Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      zdziwiony

zdziwiony

(9 wyników)
    • Wczoraj wieczorkiem pojechaliśmy sobie do kina na seans późno-wieczorny... Po kinie, już około północy, pojechaliśmy do kolegi znajomego na Bielany... Po około godzinie powrót do domu... Ja za kierownicą (czarny Mercedes, wołomińskie blachy), kolega stwierdził, że tuż obok wybudowali nowe osiedle domków jednorodzinnych i on chce je obejrzeć... Wjechaliśmy, jedziemy powolutku, około 40-50 na godzinę, prawie środkiem i rozglądamy się na boki... Po chwili za nami radiowóz, przed nami dwa ...
    • Wróciłem troszkę szybciej z pracy. Moja żona rówież. Zapakowaliśmy się z dziećmi do samochodui w drogę nad jezioro. Jadę sobie obwodnicą Bydgoszczy. Na liczniku jakieś 140 km/h. Długa prosta, świetna widoczność, żadnych zagrożeń. Samochód jadący przede mną sygnalizuje skręt w lewo (droga ma 2 pasy - po jednym w każdym kierunku). No to ja noga z gazu i delikatnie na hamulec. Zwalniamy, odległość bezpieczna, ale im bardziej ten mercedes przed nami zwalniał, a ja coraz mocniej nacisk...
    • Wczoraj widziałem na ulicy Porsche 911 z..... KRATKĄ!!! TOTALNY SZOK!!!!!!!
    • dlaczego nie jestem zdziwiony, ze to nasi? www.break.com/index/huge-semi-drifts-on-icy-road.html
    • Od dzisiaj, na lusterku wstecznym wieszam sobie krzyż I wszystkim policjantom... Rzucam w twarz: A KYSZ!!!! ;)
    • www.joemonster.org/article.php?sid=6729
    • Słońce zachodziło nad prerią. Jego ostatnie promienie ukazały samotnego jeźdźca - dumnego mieszkańca tej krainy, cwałującego w sobie tylko znanym kierunku. Mknął on właśnie na swym rączym mustangu w szalonym biegu gdy nagle rozległ się odgłos wystrzału. Indianin obejrzał się i dostrzegł w oddali ścigającą go niewyraźną postać. Zatrzymał rumaka i pozwolił się dogonić - nadjeżdżającym okazał się lokalny szeryf. - Przekroczyłeś dozwoloną na tym obszarze prędkość, synu - zakomunikował funkcjonar...
    • Kiedy mialem 14 lat mialem nadzieje, ze kiedys bede mial dziewczyne. Kiedy mialem 16, mialem dziewczyne, ale byla beznamietna. Wiec zdecydowalem, ze potrzebuje dziewczyny z uczuciami. Jak mialem 18 lat spotykalem sie z dziewczyna, ktora byla bardzo namietna. Jednak byla zbyt uczuciowa, o wszystko plakala, latwo sie denerwowala. Ciagle grozila samobojstwem. Postanowilem, ze musze znalezc jakas "stabilna" dziewczyne. Jak doszlo do 25 znalazlem dziewczyne stateczna, ale bylo to stra...
    • Bo ich nowe, "masowe" produkty (Chevy Cobalt i Buick LaCrosse) nie ciesza sie zupelnie zainteresowaniem konsumentow pomimo olbrzymich rabatow. Zainteresowanie produktami niszowymi (Corvette) jest duze, ale to margines i pieniedzy sie na tym nie zrobi. GM brakuje samochodu w rodzaju Chrysler'a 300 czy Forda Mustang - czegos co bye sie sprzedawalo jak cieple buleczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna