą ;./ Co możecie napisać na ten temat ....
  • Mam dowody zdrad męża (wiele kobiet, dowody niepodważalne) - czy to mi wystarczy do orzeczenia rozwodu z jego winy? Wiem, że on będzie walczył (taki typ), zdolny do wszystkiego, wyciągnie albo wymyśli wszystkie możliwe brudy z mojej strony. Czy są takie rzeczy, którymi ja mogłam zawinić, żeby pomimo wielu zdrad z jego strony, sąd jednak orzekł o winie obu stron? Pytam się, bo nie wiem czy jest sens zaczynać walkę (podobno wieloletnią).
  • Zdrada(7)

witam po 11 latach małzebstwa dowiedzałam sie mąz mnie zdradza .wyprowadził sie z domu zostałam sama z 3 dzieci jest mi bardzo ciezko niewiem czy sobie poradze ,ale wiem ze dla dzieci musze byc silna ,czy ktoras z was przezyła cos takiego .jak zyc po zdradzie. nie umiem mu tego wybaczyc ,lezec z nim w łózku i myslec ze ona tez go dotyka .
  • m. złożył pozew o rozwód juz 5 mies. temu. ostatnio poznałam miłego Pana:) czy jak zacznę się z nim spotykać, a nie mam jeszcze rozwodu, to bedzie to wykorzystane w sądzie przeciwko mnie, że zdradziłam? no bo, w moim małżeństwie ustała już wieź itd. wiec czy to bedzie zdrada?
  • mam pytanie-jak odkryłyście zdradę malzonka/małzonki? poza oczywiście faktem, że sami się przyznali
  • Bardzo mnie to ciekawi. Bo przestałem/przestałam ja kochać? Bo małżeństwo było pomyłką? Bo on/ona zmieniła sie? Bo pokochałam/pokochałem inna? Bo to nowe, to miłośc prawdziwa? Zastanawiam się jak można usprawiedliwić przed sobą, przed nowym partnerem/partnerką zdradę wobec swego byłego partnera. Potrafię zrozumieć związki nieformalne kiedy jesteśmy na etapie poszukiwań tej właściwej osoby na dalszą drogę. Ale w małżeństwie? W końcu jesteśmy dorośli, podejmujemy decyzje świadomi ...
  • Dziewczyny jak zareagować na zdradę - potencjalną, wcale nie wiem czy mnie zdradza, ale znowu tak bardzo głupia nie jestem żeby pewne fakty nie dawały mi do myślenia. Mój chłop wraca bardzo późno, wczoraj wcale nie wrócił na noc, miał podobno dużo pracy, coś chrzani o tym, że chce być niezależny i musi umacniać swoją pozycję, poza tym kupił prezerwatywy, mimo ze ja nie chcę zdecydowanie ich używać, (stosujemy wyskok, więc coś mówił o przyjemności dla miego). Ma też włączony komu...
  • kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,53302,1626405.html Polecam lekture, zwlaszcza dziewczynom "na rozdrożu" i przy okazji zapewniam, ze ta Kamila z tekstu to nie ja :)
  • Mój mąż zdradził mnie z moją koleżanką gdy byliśmy 2 lata po ślubie.Czy zrobił to jeszcze z kimś nie wiem może z czasem się dowiem on twierdzi że to był 1 raz i że to ona wpakowała mu się do wyra podczas mojego pobytu w szpitalu.Mam pytanie do osób które miały podobną sytuację.Czy da radę zapomnieć o tym i żyć z takim człowiekiem w normalnym związku.Jeżeli komuś się udało to niech napisze w jaki sposób potrafił zaakceptować zdradę i wybaczyć.Jak wygląda ich życie seksualne z tym f...
  • Jeszcze w kwietniu pisałam że mąż wracając na weekend do domu z delegacji dość głośno oznajmiał mi że zakłada rozwód bo mu niegotuje niepiore i niedaje mu szacunku. Teraz mnie to śmieszy ale słysząc to widząc wiecznie pijanego i to jak mnie traktuje co mówi ... to była masakra. Zastanawiałam sie dlaczego starałam się prosiłam bo jak może mamy dwójke przedszkolaków i gdzie ja je zabiore jak mnie wyrzuca z mieszkania. Potem zaczęłam myśleć racjonalnie i wyszło ma kochanke do tego z małym dzieck...
  • Chce Was prosic o odpowiedz na konkretne pytanie...Prosze o szybka odpowiedz... Pare informacji w skrocie, mamy dwoje dzieci w wieku przedszkolnym, dlugo walczylam o nasza rodzine - jeszcze probuje, ale do tanga trzeba dwojga.Pojawily sie w naszym malzenstwie bardzo powazne problemy,probowalismy sobie z tym poradzic, - bylo juz lepiej lecz maz wybral kochanke i beztroskie zycie. Strasznie trudno mi sie to pisze.Zaraz mnie zjecie - jak przedstawie Wam konkretne pytanie.Maz zami...
  • Witajcie . Potrzebuje jakiejś porady. Nasze małżeństwo trwa 8 lat przeplatane kłótniami, niedogadaniem zupełnym, zdradami wyskoakami męza. Mamy jednego syna 6 letniego , drugie dziecko w trakcie ciazy. Wczoraj dowiedzialam się że mąz znowu mnie zdradza jexdzi po jakis poalch z panienkami . Oczywiscie do wczesniejszych nigdy się nie przyznal wysmiewał mnie atakował tym co zdołał ode mnie wyciągnac. Jestesmy po wielu rozstaniach ipowrotach po zapewnieniach ze juz nigdy. Tera...
  • Mąż mnie zdradzał, jesteśmy w separacji sadowej lecz chcę założyć sprawę rozwodową. Co jest dowodem zdrady aby orzec winę męża? Czy wystarczającym dowodem jest fakt, że mam na piśmie, że przyznał się do zdrady małżeńskiej podczas badania w ośrodku RODEKa, świadek, że nie wracał na noc oraz świadek, który widział jak mąż mnie bije? jeśli znacie się na rozwodach z orzekaniem o winie-pomóżcie!!
  • Jestem w końcówce ciąży. NIedawno dowiedziałam się o świństwach jakie wyrządził mi mój mąż. Chodzi o zdradę, ale szczegóły przemilczę. Mam 2 pytania dotyczące separacji. 1.Czy ze względu na swój stan + 7 letnie dziecko mam szansę na uzyskanie separacji? Czy ze względu na ciążę i małe dziecko sędzia będzie odkładał wydanie decyzji ze względu na "dobro" dzieci? 2. Czy można wystąpić o alimenty na dziecko, które dopiero ma się urodzić, czy konieczny jest akt urodzenia. 3. Wiem, że możn...
  • Rok temu rozpoczęłam nową pracę. To była całkowta zmiana środowiska, nowa branża, nowi fascynujący ludzie. Atmosfera w firmie była rodzinna i bardzo sympatyczna, a ludzie młodzi. Byłam wtedy w związku, który niewiele dla mnie znaczył, i który zamierzałam rozwiązać, więc właściwie bez zobowiązań. Mój szef był dla mnie chodzącym autorytetem. Sympatyczny 29-latek, który był dla mnie wyrocznią w sprawach służbowych, a w końcu, jak to zwykle w mydlanych operach bywa, stał się dla mnie ...
  • od lat tkwię w toksycznym związku, mój partner ciągle mnie zdradza, czy raczej "zakochuje się" . ..jak twierdzi po przyłapaniu.. Po raz pierwszy postanowiłam od niego odejść ponad 3 lata temu, byłam w ciąży a on próbował mnie zmusić do aborcji, awantury, brak troski obojętność, wyprowadziłam się w 6 miesiącu- do mamy, mimo że mam 40 lat i całe życie radziłam sobie sama. Urodziłam cudownego synka i pozwoliłam jego ojcu go przyjechać i zobaczyć (wbrew sobie, ale przełamałam się ze względu na ma...
  • Dzięki za radę odnośnie orzekania o winie. Rozpatrzmy sytuację, gdy składam pozew bez orzekania. Jesteśmy małż. od 4 lat. mamy 4 letnią córeczkę. Powody rozstania: różnica charakterów, jego zdrada (od 2 lat z tą samą, znam ją z nazwiska i adresu). Nie chcę z nim być, nie kocham go. On deklaruje, że mnie kocha. Póki co nadal z nami mieszka. Zamierzam wziąć rozwód ale bez adwokata. Wzory pozwu znajdę w necie ale chce usłyszeć od kobiet które już przeszły tę drogę i mogą udzielić mi kon...
  • Piec lat...piec lat nie potrafie poradziec sobie z moim rozwodem..z tym ze on zostawil mnie dla mojej bliskiej kolezanki,ze mowil ze do konca zycia a po trzech latach mijal mnie na ulicy i udawal ze nie zna....Wiem ,ze tak zachowuje sie skonczony dupek ,ale nie potrafie zapomniec o tym co nas laczylo..o planach ktorych juz nie ma i o tym ze mowi ze kocha do innej....dzisiaj mam taki wieczor...dowiedzialam sie ze ozenil sie z nia w czerwcu i beda mieli dziecko...i nie potrafie sobie wybaczyc ...
  • Moje małżeństwo to pomyłka. Nie miałam odwagi tak powiedzieć do tej pory. Nie jestem w nim szczęśliwa ani kochana. Powiedziałam o tym mężowi, o jego zdradach itd. Ze chcę odejść. I zaczęło się płacz, jęki że mnie kocha, że wszystko naprawi, że pójdzie na terapię. Ale we mnie się wypaliło...Nie mam do niego zaufania, jest mi obojętny, nie chcę aby dzieci miały taki obraz rodziny Pozostaje mój strach czy podołam sama z dwójką dzieci, kredytem mieszkaniowym. Dzisiaj mam chyba doła...
  • moj M ma romans z nasza wspolna znajoma, w zwiazku z tym ze zdecydowalam sie od niego odejsc chce sie zabezpieczyc na przyszlosc i miec jakied dowody przeciwko niemu. WIem ze zrobili sobie wypad na weekend (powiedzial mi), wiem ze sie spotykaja prawie codziennie i ciagle pisza do siebie smsy. czy ktos wie jak mozna zdobyc takie smsy, dodam ze jego telefon jest sluzbowy, tresc tych smsmow swiadczylaby o ewidentnej jego winie. jesli ktos wie jak to zrobic prosze o pomoc. z gory d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się