cosmadeus 27.04.16, 12:44 Czy opcja zalaczenia sygnatury pojawiajacej sie automatycznie pod komentarzami jest wciaz dostepna? Nie moge sie tego dopatrzyc w edycji profilu. Z gory dziekuje za odpowiedz! ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: sygnatura IP: *.promax.media.pl 16.05.19, 05:08 Ten protestant ma pewnie więcej wiary w mesjanizm Chrystusa niż połowa katolickich kapłanów na świecie. www.youtube.com/watch?v=T2B_LWKTh4o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnatura IP: *.promax.media.pl 16.05.19, 16:36 Nie wiem jakie procesy myślowe doprowadziły mnie nocną porą do takiego sądu, ale jest on błędny Kapłani bywają ludźmi nieprawymi, ale w większości nie niewierzącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnatura IP: *.promax.media.pl 16.05.19, 17:49 Pewnie miałem na myśli tych wszystkich liberalnych kapłanów (czyli w zasadzie zdecydowaną większość) uważających, że innowiercy dojdą do zbawienia żyjąc podłóg praw swoich religii. A że sformułowałem to jak sformułowałem, to już bym zrzucił na trochę wolniejsze przedsenne procesy myślowe. Odpowiedz Link Zgłoś