zdrada

(79 wyników)
  • mm, ciągle kopię w temacie zdrady. Mój przyjaciel zdradza swoją żonę z była dziewczyną. To ochyde, ale jak ostatnio u nas był, to ja miałam stresa, by nie pomylić jej imienia. Znam też babkę z firmy współpracującej, którą mąż robi na boki z każdą nową niunią z jej firmy, a ona o tym nie wie i cały czas funkcjonuje jako ta nieświadoma. To wszystko jest dla mnie tak okropne, że sama na swje chłopisko patrzę wzrokiem podejrzliwym, szczególnie jak się ogląda za innymi babkami. I myślę...
  • zdrada(27)

Mąż mnie zdradził. Po 9 latach wspólnego życia, po ponad 5 latach po ślubie dowiedziałam się, ze od 8 miesięcy prowadzi podwójne życie. Na początku roku mięliśmy trochę problemów. Nie potrafiliby się dogadać. Myślałam, ze przechodzimy po prostu pierwszy poważny kryzys, ale ponieważ bardzo się kochamy, to jakoś z tego wybrniemy. W połowie roku polepszyło się, w lipcu i sierpniu znowu było źle, od września zaczęło być cudownie. Od początku roku planowaliśmy dziecko, wiec pod koniec wrześ...
  • Cieszę się że mogę tu się wybeczeć bo już niewiem co myśleć . wydawało mi się że z mężem jesteśmy takim wyjątkowym małżeństwem co to jedno bez drugiego ani rusz hormony w powietrzu wszyscy nas dawali za przykład że to niemożliwe po 9 latach tak szaleć za sobą .Może z mojej strony bardziej były momenty kryzysowe tzn znudzenie niechęć itd ale wszystko w normie jak to między ludźmi.Po świętach mąż mi powiedział że coś było w pracy właściwie to sama od niego wyciągnęłam co jest bo t...
  • mam taki problem i w sumie jest mi głupio nawet o tym pisać. otóż jestem już prawie mężatką, mój ukochany pracuje w innym mieście, a ja z powodu niedokończonych studiów nie mogę do niego się przeprowadzić. siedzę więc sama wierna niczym Penelopa i dlatego mam wyrzuty sumienia. poznałam chłopaka, jest słodki, taki w typie mojego narzeczonego niestety. mam wielką ochotę z nim poflirtować, o żadnej zdradzie nie ma mowy. wiem, że spotkałam już tego właściwego, ale ta odległość mnie do...
  • Pytam ,bo mam pewne obawy. Mój teść całe życie lubił skoki w bok ,kilka lat temu odszedł od żony do ... synowej swojego brata. SZwagier nr.1 zdradza swoją młodą żone gdzie się tylko da,a szwagier nr.2 ma 20 letnią kochanke z którą się nawet nie kryje mając w domu żone i 2 małych dzieci. Jego żona już oczywiście o wszystkim wie i stara się o rozwód. I teraz został już tylko mój mąż cholera....czy mam racje mając obawy ,że on też to zrobi? Między nami wszystko jest ok, wspólnie s...
  • Sadze, ze zadna.A jednak mimo tego, coraz wiecej jest watkow o temacie zdrada? Czy kazda z Was musi sie sparzyc, aby wiedziec, ze to prowadzi do nikad....
  • zdrada(8)

hm czytalem ostatnio artykol na temat zdrady w ktorym byly przeprowadzone badania z ktorych wynikalo ze okolo 30-50% kobiet zdradza (mezczyzni tez, zeby nie nbylo ;) jestem ciekawy jak to sie ma w rzeczywistosci jako ze jestem cholernie zazdrosnym facetem, niestety tak juz mam ale to wynika z doswiadczen zyciowych, chociaz probuje z tym wlaczyc bo wiem ze negatywnie odbija sie to na zwiazku... moje pytanie czy jako mlode mezatki, lub narzeczone,dziewczyny zdradzalyscie/zdradzacie...
  • Słuchajcie, czy wydrukowane maile i rozmowy z komunikatora internetowego moga być dowodem zdrady w sądzie przy rozwodzie? Jakie najlepsze dowody przedstawić? Pozdrawiam! M.
  • krótko: czy są tu kobiety, które zdradziły i mąż przy nich został? Czy jest możliwe odbudowanie zaufania i jak? Czy można żyć tak jak przedtem? Czy zawsze będzie chował uraz? Co z delegacjami? czy on wytrzyma gdy pojade gdzieś? Czy będzie mnie sprawdzał? da się żyć?
  • zdrada(6)

Mam takie pytanie czy uwazacie ze jezeli ktos zdradzal przde slubem ale ni planowalo sie jeszcze wspolnej przyszlosc(romans zakonczyl sie kiedy bylo po oswiadczynach i dalekoidacych deklaracjach)bedzie nadal to robil po slubie podobo wilka zawsze ciagnie do lasu.pozdrawiam
  • Moj maz wyjechal na zarobek do Francji,nie ma go juz od prawie 2 miesiecy a ja podejżewam zdrawde.,Zachowuje sie inaczej niz wczesniej i daje mi pewne podejzenia.Zreszta tak tez mi podpowiada moja intuicja.Bardzo boli ta mysl.Nie chcialam zeby jechal ale on nie wzial tego pod uwage i pojechał.Strasznie mi przykro z tego powodu i zdradzałam go ze złosci.I czuje ze sie od niego coraz bardziej oddalam,Zwlaszcza kiedy on teraz daje jakies sygnaly ze cos jest nie tak.Czuje ze ten wyjaz...
  • pisze pierwszy raz na tym forum (tylko podczytuje), ale naszly mnie refleksje po spotkaniu z kolezanka kilka lat rozwiodla sie - ma obecnie tuz po 30. Rozwod - z winy meza, przed sadem tak zamotal, ze byl za obopolna zgoda. Powod stary jak swiat, facet spotkal inna. I moze nie byloby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, ze ta "inna" na poczatku miala romans z bratem mojej kolezanki. Dwa malzenstwa przeszly kryzys, brata jakos z tego wyszlo (bardziej na powierzchni niz rzeczywiscie...
  • jestem niecale dwa lata po slubie, mam dosc uzasadnione podejrzenia, ze moj maz ma inna ale nie mam dowodow... a maz twierdzi, ze jestem "walnieta" i idzie w zaparte, ze tylko na ten temat myslal "bo miedzy nami bylo zle" ale do nieczego nie doszlo, a teraz wszystko jest ok i sie nie spotykaja. Mnie wydaje sie inaczej... i coraz bardziej mi sie chce z siebie smiac, ze jestem taka naiwna! W tej chwili bardziej zalezy mi na tym by wyrwac sie z piekla niepewnosci i z tej matni, w kto...
  • Kocham męża na życie,mamy kochane dzieciaki,kilka tygodni temu zaczelam robić prawko ,sęk w tym że instruktor ciagle się podwala,ostatnio trochę przystopował,ale kolejna jazda mnie czeka,napewno to tylko w zartach bo ze wszystkimi tak robią co niektorzy. nie zmienię go bo do konca zostalo mi kilka godzin. myslicie ze takie glaskanie,podszczypywanie to już zdrada( jesli mi się to podoba :-) no bo wiecie jak mąż dotyka to dreszczy nie mam a tu owszem) mąż pracuje i często wyjeżdza w dele...
  • Zdrada(14)

Zdradziłam swojego męża pomimo,że bardzo go kocham.Żałuje,jest mi przykro i żle.Pomimo licznych rozmów i wiary w to,że nam się uda to przetrwać on się wyprowadzi.Co robić?Jak go przekonać,że to był największy błąd mojego życia i nigdy się już nie powtórzy?Jak udowodnić mu ,że to on jest tym najważniejszym facetem w moim życiu?Proszę o pomoc.
  • Czesc Dziewczyny! Szukam tych, ktore wybaczyły swojemu mężowi czy facetowi, że je zostaił i miał inna i nie żałują. Czy można o tym zapomnieć i być z nim szczęśliwą? Proszę, powiedzcie, ze tak, bo jestem teraz w ciąży!
  • Jestem mezatka od 3 lat, wczesniej byliśmy razem prawie 2 lata wiec 5 lat sie znamy. nie mamy dzieci.... nasze bezseksie trwwa już 3 miesiace.... nie wiem od czego się zaczelo... tradycyjnie od bolu glowy, zmeczenia, braku ochoty itp wogole nie mam ochoty na zblizenia z mezem....kocham mojego meza i przez szacunek do niego nie zdrdazilam..... pokusa jest jednak silna... ok miesiac temu poznalam tamtego mezczyzne, to nowy pracownik z firmy, ale z innego dzialu.... nasza fascynac...
  • zastanawiam sie nad tym od dluzszego czasu. czy uwazacie, ze jesli partnerzy sa dla siebie pierwszymi i jedynymi ( od 8 lat ) to ze ktores wreszcie zdradzi??? czy zdrada staje sie standardem w naszym zyciu? nie boje sie o siebie,lecz o meza. boje sie tego jak ognia, bo ewiem ze nie dam sobie z tym rady!!!
  • zdrada(13)

jestem cala roztrzesiona, dzisiaj sie dowiedzialam ze moj maz mnie zdradzał, pomuzcie niewiem co robic. On twierdzi ze zerwiał ta znajomosc ze zalezu mu na mnie a ja nie wiem czy moge mu zaufac. Jestesmy malzenstwem od 3 lat mamy dwujke wspanialych dzieciakow a tu cos takiego.Zawsze byl wobec mnie fer, jestesmy postrzegani jako bardzo udana para.maz jest bardzo p4racowita osoba i zawsze moge na niego liczyc. Kocham go tak bardzo i nie wiem co robic.Chce jeszcze zaznaczyc ze spotkal sie ...
  • Witajcie. Niedawno zamiescilam tu watek o zdradzie. To ja jestem ta zla i to ja zdradzilam meza. Kto by pomyslal.. tyle czasu zajelo mi zdobywanie go, a teraz? Stalo sie to 3 razy. Nie kocham tamtego faceta, ale cos czuje, cos mnie do niego ciagnie... wiem,ze to zle, ale to silniejsze ode mnie:(. Teraz staralam sie to wszystko zakonczyc, "wrocic" do meza, zapomniec o tym, co strasznego zrobilam. Ale lapie sie na tym, ze gdy kocham sie z mezem to mysle o tamtym,wyobrazam sobie ze to on ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się