Dodaj do ulubionych

Czy produkty KERASTASE są dobre??

IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 04.10.05, 13:01
dziewczyny, te które posiadały produkty tej marki czy warto inwestowac??? JA
jezeli chodzi o kosmetyki nie mam ograniczen finansowych, ale zwlaszcza
jezeli chodzi o produkty do wlosow jestem juz trochę rozczarowana..... co
zainwetsuje w jakąś profesjonalną serię to niestety nie widze wiekszych
efektow, ani kolosalmnych roznic miedzy zwyklymi szmaponami z marketów.
Próbowałam prawie wszystkiego już, jeszcze zostaje mi ta marka, ale jezlei
wydam znowy pareset złotych, chcę wiedzieć czy warto?? Póki co miałam tej
firmy serum i uważam że ejst świetne, pierwszy raz byłam na podciętciu
końcówek nei po 3 mniesiącach a po 6. Pozatym jest bardzo wydajne stosuje 3
miesiąc 2 razy w tyg i zyżyłam dopiero 1/4 opakowania. Najbardziej jeżeli
chodizmi o Kerastase interesuje mnie seria do farbowanch lub mnieszanych,
również poszukuje maseczki typu którą kładzie sie na włosy ok raz na tydzien .
Obserwuj wątek
    • monika.c Re: Czy produkty KERASTASE są dobre?? 04.10.05, 13:14
      ja polecam - wlasciwie to stosowalabym tylko i wylacznie ich produkty, gdybym
      nie miala problemow ze skora glowy. oczywiscie nie wyleczysz sie ich szamponami
      z problemow skornych - typu wrazliwosc skory glowy, lupiez, wypadanie wlosow
      ale jesli chodzi o pomoc w stylizacji czy zapanowaniu nad wlosami to sa to
      produkty rewelacyjne.
      Ja stosuje oleo relax i czasami ta nowa serie do wlosow farbowanych - moje
      wlosy sa tak blyszczzace, ze czasami ludzie pytaja czy moga ich dotknac, bo tak
      fajnie wygladaja. Polecam tez ich rytualy w salonach - ja zwykle robie je co
      dwa trzy tygodnie - swietnie dzialaja na wlosy i naprawde bardzo poprawiaja ich
      stan!
      • Gość: aaliyah Re: Czy produkty KERASTASE są dobre?? IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 04.10.05, 13:26
        dzięki za odp. Ja nie mam w zasadzie wiekszych problemów z włosami, żadnych
        łupieży itp. poprostu chcę żeby były najpiękniejsze. Trochę mi się końcówki
        niszczą i pszesuszają ale to w sumie norma. I tak myje włosy codziennie rano i
        układam...
        • greta.greta Re: Czy produkty KERASTASE są dobre?? 04.10.05, 20:31
          Na końcówki to szczerze polecam Serum Nutri-Scuplt, włosy są gładziutkie i
          błyszczące. W ogóle te kosmetyki są warte swojej ceny tylko musisz dobrze
          dobrać je do rodzaju włosów. To juz zostaw najlepiej fryzjerowi. Super
          jest "cement" (zielona seria).

Pochwalę się moim ostatnim odkryciem. Wiadomo ,że teraz są modne fale, ale ja
          nie znosze zabawy z lokówkami lub innego tego rodzaju wynalazkami więc...seria
          czerwona ma coś takiego, jak Ekran Ochronny (voile protecteur). Używam tego na
          lekko podsuszone włosy i potem pozwalam włoskom wyschnąc same. Wiecie co? Mam
          potem śliczne fale! Same z siebie tak po prostu :) Nie wiem, czy to akurat
          specyfika moich włosów bo w sumie nie są to takie druty tylko podkręcają się od
          wilgoci, i jezeli ktoś ma właśnie takie kudełki to polecam. Ja jestem
          zachwycona. Do tego wgniatam w końcówki mleczko do modelowania (nutri sculpt) i
          efekt super :)

Pozdrawiam babeczki :)
    • Gość: alex Re: Czy produkty KERASTASE są dobre?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:50
      Ja mam mocno zniszczone ciagłym rozjaśnianiem włosy i z Kerastese miala serie z
      cementem (średna), bardzo słuzyła mi Oleo Relax włosy były gładkie odzywione i
      nie puszyły się a to moja zmora, teraz niedawno kupiłam Chroma Efect, dopiero
      zaczełam uzywac wiec duzo powiedzieć nie moge, narazie robi miłe wrażenie.
    • pompompom Re: Czy produkty KERASTASE są dobre?? 04.10.05, 20:17
      Są bardzo dobre pod warunkiem, że dobrze dobrane do stanu włosów i skóry głowy.
      Nie mówię o leczniczych właściwościach, ale po co jak się ma problemy jeszcze
      je pogłębiać. Drogie, ale wydajne. Warte spróbowania.
      • basiek13 Re: Czy produkty KERASTASE są dobre?? 04.10.05, 20:54
        Co polecacie z tej firmy na przetłuszczające u nasady ,a suche i matowe na
        końcach.Czytałam cos o SPA DERO-CLAM czy warto inwesttować. Przepraszam
        autorke,że się wcinam z moim problemem.
        • greta.greta Re: Czy produkty KERASTASE są dobre?? 04.10.05, 21:10
          www.kerastase.co.uk/_en/_gb/Conso/Products/gamme2.aspx?CategoryPath=F1_Specifique^F2_Specifique_Gras&CategoryCode=F2_Specifique_Gras&

Zobacz tę strone, może Bain Divalent byłby dla ciebie odpowiedni? Ja na twoim
          miejscu dodatkowo poradziłabym się fryzjera.

Pozdrawiam
    • Gość: Klara Re: Czy produkty KERASTASE są dobre?? IP: *.4web.pl 04.10.05, 22:04
      Powiem jedno - moja znajoma, która zjeżdziła już sporo świata stwierdziła, że
      czegoś takiego jeszcze nei widziała. Szmpony i odzywki Kerastase kosztują we
      Francji mniej więcej tyle co odpowiednik naszych 35-40 zł...u nas kosztuką 90-
      120...sorry, ale to nezłe przegięcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka