lana82 27.08.05, 10:10 od dzis sa duze zmiany w rokladzie jazdy autobusów mzk, czy ktos moze ma ten nowy rozklad( z netu) bo nie moge znależc, chyba pozmienialo sie na gorsz e zabrali calkiem autobus 3ka... i czym ja bede jezdzic do szkoly :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: mzk zmiany 27.08.05, 14:39 Przyznam, że jestem mile zaskoczona - są tu wszystkie zmiany www.mzk.zamosc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: mzk zmiany 29.08.05, 13:25 jeszcze czekam na nowe autobusu - mam nadzieję że na gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: mzk zmiany 31.08.05, 16:18 Chyba wiekszosc osob bedzie nie zadowolona z tych zmian szczegolnie uczniowie, jak dla mnie jest chyba lepiej niz poprzednio chociaz zabrali mi jeden autobus i zmienili godziny przyjazdu, pewnie bede wpadac do szkoly rowno z dzwonkiem :] Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk.62 rozkłady jazdy 01.09.05, 21:01 Szkoda tylko ,że rozkłady jazdy powszechnie dostepne w kioskach nie sa bardziej czytelne...nie sądzę ,że starsze osoby poradza sobie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś