Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      zdrada

zdrada

(12 wyniki)
    • zdrada(6)

co uwazacie zdrada ?? czy pocalunek?? czy tez dopiero seks z inna osoba?? i czy powiedziec np. o poaclunku drugiej osobie??
    • Nie wiem co zrobić bo dowiedziałam się o zdradzie mojego chłopaka brata Tzn. że brat mojego chłopaka zdradza swoją żonę, mają jedno dziecko a drugie w drodze Nie wiem co doradzić mojemu chłopakowi czy powinien powiedzieć jego żonie czy nie Najgorsze to że on tzn brat mojego chłopaka wcale nie czuje skruchy tak naprawde powiedział owszem nam że już nigdy tego nie zrobi ale mu nie wierzę co zrobić oszukiwać ją czy powiedzieć prawdę? ja bym nie chciała być oszukiwana Proszę pomóżcie ...
    • W trakcie wielu dyskusji okazywało się, że nie brak na forum feminizm osób hołdujących zasadzie "co nie krzywdzi innych jest dozwolone", przy tym krzywda definiowana była de facto, jako zrobienie czegoś komuś bez jego zgody. Przedstawmy sobie taką sytuację: mąż zdradza żonę (czy żona męża), zdradzany nie wie nic o zdradzie. Czy mamy tu do czynienia z krzywdą? Pozornie odpowiedź wydaje się prosta: mamy - zdradzany nie wyraził zgodny, na to, by go zdradzono. Pojawia się jednak pytan...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=42630397 :) jaki ciekawy facet... szkoda tylko, że jego argumenty są bardzo jednostronne. skupia się na facetach. oskarża kobiety. :/
    • Czy jest tu taka oprócz mnie? Mój mąż zdradził mnie kilka lat temu z facetem, wybaczyłam. Potem miał dłuższą znajomość z "przyjacielem". Nie układało się między nami, więc kilka miesięcy temu się wyprowadziłam i złożyłam pozew o rozwód. Płakał i błagał na kolanach o powrót. Wróciłam. Oboje chodzimy do psychologa (oddzielnie), ale nie wiem, czy jesteśmy w stanie zbudować relację kobieta - mężczyzna. Twierdzi, że mnie kocha, ale ja tego kompletnie nie czuję. Czuję się ignorowana. Nie przytul...
    • Dowiedziałam się w sposób wyjatkowo dosadny, bo po prostu kiedyś przyszłam zbyt wcześnie z pracy i zastałam dwie osoby w sypialni. Schemat się kończy w tym momencie, bo tą drugą osobą był mężczyzna. Były przeprosiny, były rzeczowe rozmowy i OK. Była wizyta u psychologa,ja wszystko rozumiałam. Nie byłam wściekła. Nawet trochę się cieszyłam, że uniknę zdrady z kobietą, co byłoby dla mnie najgorsze (ze względu na moją naturę jak w nicku). Psycholog stwierdził, że skłonności męża wcz...
    • lub meza? czy taki zwiazek jest fair?
    • Jak sądzicie ( zwłaszcza Panowie) czy jeśli facet decyduje sie na zdrade ma sens zaufanie mu ponownie? czy raczej trzeba czekac na kolejny raz...? czy wogóle mozna z tym żyć - jak sobie radzicie z tym Panie - jak powracacie do formy, wybaczacie czy odchodzicie....... To jakis koszmar - ktos sie zabawia naszym kosztem a nas zostawia z problemem wyboru! Co sądzicie na ten temat Pozdrawiam
    • Pytanie może się wydać retoryczne, ilu mężczyzn tyle odpowiedzi. Z mojego punktu widzenia sprawa wygląda banalnie, po 15 stu latach małżeństwa doszło do zmęczenia materiału, pomimo tego,że mam udane małżeństwo, seks z żoną wychodzi mi dobrze to cały czas chodzą mi po głowie obce kobiece pośladki,matka natura i generał Huć ciągle wzywa mnie pod swoją komendę. Generalnie jestem za wiernością, ale jak to bywa w życiu różnie bywa z przestrzeganiem tej zasady.Próba wytłumaczenia sobie...
    • co o tym myślicie. według mnie powinien być zwolniony z wszelkich obowiązków typu płacenie na dziecko. w końcu facet od początku nie zgadzał się. na adopcję tak, na innego dawcę nie. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3693941.html
    • To jest bardzo ciekawe, że sąd zmusił rodziców do pozbycia się komputera, chyba pierwsza i jedyna sprawa na świecie. Ale moim zdaniem, bawienie się komputerem wpada w nałóg, ludzie ci stają się komputeroholikami, tak jak palenie, picie czy narkotyki. Zdaje się że ktoś siedząc przed komputerem, zdobywa wiedzę, komunikuje się ze światem, dzieli się zainteresowaniami z innymi. Tymczasem, często, bardzo często, przybiera to charakter zupełnie inny. Skąd ja to wiem? Przekonałem się na...
    • Męzczyzni wymagaja od kobiet wierności, ktoś kiedys powiedział " godnosc męzczyzny znajduje się między nogami kobiety " To dośc stereotypowe i szowinistyczne podejście do tematu. Ile jest kobiet, które dochowywały werności swojemu męzczyzie, gdy w tym czasie ich facet puszczał się na lewo i prawo? Aby po kilkunastu latach związu , odejść do innej, tłumacząc, że zakochał się i uczucie jest dla niego najważniejsze? Że dusi się i potrzebuje odmiany. Może więc nie warto być wierną ? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się